Team

De dagelijkse organisatie van Fight cancer wordt uitgevoerd door Team Fight. Wij werken nauw samen met de Raad van Toezicht en onze denktank van vrijwilligers. Daarnaast worden wij ondersteund door vrijwilligers in het land. Maak kennis met ons team!

Bas Berendsen

Bas is heel zijn werkzame leven ondernemer geweest. Begonnen in de reclame in 1996 heeft hij tot vandaag de dag uiteenlopende initiatieven ontwikkeld. Zowel in de dienstensector als daarbuiten. Hij vindt zichzelf een creatief commerciële geest omdat hij dingen kan verzinnen en realiseren. Bas is vanaf het begin bij Fight betrokken en heeft nu een situatie gecreëerd waarbij hij zich volledig kan inzetten.

"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor and some style. You are never remembered for what you do in business. You are only remembered for what you do in civil life." - Maya Angelou

Vera de Coo - Projectmanager

Er fonkelt iets in mij zodra er andere mensen bij mij zijn. Dat was al zo toen ik nog maar een kleine Vera was. Mijn ouders waren me op de camping altijd kwijt, omdat ik bij Jan en alleman in de voortent was gekropen. Sociaal en persoonlijk contact staat vandaag de dag nog steeds centraal bij mij en het liefste met een flinke dosis humor. Ik ben doortastend, heb een goed inlevingsvermogen en krijg veel energie van het werken in teamverband. De rol van projectmanager past daarom heel goed bij mij. Dat ik deze functie bij Fight cancer mag vervullen, maakt mij enorm dankbaar. Helaas is mijn vader overleden aan kanker en heeft mijn moeder door kanker een borstamputatie moeten doorstaan. Ik wil daarom niets liever dan samen met vele anderen een bijdrage leveren aan fondswerving voor kankeronderzoek! 

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd” - Martin Vandenberghe (mijn vader)

Ankie Jones - Projectmanager

Toen ik voor het eerst de slogan van Fight cancer las was ik direct verkocht. Love Life. Fight Cancer. Het geeft mij enorm veel energie om dagelijks te werken op een plek die vanuit de liefde voor het leven onwijs mooie events neerzet en zo mensen verbindt! Bij Fight heb ik de kans om mijn organisatie skills en empathisch vermogen in te zetten voor een doel dat me nauw aan het hart ligt. Alleen samen kunnen we het verschil maken, en ik ben vastbesloten om elke dag mijn bijdrage te leveren aan die positieve verandering.

 “Keep your face always towards the sunshine – and shadows will fall behind you” – Walt Whitman
Justin Thoma - Applicatiebeheerder

Wat ben ik blij om sinds begin 2022 onderdeel te mogen zijn van dit mooie team en mij in mag zetten voor de ''greater good''. Mijn hele leven ben ik al bezig met 'zorg'. Zorgen voor verbetering maar ook zorgen dat het beter gaat met anderen zowel op menselijk als op digitaal vlak. Deze opgedane ervaringen doen mijn gevoel aansluiten bij wat het team ademt: Love Life. Fight cancer.

Amor Fati - Liefde voor het lot
Kim Boekhout - Online Marketeer

Als online marketeer zet ik mijn passie voor data en marketing graag in voor een Stichting als Fight cancer. Helaas heb ook ik van dichtbij moeten meemaken wat deze ziekte teweegbrengt. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik op jonge leeftijd ben gaan beseffen hoe kostbaar het leven is. Ik ben iemand die alles uit het leven wil halen en met een gerust hart kan zeggen dat ik trots ben op wat ik doe en waar ik aan bijdraag. En die trots voel ik enorm bij Fight. Samen met dit hechte team werken we toe naar een toekomst waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

''In het ergste geval komt alles goed'' - Jesse Laport