Ambassadeurs

Onno Hoes

Als voormalig burgemeester van Maastricht voelt Onno Hoes zich nog steeds erg verbonden met onze mooie stad. Het familiare en chartreuse karater ervaart hij als uniek! Wanneer hij door Swim to Figth Cancer gevraagd werd om zijn Maastrichtse hart te verbinden aan een goed doel dat samen strijdt om kanker een dragelijkere ziekte te maken met een minder dodelijke afloop twijfelde hij dan ook geen moment om “ja” te zeggen. “Kanker is niet uit ons leven weg te bannen, maar we kunnen wel allemaal ons steentje bijdragen om via kankeronderzoek deze vervelende ziekte draaglijker te maken voor de patiënt en voor de familie en nabije vrienden" aldus Onno.

Wij zijn trots om Onno Hoes als onze nieuwe ambassadeur te verwelkomen. Klik hier naar het interview met onze voorzitter Jo Warnier waarin zijn ambassadeurschap wordt bezegeld en Onno een persoonlijke oproep doet voor jouw deelname aan de SWIM 2021.

Boudewijn Zenden

We zijn er erg trots op dat voormalig profvoetballer/international en huidig jeugdtrainer bij PSV Boudewijn Zenden zich als ambassadeur aan de Maastrichtse editie van Swim to Fight Cancer heeft verbonden.

De in Maastricht geboren Boudewijn Zenden is een Nederlands voormalig voetballer die gedurende zijn loopbaan uitkwam op de posities linkermiddenvelder, linksbuiten en linksback. Hij speelde van 1994 tot en met 2011 voor PSV, FC Barcelona, Olympique Marseille en Sunderland. Zenden was van 1997 tot en met 2004 ook international in het Nederlands voetbalelftal, waarin hij 54 interlands speelde en zeven keer scoorde.

Pim Steerneman

Graag verwelkomen wij onze nieuwe ambassadeur, Pim Steerneman. Hij is al 11 jaar Bestuursvoorzitter van Sevagram en organisatie met 23 zorgcentra in kernregio's Heerlen, Heuvelland en sinds kort ook Maastricht. 

Pim is erg trots op Maastricht waar hij al 60 jaar leeft, werkt en woont. In de SWIM editie van 2019 was hij sponsor van het eerste uur en nam zelf deel met 2 bedrijventeams van Sevagram Verwenzorg. Het enthousiasme en de energie die daarmee binnen zijn organisatie loskwamen waren voor hem heel bijzonder. Maatschappelijke betrokkenheid en ondernemen staat bij hem hoog in het vaandel. Zo ook het ambassadeurschap voor Swim to Fight Cancer.
Maastricht waarbij hij de lokale betrokkenheid en zichtbaarheid van de doelen als grote pre beschouwt. “Hoe meer samen we kunnen doen voor (lokaal) kankeronderzoek hoe beter, dus doe mee!” aldus zijn oproep! Kijk hier naar het meer uitgebreide interview van Pim Steerneman.