Koppel jouw bedrijf aan een maatschappelijk doel!

Om Swim to Fight Cancer op een financieel gezonde manier te kunnen organiseren, zijn wij sterk afhankelijk van sponsoren. Deze sponsorgelden worden namelijk, samen met de inschrijfgelden van deelnemers en mogelijke subsidies, gebruikt om de kosten van het event te dekken. Door ons initiatief te sponsoren koppel je jouw bedrijf niet alleen aan een maatschappelijk doel, maar zetten jullie je ook direct in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Als sponsor van Swim to Fight Cancer kun je rekenen op veel toeschouwers en (media)aandacht. Bekijk hieronder onze standaard sponsorpakketten, maar we weten dat elk bedrijf anders is. Daarom gaan we graag onder het genot van een kop koffie het gesprek aan om te kijken waar jullie behoefte aan hebben!

Meedoen als Businessteam

Op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit met collega's of relaties? Doe mee met een Businessteam en haal samen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek! De kosten van een Businessteam bedragen €1.000,- (excl. BTW) tot 1 juli (daarna €1.250,-). Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere: 

  • 5 startbewijzen 
  • Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van businessteams
  • Leuke extraatjes voor zichtbaarheid van jouw bedrijf/organisatie

Sponsoring

  • Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze bedrijven, instellingen, verenigingen leveren diensten of producten en krijgen daar exposure voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie, douches, podia, pontons, toiletten, drukwerk tot en met vervoer, kennis, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Enfin, alles wat je kunt bedenken wat er voor een dergelijk evenement nodig is.
  • Deelname met een businessteam: een pakket t.b.v. 1 business teams à €1.000,- (ex. BTW) tot 1 juli (daarna €1.250,-). Dit team heeft dan maximaal 5 zwemmers en men krijgt een teamfoto met logo, vermelding op de website, regelmatige vermelding via social media.
  • Beschikbaar stellen aantal startbewijzen voor kinderen en/of teams zonder eigen financiële middelen, door organisatie geselecteerd of zelf aan te dragen.
  • Boeien met logo op parcours, plaatsen van spandoeken langs parcours, sponsoring in geld.

Onze sponsoren