Team

De dagelijkse organisatie van Fight cancer wordt uitgevoerd door het team Fight cancer, geleid door onze directeur Limore Noach. Zij werkt nauw samen met de Raad van Toezicht en onze denktank van vrijwilligers. Daarnaast wordt zij ondersteund door vrijwilligers in het land. Maak kennis met ons team!

Limore Noach - Directeur

Na haar studie Rechten in Amsterdam en New York, begon Limore haar carrière in 2003 bij ING Groep. Na een aantal sales- & marketingfuncties werd zij verantwoordelijk voor het maatschappelijke programma 'ING Chances for Children'. In 2010 vertrok zij wederom naar New York, waar zij als consultant voor UNICEF heeft gewerkt. Daarna werkte zij voor UNICEF in Nederland als business development manager. Sinds juli 2013 is Limore verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van Fight cancer. 

"By believing passionately in something that still does not exist, we create it. The noexistent is whatever we have not sufficiently desired."

- Franz Kafka  

Bas Berendsen - Commercie

Bas is heel zijn werkzame leven ondernemer geweest. Begonnen in de reclame in 1996 heeft hij tot vandaag de dag uiteenlopende initiatieven ontwikkeld. Zowel in de dienstensector als daarbuiten. Hij vindt zichzelf een creatief commerciële geest omdat hij dingen kan verzinnen en realiseren. Bas is vanaf het begin bij Fight betrokken en heeft nu een situatie gecreëerd waarbij hij zich volledig kan inzetten.

"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor and some style. You are never remembered for what you do in business. You are only remembered for what you do in civil life."

- Maya Angelou

Joost Reijns - Projectmanager Swim

Iedereen is uniek en daarom verdient iedereen een behandeling op maat. Met dit gedachtegoed zet Joost zich in als projectmanager bij Fight cancer. Als topsporter onder de vlag van NOC*NSF was hij werkzaam als zwemmer. Verschillende hoogtepunten werden behaald, waaronder tweemaal zilver op een WK. Het dieptepunt kwam in 2012 toen Joost de diagnose kanker kreeg. De Olympische droom leek ver weg maar in 2015 werd er alsnog een Olympische nominatie afgedwongen. Na zijn topsportcarriére werd zijn studie commerciele economie afgerond en was Joost werkaam als coördinator bij KWF Kankerbestrijding. 

"A dream doesn't become reality through magic, it takes sweat, determination & hard work."

- Colin Powell  

Max Heldring - Projectmanager

Kanker raakt ons allemaal. Na 20 jaar in de internationale evenementen branche te hebben gewerkt, kreeg Max in 2019 te horen dat zijn stiefvader Jan ook door deze verschrikkelijke ziekte was getroffen. Een waar keerpunt in zijn leven. ‘Je gaat nadenken wat echt belangrijk voor je is’ en met die gedachte heeft hij een fundraiser voor de verjaardag van zijn Jan gegeven. De uitdaging om een van de hoogste actieve vulkanen ter wereld te beklimmen en daarmee zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek op te halen. Dit heeft hij samen met Fight cancer opgezet en was een van de mooiste ervaringen in zijn leven. In dezelfde periode is het contact met Fight cancer intensiever geworden en na meerdere gesprekken heeft Max zijn hart gevolgd de overstap gemaakt naar Fight cancer. “Dat ik nu voor deze prachtige stichting mag werken en mij kan inzetten voor andere mensen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben, is een van de mooiste dingen en positieve uitkomsten die de ziekte van Jan teweeg heeft gebracht.”

“Life begins at the end of your comfort zone.”

- Neale Donald Walsch

Marij Overvoorde - Manager Finance

Begonnen in de eventbranche, zowel in loondienst als freelance eventmanager maakt Marij na een aantal jaren de stap naar een internationale horecaonderneming om daar alles te organiseren. In 2015 kwam ze bij Fight als Office Manager en met het groeien van alle prachtige evenementen werd het financiële aspect van haar functie groter en was deze stap een logisch vervolg. Marij vindt betrokkenheid een van de belangrijkste aspecten binnen Fight en is altijd benieuwd naar het verhaal achter de persoon. Naast haar werk bij Fight zet zij zich in bij de brandweer om ook daar alle brandjes te blussen en de rust te bewaren.

“Whatever you are, be a good one.”

-Abraham Lincoln