Duik het nieuwe jaar in voor Fight cancer

Geplaatst op: 27 november 2014

Het einde van het jaar 2014 is in zicht. Misschien was 2014 voor jou een mooi jaar met vele geluksmomenten, misschien was het wel een minder mooi jaar met droevige momenten. We gaan samen het nieuwe jaar in, en dit wordt ONS jaar!
Om het nieuwe jaar fris te beginnen worden er in het hele land Nieuwjaarsduiken georganiseerd. Natuurlijk kan jij hier aan mee doen!
Wanneer jij aan een Nieuwjaarsduik mee doet kan je deze nog specialer maken! Ga met een goed gevoel het nieuwe jaar in en maak van jouw duik een fundraising duik voor Fight cancer!

Hoe kan je van jouw duik een fundraising duik maken? 
Maak hier een actie pagina aan op de speciale eventpagina voor Fight cancer.  
Via deze actie pagina kunnen vrienden/familie/collega’s jou sponsoren voor deze leuke actie!
Als je deze pagina wilt promoten kan je bijvoorbeeld denken aan het mailen van de link naar jouw mailbestand, een bericht plaatsen op Facebook met de link erin en natuurlijk gebruik maken van alle overige social media kanalen! 

Dia1

Aan welke duik kan ik meedoen?
Je kan aan iedere Nieuwjaarsduik deelnemen.
Op deze pagina vind je een overzicht van alle Nieuwjaarsduiken in Nederland met de bijbehorende informatie. Er is ook altijd een duik bij jou in de buurt waar je aan mee kan doen!!

Wat kan Fight cancer voor jou betekenen?
Als je €75 ophaalt krijg je van ons een Fight cancer T-shirt en als je €100 ophaalt krijg je van ons een mooie Fight cancer Hoodie! Deze kan je na je duik meteen aandoen om op te warmen. (Wanneer je hiervoor in aanmerking wilt komen moet je bij het aanmelden van jouw pagina klikken op: ‘Ik word graag per e-mail op de hoogte gehouden door dit goede doel’.)
Ook vinden wij het heel leuk om jouw actie te promoten op onze Facebook pagina.

Het lijkt ons super als jij het nieuwe jaar in duikt voor Fight cancer!

Tips voor Nieuwjaarsduik:

  • Ontspan je lichaam wanneer je er aan denkt om het koude water in te gaan. Het schijnt dat je lichaam zich bij de gedachte aan kou al aanspant.
  • Krijg macht over je ademhaling. Je ademhaling helpt je om rustiger en ontspannen te zijn wanneer je het water in gaat.
  • Wanneer de kou je ademhaling op hol laat slaan, houd dan je adem vast. Dit helpt je om je ademhaling snel weer onder controle te krijgen.
  • Bedek je voeten, handen en hoofd goed.
  • Zorg dat je na de duik je goed afdroogt en opwrijft.
  • Trek meerdere lagen kleding aan na de duik. Dus Fight cancer T-shirt, trui en jas.
  • Om weer goed op te warmen kun je het beste een warme drank nemen zoals koffie, thee, soep of warme chocomel.
  • Probeer uit de koude wind te blijven.