Over Bike to Fight Cancer Tilburg

Dit jaar staat, naast 13 nieuwe Swim’s, ook de allereerste Bike to Fight Cancer op het programma. Op 8 oktober staan in Tilburg een groot aantal fanatieke MTB- & Gravelbikers aan de start om 113 unieke kilometers af te leggen voor het goede doel. 

Met de Bike to Fight Cancer zet de organisatie na diverse spin-offs (zoals succesvolle Spin for Life en Walk & Dance) de volgende uitdaging op de kaart. Alle donaties gaan naar onderzoek, preventie en een beter kwaliteit van leven waar fightcancer.nl inmiddels bekend om staan. 

De combinatie van samen bewegen, liefde voor het leven en de energie van organsiatie en deelnemers brengt fietsers en hun supporters naar de eerste editie van Bike to Fight Cancer Tilburg.

Stichting Fight Cancer zet met Bike to Fight Cancer een onderscheidend en uitdagend evenement neer in een verrassend decor van unieke locaties langs de route en met een sterke boodschap om daarmee maximale aandacht genereren voor onze missie: een wereld realiseren waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Onze ambitie is om met Bike to Fight Cancer jaarlijks duizenden Fighters in beweging te laten komen en fondsen te werven voor kankeronderzoek. Met deze Bike bieden wij mensen een platform om hun gevoel van onmacht om te zetten in positiviteit en kracht.  

Love Life. Fight cancer.

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer’ willen wij iedereen inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. We willen een platform bieden om het gevoel van onmacht wat je vaak hebt als iemand in je omgeving kanker krijgt om te zetten in positiviteit en kracht. Doe daarom mee en haal met honderden anderen geld op voor kankeronderzoek. Zo werken we samen toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail