Wies Tönis

LoveLife Run | Hilversum

Ik kom in actie voor de Love Life Run

Samen met Caroline Peek loop ik mee met de Love Life Run om samen met elkaar aandacht te vragen voor kanker! De incidentie van kanker is helaas alleen maar toegenomen, maar gelukkig nemen ook de behandelopties voor kanker toe! Mijn doel is om op 26 mei mij in te zetten om de kwaliteit van een ieders leven met en/of na kanker centraal te zetten! 

Veel behandelingen hebben helaas bijwerkingen, maar door goed onderzoek kunnen we de behandelingen verbeteren!  Door onderzoek worden de behandelingen gerichter tegen de kankercellen, maar zorgen we er ook voor dat de behandelingen minder schade (bijwerkingen) veroorzaken! Op zowel de korte als langere termijn zorgt dit voor meer kwaliteit van leven!! 

Eén van die bijwerkingen is neuropathie (zenuwschade) die veroorzaakt wordt door chemotherapie. Hierdoor ervaren patiënten tintelingen en/of een doof gevoel in hun handen of voeten, waardoor het lopen wordt bemoeilijkt. Vandaar dat ik mij inzet op 26 mei om geld op te halen om ervoor te zorgen dat iedereen met kanker kan blijven lopen!! My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

50,89

Cornelie Tonis

Heel veel succes! Trots op je!

10,89

Wies Tönis

10,89

Jeroen Hazekamp

30,89

Rob

Zet hem op Wies

10,89

Marije Schipper

Succes Wies! En natuurlijk Carolien. Jullie kunnen dit!

Show more