Koppel jouw bedrijf aan een maatschappelijk doel!

Om Swim to Fight Cancer op een financieel gezonde manier te kunnen organiseren, zijn wij sterk afhankelijk van sponsoren. Deze sponsorgelden worden namelijk, samen met de inschrijfgelden van deelnemers en mogelijke subsidies, gebruikt om de kosten van het event te dekken. Door ons initiatief te sponsoren koppel je jouw bedrijf niet alleen aan een maatschappelijk doel, maar zetten jullie je ook direct in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Als sponsor van Swim to Fight Cancer kun je rekenen op veel toeschouwers en (media)aandacht. Bekijk hieronder onze standaard sponsorpakketten, maar we weten dat elk bedrijf anders is. Daarom gaan we graag onder het genot van een kop koffie het gesprek aan om te kijken waar jullie behoefte aan hebben!

Meedoen als Businessteam

Op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit met collega's of relaties? Doe mee met een Businessteam en haal samen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek! De kosten van een Businessteam bedragen € 1.000,- (excl. BTW). Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere: 

  • 5 startbewijzen
  • Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van businessteams
  • Zichtbaarheid op deze website
  • Eigen cheque en foto moment tijdens het event

Sponsorpakketten

Een van deze jasjes zit jouw bedrijf vast als gegoten en uiteraard krijg je voor jouw sponsoring mooie dingen van ons terug. 

Naast sponsoring in cash zijn producten en/of diensten ook welkom! Denk aan de inzet van vrijwilligers voor het event, materialen voor de opbouw van het evenement, sportkleding, etc. Bij sponsoring in natura maken we samen een inschatting van de geldwaarde van de goederen en/of diensten om te bepalen welk sponsorpakket daarbij past. Bedragen van de sponsorpakketten zijn exclusief BTW. Geintereseerd? Neem dan contact met ons op via: info@venlo.swimtofightcancer.nl.

Vriend - €350,-

Als vriend van Swim to Fight Cancer Venlo ondersteunt uw bedrijf ons waardevolle initiatief om kanker te bestrijden en levens te verbeteren. Met het vriendenpakket krijgt u een gewaardeerde vermelding op ons evenement. Uw steun draagt bij aan het verschil dat we samen kunnen maken in de strijd tegen kanker. We verwelkomen u graag als vriend van onze Swim en danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Brons - €1.000,-

Als bronzen sponsor van Swim to Fight Cancer Venlo steunt uw bedrijf een nobel doel en draagt het bij aan het verschil in de strijd tegen kanker. Met ons bronzen sponsorpakket krijgt u een prominente vermelding tijdens ons evenement en toegang tot exclusieve sponsorvoordelen.

Zilver - €2.500,-

Als zilveren sponsor van Swim to Fight Cancer Venlo draagt uw bedrijf bij aan de vooruitgang in kankeronderzoek en patiëntenzorg. Met op maat gemaakte voordelen en opvallende exposure tijdens ons evenement, versterkt u uw betrokkenheid bij deze belangrijke zaak. Het zilveren sponsorpakket biedt unieke privileges en een waardevolle plek binnen ons sponsorprogramma.

Goud - €5000,-

Als gouden sponsor van Swim to Fight Cancer Venlo speelt uw bedrijf een cruciale rol in de ondersteuning van kankeronderzoek en patiëntenzorg. Met unieke voordelen en opvallende zichtbaarheid tijdens ons evenement, positioneert u uw bedrijf als een belangrijke partner in deze strijd. Het gouden sponsorpakket biedt exclusieve voordelen en een prominente positie binnen ons sponsorprogramma.

Diamantsponsor €10.000,-

Als diamanten sponsor geniet u van het hoogste niveau van betrokkenheid en exposure bij Swim to Fight Cancer Venlo. Uw genereuze steun draagt rechtstreeks bij aan de realisatie van onze missie om kankeronderzoek te bevorderen en patiënten te ondersteunen. Met exclusieve voordelen en prominente zichtbaarheid tijdens ons evenement, positioneert u uw bedrijf als een toonaangevende partner in de strijd tegen kanker. Het diamanten sponsorpakket wordt slechts aan één bedrijf toegekend, waardoor uw betrokkenheid echt uniek en exclusief is.

Onze sponsoren

Landelijke sponsoren

Zilver sponsor

Brons sponsor

Vrienden sponsoren