Onze kick-off was een groot succes!

30 Mar 2022

Onze kick-off was een groot succes!

Op woensdag 30 maart was in Meander MC de start van Swim to Fight Cancer Amersfoort 2022

Onder leiding van dagvoorzitter Hans Buijtelaar behandelde achtereenvolgens onze eigen directeur Stefanie van Rootselaar, oncoloog Joyce van Dodewaard en voormalig hockeycoach Mark Lammers het onderwerp:

Kanker, zijn we er bijna ? Of ? 

Tevens was dit het moment om aan te kondigen dat naast geld voor onderzoek naar genezing en preventie van kankeronderzoek dit jaar tot 10.000 euro donatieopbrengst wordt afgestaan aan Vrienden van Meander.

Bestuurslid Ben Heimensen gaf een mooi kijkje in hetgeen deze stichting al heeft bereikt en welke projecten momenteel nog lopen en dus donaties verdienen. Kijk vooral even rond op hun website via deze link

Het antwoord op de vraag Kanker, zijn we er bijna of niet bleef achterwege, maar zeker is dat juist nu en aankomende jaren er nog veel geld nodig is om onze missie te halen, namelijk:

Kanker is over enkele decennia geen dodelijke ziekte meer

 

Al met al was dit een geweldige avond vol met mooie en inspirerende verhalen. Tevens was het een moment voor veel betrokkenen om hun hulp aan te bieden. Hieruit zijn veel nieuwe vrijwilligers en leuke initiatieven ontstaan. We willen iedereen van harte bedanken die er bij was!