Landelijke tussenstand 2024: €1.660.896

19 swims

Swim to Fight Cancer 2024

Swim to Fight Cancer is een uniek zwemevenement met meerdere afstanden door natuurlijk buitenwater. Deelnemers en teams laten zich sponsoren en halen zoveel mogelijk geld op voor kankeronderzoek. Dit zwemevenement is één van de succesvolle evenementen van Stichting Fight cancer en is sinds 2014 al 45 maal georganiseerd – van Middelburg tot Hoorn en van Nijmegen tot Delft. 


In 2023 zwommen we in 9 steden die gezamelijk 1,9 miljoen aan donaties ophaalden ten behoeve van kankeronderzoek!

We verwachten dit jaar te zwemmen in Alphen a/d Rijn, Alkmaar, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Heusden, Hoorn, Nijmegen, Maastricht, Middelburg, MuidenPurmerend, Tilburg, Venlo, en Stichtse Vecht.

Inschrijven voor Swim to Fight Cancer 2024? Hou deze website in de gaten voor alle locaties waar we zwemmen. Zodra er een locatie en website zijn kan je via daar inschrijven! 

*Swim to Fight Cancer Amersfoort zal niet door gaan op zaterdag 13 juli, er wordt druk gezocht naar een nieuwe datum. Volg de website van Swim to Fight Cancer Amersfoort voor meer informatie.

Zoek en steun een deelnemer

Top fundraisers

Onze sponsoren

Zelf een Swim organiseren in jouw stad?

Krijg je ook zo’n zin om in jouw woonplaats een Swim to Fight Cancer te organiseren? Met familie, vrienden en bekenden het water inspringen, om zo geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek is een hele bijzondere ervaring. Iedereen zwemt voor iemand – omdat kanker zo veel mensen raakt. Door mee te zwemmen kunnen we ons gevoel van onmacht hopelijk omzetten in iets krachtigs en iets postieifs. Swim to Fight Cancer is een zwemevenement met een lach en een traan, dat enorm verbindt.

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een Swim. Bij elke Swim to Fight Cancer editie werken wij met een lokaal organisatieteam dat het zwemevenement op poten zet – en altijd met de inzet van een (ervaren) projectleider. Inmiddels hebben wij - dankzij alle kennis en ervaring van lokale organisaties én van ons als landelijke organisatie – een krachtige basis neergezet zodat we (nieuwe) Swim plaatsen goed kunnen faciliteren.

Vind jij het interessant om verder te sparren over het organiseren van een Swim to Fight Cancer in jouw woonplaats? Neem dan contact met ons op via info@fightcancer.nl