Raad van toezicht

De dagelijkse organisatie van Fight cancer wordt uitgevoerd door het team Fight cancer. Wij werken nauw samen met de Raad van Toezicht en onze denktank van vrijwilligers. Daarnaast worden wij ondersteund door vrijwilligers in het land. Maak kennis met ons team!

Ruud Koornstra - voorzitter

Ruud Koornstra begon zijn carriére als televisieproducent. Na de verkoop van zijn succesvolle mediaonderneming in 2000 ging bij Ruud het roer volledig om. In 2001 startte hij samen met zijn schoolvriend en kompaan Tendris een initiëringmaatschappij voor duurzame bedrijven. Hij zorgde voor duurzame industrie-shifts op het gebied van energie, verlichting, vervoer en een tal van andere innovaties. Een betere wereld voor iedereen is nog steeds zijn motto. 

"Exponentiële problemen vragen om radicale exponentiële oplossingen. Laten we daar aan werken en samen groot durven dromen."

Limore Noach 

Na haar studie Rechten in Amsterdam en New York, begon Limore haar carrière in 2003 bij ING Groep. Na een aantal sales- & marketingfuncties werd zij verantwoordelijk voor het maatschappelijke programma 'ING Chances for Children'. In 2010 vertrok zij wederom naar New York, waar zij als consultant voor UNICEF heeft gewerkt. Daarna werkte zij voor UNICEF in Nederland als business development manager. Vanaf juli 2013 tot en met 2020 was Limore verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van Fight cancer. 

"By believing passionately in something that still does not exist, we create it. The noexistent is whatever we have not sufficiently desired."

- Franz Kafka  

Remko Blankestein - Penningmeester

Na een start in de accountancy bij KPMG is Remko Blankestein vanaf 2003 werkzaam in de media en entertainment sector. Vanaf 2015 is hij vanuit zijn rol als Operationeel en Financieel Directeur bij Talpa Radio nauw betrokken bij de samenwerking tussen Fight cancer en Radio 538. Dit heeft er onder andere toe geleid dat de eerste Fighters Night in de tuin van Talpa Radio kon plaatsvinden en DJ's als Menno de Boer en Mark Labrand zich hebben ingezet voor Fight. 

Jurriaan Callenbach

Jurriaan zet zich gedreven, betrokken, positief en enthousiast in om personen en organisaties te helpen buiten de bestaande kaders te kijken. Met sterk geloof in samenwerken en het gebruiken van verborgen potentieel verbindt hij mensen en partijen om business development en innovatie mogelijk te maken. 'Eruit halen wat erin zit' is wat hem drijft. Na zijn studie Bedrijfskunde heeft hij 18 jaar gewerkt bij IT-dienstverlener CMG en werd hij in 2005 één van de medeoprichters van Alpe d'HuZes. In 2011 ging hij bij KWF kankerbestrijding werken om alle opgedane ervaringen ook maatschappelijk in te gaan zetten.

"Work hard, play hard and have fun."