Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Doe ook mee aan Swim to Fight Cancer en meld je aan! Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je jouw verhaal kunt vertellen over waarom je meedoet. Vraag je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogeijk geld op voor onderzoek, want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Elke deelnemer aan Swim to Fight Cancer Gouda kan gratis meedoen aan een zwemtraining, ontvangt een badmuts (het is verplicht deze te dragen vanwege veiligheid) en een welverdiende medaille. Ook zorgen we voor een gezellige risottoparty na afloop van de swim en voor entertainment langs de route. 

Aanmelden kan tot en met 15 juni (1 week voor het evenement op 22 juni).

Volwassenen

Afstand: volwassenen kunnen kiezen tussen 1 of 2,5 kilometer

Vanaf 23 jaar & in het bezit van zwemdiploma A & B 

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld:
1 km     € 50,-
2,5 km  € 65,-

Jongeren

We raden sterk aan dat jongeren met een Saferswimmer zwemmen. Tijdens het evenement hebben we er een aantal ter beschikking. 

Afstand: jongeren kunnen kiezen tussen 1 of 2,5 kilometer

16 t/m 22 jaar & in het bezit van zwemdiploma A & B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: € 35,-

Kids

Kids zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de swim ter beschikking wordt gesteld. Daarnaast moet een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring tekenen voor kinderen jonger dan 16 jaar. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie. Onder toeziend oog van suppers en de Reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. 

Afstand: 500 meter

Tussen de 10 en 15 jaar & in het bezit van zwemdiploma A & B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: € 5,-

Businessteams

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten per Businessteam bedragen € 1.000,- per team (van maximaal 5 deelnemers).

5 startbewijzen (incl alle bovengenoemde voordelen van deelname)

Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van de businessteams

Deelnemers gaan zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Teamfoto voorafgaand aan de start, gezellige risottoparty na afloop van het evenement, bericht op onze sociale mediakanalen

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!