Swim to Fight Cancer
Tilburg 2022

11 september 2022

Totaal opgehaald: €160.362

8.260 donateurs

308 deelnemers

38 teams

Swim to Fight Cancer

Doe met ons mee en lever een waanzinnige zwemprestatie. Laat je door al je familieleden, vrienden en collega's sponsoren en haal samen met honderden anderen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! 

Programma 11 september

13.00 uur                         Opening deelnemersplein, check in deelnemers

13.50 uur                         Openingswoord op startvlonder

14.00 – 16.00 uur           Start in waves

14.15 – 17.30 uur           Binnenkomst zwemmers

17.30 uur                         Laatste zwemmer komt binnen (uiterlijke tijd)

18.00 uur                         Overhandiging cheque op het podium 

18.15 uur                         Feest op de kade

20.00 uur                         Einde event

“Gewoon inschrijven. Je neemt je eigen ervaring mee, en je voegt er iets positiefs aan toe.”

 

Al twee jaar waren zussen Zawani en Neda van de partij tijdens Swim to fight cancer Tilburg. Eén keer zwommen ze, de andere keer hielpen ze in de organisatie. Dit jaar duikt ook broertje Robi in het water van de Piushaven.  Zawani: “Het is een blij en leuk evenement. Natuurlijk, je hebt één gedeelde factor. En dat is dat je iemand mist. Maar waar het vooral om draait is dat je samen een positieve dag hebt. En dat je ook nog eens iets bijdraagt aan het goede doel.”

Mario zwom met zijn collega’s twee kilometer voor Swim to fight cancer: “Dat was meteen mooie teambuilding!”

 

In 2018 haalde Mario van Mierlo ruim vijfduizend (5000!) euro op voor Swim to fight cancer. “In het werven van donateurs was ik heel enthousiast, haha. Dat fanatieke zit ‘m deels in mijn commerciële achtergrond, maar ook in het feit dat ik zélf kanker heb gehad. Ik voelde een soort morele verplichting om dit te doen.” Internist-oncoloog Laurens Beerepoot: “Door meer onderzoek te doen, leren we steeds beter welke behandeling bij welke patiënt past”

 

Op het moment dat mensen bij internist-oncoloog Laurens Beerepoot de behandelkamer binnenstappen, staan ze vaak op een heel spannend punt in hun leven. “Dat ik in zo'n situatie écht iets voor hen kan betekenen, maakt mijn werk ontzettend waardevol.”Steun een deelnemer of team

Nieuws

Social media

Sponsoren Swim Tilburg

Landelijke sponsoren