Het verhaal van... Levi de Vries

11 Jun 2022
  1. Wie ben je hoe oud wat studeer je / werk je

Levi de Vries, woont in vathorst vlakbij het winkelcentrum tegenover de Lidl. Is 10 jaar gaat naar groep 7. Hebt nu cito toets co - do begrijpend lezen vrijdag spelling. Planning staat voor volgende week niet op het krijtbord dus je weet maandag pas wat je krijgt. Is wel te doen aankomende week wordt wel een drukke week want citiotoets en twee andere toetsen taal en topografie. Eerste topografie toets van het jaar haalde hij een 10! dus benieuwd welk cijfer je nu krijg (Nederland)! Werkt niet maar helpt thuis met klusjes. Ze hebben nu een puppy en helpt huis met dweilen als de puppy per ongeluk in huis plast en soms stofzuigen.

Zwemt op donderdag in het Bosbad om te trainen voor de Swim. Sport op woensdag MUsicalles en vrijdag Paardrijden springen dressuur en galopperen. Einde jaar gaat hij op voetbal omdat hij paardrijden 1,5 jaar doet en merkt dat hij alles al geleerd heeft. Verwacht dat hij niet op het niveau binnen komt als zijn vrienden maar verwacht dat hij wel naar dat niveau toe kan trainen. 

  1. Waarom zwem je 

Beide opa’s en oma’s kanker gehad (alle 4) maar gelukkig allemaal gelezen. Hoorde zijn moeder met een mevrouw praten waarvan een bekende kanker had en zou komen te overlijden. ZIj was niet te genezen. Toen dacht hij ‘Ik moet wat doen. Ik mij aangemeld voor de swim, ben gaan promoten, en toen stroomde er veel geld binnen. Stata nu als donatiemogelijkhed bij de statiegeldautomaat bij de Jumbo in Vathorst. Al een paar mensen gehoord die expres naar de jumbo gingen. Als iedereen doneert hebben we zo een mooi bedrag bij elkaar. ik ben benieuwd hoeveel ik volgende maand heb want dan komt het geld binnen van de flessenautomaat. Hij wilt proberen over elk jaar mee te doen maar kan niets beloven. (Ivm hond en school) Wilde in 2019 al maar was toen 7 en mocht nog niet mee doen. Erg blij dat het nu wel mag! ‘Nu ben ik 10 nu mag ik eindelijk ook mee doen!’

  1. Wie je grote voorbeeld 

Een Youtuber eigenlijk. Elke donderdag zit ik op hem te wachten omdat hij heel aardig is in zijn video’s is hij altijd heel vrolijk. Hij heet: Rutger. Rutger maakt vooral heel veel viral life hacks videos heeft ook een hond Paco maar vindt vooral dat hij hele toffe video’s maakt. Mijn lievelings video gaat over dat hij probeert Paco verschillende obstakels te laten halen rennen. paco kon het wel een beetje. Hij moest naar de overkant komen en er stonden heel veel flessen en hij moest zigzaggen en dat ze met wc-rollen hem steeds over een hogere hindernis lieten springen. 

Mama hoopt altijd dat ik zeg dat zij ook mijn idool is. Misschien een beetje ;) Ze is in ieder geval mijn allergrootste voorbeeld. Maar ook Rutger Ze zijn allebei geweldig.

  1. Waarom moeten andere mensen meezwemmen ? 

Mijn antwoord is 1-10 mensen krijgen kanker. Hoe meer mensen er mee doen en hoe meer mensen er geld op halen hoe meer mensen er geholpen kunnen worden dat is het doel. Daarom moeten mensen mee zwemmen!