Tussenstand: €25.379

1.074 donateurs

89 deelnemers

Laatste nieuws

Statement Swim to Fight Cancer Achterhoek                                3 April 2020

Wereldwijd houdt het coronavirus ons bezig. Mensen maken zich zorgen over hun gezondheid en die van hun dierbaren, onze vrijheid is ingeperkt, het ‘normale’ leven ziet er ineens heel anders uit. Meer dan ooit beseffen wij ons dat onze gezondheid niet alleen op nummer één staat, maar dat wij de mensen in de zorg en anderen die voor ons zorgen, moeten koesteren. Wij weten dat alle betrokkenen bij Swim to Fight Cancer dit besef al hebben, vaak gedreven door eigen ervaring, maar wij voelen het nu meer dan ooit.

Gezien de recente ontwikkelingen zijn alle wervingsactiviteiten van en voor Fight Cancer tot en met 28 april 2020 uitgesteld. Omdat veel van de Swim edities pas na de zomervakantie (augustus en september) plaatsvinden, gaan voor de meeste edities alle voorbereidingen in stilte gewoon door. Wij vinden het te vroeg om nu al een besluit te nemen over het wel of niet verzetten/laten doorgaan van onze Swim editie. Uiterlijk 1 juni 2020 zullen wij een definitief besluit nemen over het wel of niet laten doorgaan van Swim To Fight Cancer in de Achterhoek in 2020!

In deze bizarre tijden vinden wij het niet gepast actief te werven voor onze doelstelling, daarom zetten wij dit op een laag pitje. Desondanks blijft het van cruciaal belang dat er geld voor kankeronderzoek komt, en zijn wij nog steeds heel dankbaar voor elke euro die er binnenkomt.

De komende periode blijven wij jullie graag informeren via onze website, Facebook en Instagram.

Voor specifieke vragen over het evenement kun je contact opnemen met je vaste Swim-aanspreekpunt, of mailen naar info@achterhoek.swimtofightcancer.nl.

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Top fundraisers

Onze sponsors