Links

Over mijn lijk - BNN

Je bent jong, in de kracht van je leven, maar doodziek. Wat dan? In ‘Over Mijn Lijk’ (BNN) worden 5 jongeren gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn, maar toch alles uit het leven proberen te halen. 

Ballen - Stichting Zaadbalkanker

Student Teun (22) heeft zaadbalkanker en moet zijn studentenwoning inruilen voor zijn ouderlijk huis omdat hij gaat beginnen met chemokuren. Teuns huisgenoten hebben een afscheidsdiner georganiseerd voor hun goede vriend. De avond begint gezellig, maar al snel lopen de emoties hoog op. Dan stelt een van Teuns huisgenoten een gewaagde actie voor om de avond alsnog te redden...

Jongeren en Kanker

De naam zegt het al. Site over jongeren en kanker van de Stichting Jongeren en Kanker. Een stichting die weekenden organiseert, verhalen publiceert van lotgenoten en jongeren met elkaar in contact brengt.

Thomas

Binnen Lymfklierkanker Vereniging Nederland (de nieuwe naam voor de Hodgkin Contactgroep) is onder de naam Thomas een jongerenteam actief. Thomas is bedoeld voor iedereen tot een jaar of veertig die zelf te maken heeft (of heeft gehad) met lymfklierkanker.