SPIN FOR LIFE 

23 maart 2023

€75.353 totaal opgehaald!

3.187 donateurs

634 deelnemers

8 businessteams

Spin for life

Stichting Fight cancer, SportCity, SLAM! en Global Media & Entertainment organiseren op donderdag 23 maart 2023 de grootste spinningmarathon ooit om geld op te halen voor kankeronderzoek. We willen tussen 16:00 en 00:00 met duizenden mensen op tientallen SportCity locaties door het land 6.000 uur gaan spinnen op de beats van SLAM! Iedereen kan meedoen, je hoeft dus geen lid te zijn van SportCity! Ons doel is om met elkaar een half miljoen euro bij elkaar te fietsen. Doe mee!

 

Waarom jij mee wil doen

  • Je doet mee aan de grootste spinningmarathon ooit; waarbij je met duizenden anderen een sportieve prestatie levert op de beats van SLAM!
  • We maken er op elke SportCity club een gezellig Spin for Life feestje van. Samen met Tim Senders als presentator op de Wibautstraat verbinden we alle locaties met elkaar via een livestream.
  • Bekende DJ's gaan draaien en daar kan jij bij zijn.
  • Je bent onderdeel van een groter geheel en samen werken we door middel van deze uitdaging toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn. Daar draag jij aan bij!

Tim Senders

De donaties gaan naar...


De opbrengsten van Spin for Life worden, minus eventuele kosten, besteed aan het onderzoek van prof. Edwin Cuppen (Hartwig Medical Foundation). Dit onderzoek richt zich op het compleet in kaart brengen van het DNA van 1000 jongvolwassenen om zo behandeling op maat voor deze én toekomstige patiënten mogelijk te maken. Er wordt samengewerkt met diverse ziekenhuizen door heel het land.

 

Top deelnemers

Top teams

Foto's & impressie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail