Nieuw bestuurdslid: Danny de Graaf

18 Jan 2024

Danny de Graaf is een geboren en getogen Amersfoorter die op vele vlakken actief is voor de stad. In het dagelijks leven is Danny werkzaam als manager bij de VVV Amersfoort en is hij als evenementenorganisator betrokken bij diverse grote evenementen in de stad. Daarnaast is hij als vrijwilliger actief als voorzitter van voetbalvereniging Amsvorde en beschikt hij dankzij deze diverse functies over een breed en warm netwerk binnen Amersfoort.

Danny: "Vanuit mijn rol als projectleider zal ik mij bezig houden met de aansturing van de verschillende werkgroepen en de werving van nieuwe deelnemers en bedrijven die zich aan het event willen verbinden. Ook bij ons heeft kanker het gezin helaas keihard geraakt, vandaar dat ik geen moment hoefde te twijfelen om bij te dragen aan de organisatie van dit prachtige event. 
Ik hoop dat de vele actieve bedrijven die Amersfoort rijk is, zich aansluiten bij Swim to Fight. Ik kom graag langs voor een nadere kennismaking en toelichting op de mooie pakketten die wij hebben samengesteld!"