Inschrijvingen geopend!


Helaas wordt iedereen tegenwoordig geraakt door kanker; familie, vrienden, collega’s… Wil jij ook je machteloosheid omzetten in kracht? Schrijf je dan nu in voor deze bijzonder gave run en help ons om meer mensen beter en langer te laten leven met of na kanker. Laat je sponsoren en draag op die manier bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Iedereen is welkom!

Let op: schrijf je als (ex-)kankerpatiënt voor 29 juli in, om er zeker van te zijn dat je de hardlooptrainingen kunt doen om de 5km te halen! Geen twijfel, we zorgen ervoor dat iedereen de eindstreep haalt; op z'n eigen manier, op z'n eigen tempo!

Je kunt kiezen om je voor 5 kilometer hardlopen in te schrijven. Deelname aan het evenement is kosteloos, maar het is wel de bedoeling om zoveel mogelijk donaties op te halen in jouw omgeving (streefbedrag €350.-).

Wil jij eerst meer informatie over de deelnamemogelijkheden en hoe het werkt?
Klik dan hier!

Elke deelnemer ontvangt:

  • 12 weken training onder begeleiding van een hardlooptrainer/oncologiefysiotherapeut (face-to-face, digitaal en/of in een kleine groep);
  • Nieuwsbrief met updates, leuke tips over sport en gezonde lifestyle;
  • 1x startbewijs LoveLife run 2023;
  • Leuke goodiebag;
  • Herinnering bij de finish;
  • Persoonlijke pagina op de site van LoveLife run;
  • Een kleine versnapering op de route.

(Ex)Patiƫnt

Om jou als (ex)patïent zo goed mogelijk voor te bereiden bieden wij een trainingschema met samenloopmomenten aan. Door deze voorbereiding is inschrijven als patiënt helaas niet meer mogelijk.

Naaste / Regulier

Voor wie ren jij mee?

Zorg-verlener

Een extra steun voor jouw patiënt(en)!

Business-team

Team up en doe mee met een team van collega's. De perfecte teambuilding activiteit!

"Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn." Love Life. Fight Cancer.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail