Een dag uit het leven van... DJ La Fuente

Geplaatst op: 13 december 2016
4

Een dag uit het leven van... Dj La Fuente

Na een lange nacht trilt op tijd het horloge aan mijn pols. 9.30 is de tijd dat ik opsta, ook al zien we het vaak - ook doordeweeks - 5 uur worden. Opstaan doen we zonder telefoon. Ontbijt is het eerste waar ik aan denk. Havermout met fruit en koude thee en meteen de groente en fruit smoothies voor de dag maken. Even wakker worden en de juiste focus krijgen. In het gebouw naar de fitness, even opwarmen, TRX en na 25 min met de trappen naar boven. Douchen en klaar maken voor de dag. 

Computer aan, telefoon online en beginnen met beantwoorden van alles wat er 's nachts is uitgegaan. Socials bijwerken, beantwoorden en in deze tijd extra aandacht besteden aan de Show me how to love campagne. Hiermee willen we meer bewustzijn krijgen voor de mooie en fijne dingen in het leven, hierbij stilstaan en via Spotify-plays geld inzamelen voor kankeronderzoek via Fight cancer. Afgelopen zomer zat ik in een vreemd pakket. Kanker in de familie zorgde voor een klap, maar op deze manier kunnen we iets bijdragen. Het zien van de inzendingen via Instagram met de #ShowMeHowToLove doet mij super goed! 

We gaan de muziek forums en demo mails af. Up to date blijven vergt veel tijd en energie maar is erg belangrijk. Gemiddeld 2 dagen per week besteden we hieraan. Via Skype bespreken we met het team lopende zaken en plannen voor de zomer van 2017, waaronder een Azie tour. Om 13.00 uur vertrek ik naar mijn muziekstudio waar we aan diverse lopende projecten werken. Om 17.30 rijden we in 60 minuten terug. Vanuit de auto zijn er diverse calls en vervolgens verzamelen we met 3 teammembers bij een locatie waar we vanaf 2017 maandelijks eigen feesten gaan geven.

De goede meeting wordt veelbelovend afgesloten met een go. Met een super gevoel is het terug naar huis. Hier wordt alles bijgewerkt in de overzichten die we van alle lopende zaken digitaal bijhouden. Het team van 13 personen heeft hiertoe toegang en worden getagd waar nodig. 

Nog even email en social bijwerken, reageren op inzendingen en Spotify plays bekijken. Daarna starten we thuis de studio op voor het maken van de maandelijkse Full Colour radio show. Techno Nero wordt 's nachts geboren en om 4.20 wordt alles opgestuurd en afgesloten. Na een korte planning voor morgen gaat de koptelefoon op. Headspace wordt geopend, een fijne app om even een moment voor jezelf te creëren. Met de bewustzijn app Limbi wordt de dag gescoord. Vandaag sluiten we af met een 7,3. Morgen een moment voor familie en toffe shows, dat zal de score morgen weer extra goed doen! 

Schetsboek mee naar bed, even kriebelen en lezen. Ogen dicht, dankjewel voor alles vandaag en op naar morgen..