Radio 538 steunt Fight cancer

Geplaatst op: 3 juli 2015
538 FightCancer FB Post 1.jpg

Radio 538 steunt Fight cancer

Je haalt het maximale uit iedere dag. En opeens is er een ziekte die je leven op z’n kop zet. 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Van de ziekte winnen kunnen we alleen samen. Daarom steunt Radio 538 Fight cancer.

Waarom Fight cancer en Radio 538?
Net als Fight cancer is 538 ook eigenzinnig en een tikkeltje rebels, en hebben we als doel mensen in beweging te krijgen. Met deze samenwerking slaan we de handen in één om een beweging te creëren tegen kanker. Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Wat gaan we doen?
De samenwerking tussen Radio 538 en Fight cancer staat in juli en augustus in het teken van Fighters die zich nu al keihard inzetten voor Fight cancer, door allerlei kleine en grote acties op te zetten. Deze Fighters gaan wij de komende weken bedanken voor hun bijzondere en waardevolle inzet! Met hun verhalen willen we andere mensen inspireren.

Fighters 
...zijn mensen die zich inzetten voor Fight cancer door in actie te komen! Bijvoorbeeld iemand die een marathon gaat lopen voor zijn overleden vader, of iemand die samen met haar voetbalteam een nieuwjaarsduik heeft gedaan om een teamgenoot met kanker te steunen.