Tussenstand: €25.519

1.073 donateurs

Laatste nieuws

Nieuwe datum Swim to Fight Cancer Haarlem 2021

Wij kijken reikhalzend uit naar 2021, een nieuwe kans om weer het water van onze prachtige stad in mogen met z'n allen. Daarom presenteren we met een plezier de nieuwe datum voor onze eigen Swim to Fight Cancer Haarlem: Zondag 19-09-2021 
Natuurlijk zijn we ook in 2021 nog niet meteen helemaal klaar met Corona, dus op dit moment werken we met de organisatie verschillende scenario's uit. Het uitgangspunt daarbij is natuurlijk met een grote groep zwemmers door de binnenstad. Maar we denken ook alvast vooruit aan manieren om de Swim door te kunnen laten gaan mochten er nog beperkingen gelden in de zomer van 2021. Natuurlijk houden wij je hier en op onze socials op de hoogte!

 

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Swim to Fight Cancer Haarlem

Openwater zwemevent in hartje Haarlem voor deelnemers van alle leeftijden. September 2021 zullen hopelijk weer honderden Haarlemmers het Spaarne in springen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sneller en beter kankeronderzoek. Er zijn individuele afstanden (2km en 4 km) en een estafette, waarin je met een team van 4 personen de 2 km zwemt. Ook is er een KidsSwim en kun je met je bedrijf een Business Team vormen. 

Fight cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Top fundraisers

Onze partners

  SportSupport       

Aftermovie Swim to fight Cancer 2018

Benieuwd naar de Swim? Deze film geeft een prachtig beeld van de 2018 editie. Hopelijk heb je meteen zin om volgend jaar ook mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen op dit prachtige evenement!