Over ons

Over Fight cancer

In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker. Onder het motto “Love Life. Fight cancer”, wil Fight cancer mensen inspireren om samen de strijd tegen kanker aan te gaan. Je kunt ons op verschillende manieren helpen, zoals een actie starten voor Fight, geld doneren of vrijwilliger worden. Samen kunnen wij onze droom realiseren: een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Wil je weten welke onderzoeken we al ondersteund hebben? Kijk dan eens op onze onderzoekers pagina. KLIK HIER

Over Walk&Dance to Fight Cancer  

Walk&Dance to Fight Cancer is een recreatief wandelevent van 25 km in een plaatselijk decor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor stichting Fight cancer. Deze stichting werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.  

Doelstelling 

Bij uiteenlopende doelgroepen aandacht creëren en donaties werven voor onderzoek naar kanker. Ons doel is een beweging te creëren tegen kanker door in actie te komen en zo onmacht om te zetten in kracht. 

Bevestigde edities: 

06.06.2020  -  Den Bosch 

20.06.2020  -  Midden Delfland