Walk&dance to Fight Cancer 's-Hertogenbosch27 augustus 2022

Tussenstand: €12.052

506 donateurs

walk and dance to fight cancer

Vier het leven en doe mee! Zaterdag 27 augustus wordt voor de eerste keer Walk & Dance to Fight cancer georganiseerd in ’s-Hertogenbosch. Een stadse wandeling van ongeveer 25 km door de historische binnenstad en langs o.a. de gezellige pop-up terrassen van De Bossche Zomer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Een aantrekkelijke wandeling, met versnaperingen en vertier op de route. Eenmaal gefinisht bij De Orangerie zorgt de beat uit de boxen van de Smerrig DJ dat jij je aan een (voorzichtig) dansje gaat wagen. Wandelen, kletsen, dansen, eten en drinken! Het wordt een dag met een lach en traan. Doe ook mee!

Globale programma: 

11.45 - 12.15 uur:  Inloop & ontvangst deelnemers bij De Orangerie

12.15 - 12.30 uur:  Officiële opening

12.30 uur: Start

18.00 uur: Aanvang after party met DJ & borrel en een hapje

19.00 uur: Eindtijd voor lopers om te finishen

19.30 uur: Bekendmaking tussenstand donaties

20.00 uur: Einde after party

21.00 - 02.00 uur: Smerrig Dancefeest met o.a. cheque overhandiging voorlopig eindbedrag

(Interesse in dit Smerrig Dancefeest? Koop voor slechts 5 euro, aansluitend op je Walk & Dance inschrijving, een ticket!)

Wat mooi! VanHaren draagt ons een warm hart toe en heeft speciale Walk to Fight Cancer Skechers schoenen ontwikkeld. Wil jij je sneakercollectie uitbreiden en daarmee kankeronderzoek steunen of na de wandeling lekker comfortabel op deze schoenen dansen? Bestel dan hier deze unieke schoenen! Als Walk&Dance to Fight Cancer deelnemer krijg je €10 korting, je hebt hiervoor in de Welkomstmail een kortingscode ontvangen. Kan je ‘m niet terugvinden? Stuur dan een mail naar denbosch@walkanddance.nl. Voor elk verkocht paar doneert vanHaren €15 aan Fight cancer om baanbrekend kankeronderzoek mogelijk te maken.

Foto's & impressie

Top deelnemers

Top teams

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail