Swim to Fight Cancer
Venlo

24 augustus 2024
(LET OP NIEUWE LOCATIE, KLEIN VINK)

Tussenstand €94.271

180

Deelnemers

16
Vrienden van 

4.180

Donaties

18

Teams

Swim to Fight Cancer Venlo

Doe met ons mee op zaterdag 24 augustus en zet jouw onmacht om in kracht. Zwem mee en haal donaties op bij familie, vrienden, collega's en buren, zodat we gezamenlijk baanbrekend kankeronderzoek mogelijk kunnen maken. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

LET OP: SWIM TO FIGHT CANCER VENLO IS VERPLAATST NAAR KLEIN VINK ARCEN. 

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim to Fight Cancer Venlo wordt kankeronderzoek gefinancierd

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn meer dan 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Zij gingen je voor...

"Ik vind het belangrijk dat we geld binnenhalen voor deze rotziekte, maar (helaas) zullen nog  veel mannen mij  moeten volgen met deze kwaal en zij  zullen er dan hopelijk ook profijt van hebben dat ze middels sponsoring hebben bijgedragen aan hun eigen kans op herstel.''

Harm Van Boom - Deelnemer Swim to Fight Cancer Venlo

"Swim to Fight Cancer is natuurlijk een sportieve uitdaging, maar het gaat ook over het samen sterk staan tegenover kanker. Ik ben internist-oncoloog bij ziekenhuis VieCuri en zie veel patiënten met kanker. Dit evenement kan een steuntje in de rug zijn voor patiënten en hun naasten. Het laat zien dat de gemeenschap samen een vuist maakt door geld op te halen voor kankeronderzoek. Samen kunnen we het verschil maken!

Philo Wener - Internist-oncoloog Viecuri Medisch Centrum

"Omdat ik na 16 maanden behandeling, nu weer mijn leven langzaam kan oppakken. Ik ben dankbaar dat ik mag en kan trainen voor Swim To Fight Cancer!"

Yvette Jacobs - Deelneemster Swim to Fight Cancer Venlo

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

Landelijke sponsoren

Zilver sponsor

Brons sponsor

Vrienden sponsoren

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail