Doe mee

Iedereen vanaf 8 jaar kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie op deze persoonlijke pagina. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. 

Zie hieronder de verschillende deelnamemogelijkheden en schrijf je nu in!

 

Volwassenen Swim

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: gratis trainingen, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie) en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Trainingsmogelijkheden
In de maand augustus zal er op twee of drie donderdagavonden de gelegenheid worden geboden om op het parcours van het Wantij te trainen, onder toezicht van de Reddingsbrigade.

Bij aanmelding op de dag zelf moeten alle deelnemers en meezwemmende ouders/verzorgers een geldig identiteitsbewijs tonen. Een foto op de telefoon dan wel kleurenkopie zal volstaan.

Afstanden: 1000 meter, 1500 meter & 2500 meter (Laatst genoemde alleen mogelijk na voorzwemmen bij de organisatie*).

Vanaf 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €85,- Early Bird tot 1 juli: €75,-

*In de maand augustus zal de mogelijkheid van voorzwemmen geboden worden in het Wantijbad te Dordrecht. Dat zal op een of twee avonden per week mogelijk zijn. De exacte data zullen later bekend gemaakt worden, via social media.

Kids Swim

Junioren zwemmen in beginsel met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking wordt gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Wil je als ouder of verzorger met het kind meezwemmen (afstanden 250 of 500), dan dien je een deelnemersverklaring ouder/verzorger te ondertekenen. Daarin staat dat de ouder/verzorger over zwemdiploma’s A/B beschikt, op eigen risico meezwemt en zich zal gedragen naar de aanwijzingen van de organisatie conform de algemene voorwaarden. Ook hierover ontvang je meer informatie na inschrijving (per mail).

Bij aanmelding op de dag zelf moeten alle deelnemers en meezwemmende ouders/verzorgers een geldig identiteitsbewijs tonen. Een foto op de telefoon dan wel kleurenkopie zal volstaan.

Afstand: 250 & 500 meter of langer indien geoefende zwemmer in bijv. verenigingsverband kan aantonen dat een langere afstand haalbaar is (omzetten naar langere afstand gaan in overleg met de organisatie)*.

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €12,50,- Early Bird tot 1 juli: € 10,-

*De organisatie is onder voorwaarden bereid kinderen toestemming te geven deel te nemen aan de afstand van 1.000 of 1.500 m. Allereerst moet het kind aantoonbaar, blijkens zwemervaring in verenigingsverband, in staat zijn deze afstand binnen redelijke tijd af te leggen. Alleen kinderen vanaf 10 jaar kunnen toestemming krijgen voor deelname aan de 1.000m,  kinderen vanaf 14 jaar kunnen ook  toestemming krijgen voor deelname aan de 1.500m.

Businessteam

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Businessteam bedragen € 1.250,- excl. BTW (Early Bird € 1.000,- excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Hiervoor ontvangt ieder team onder meer*: 

5 startbewijzen (incl trainingen, badmuts, handdoek/badjas en herinnering bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Leuke extraatjes voor zichtbaarheid van jouw bedrijf/organisatie.

Bij aanmelding op de dag zelf moeten alle deelnemers een geldig identiteitsbewijs tonen. Een foto op de telefoon dan wel kleurenkopie zal volstaan.

 

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!