Inspirerende Fighters

Duizendmaal dank aan onze Fighters die zich vol enthousiasme en energie inzetten voor Fight cancer. Zie hieronder wie jou voorgingen en doe inspiratie op voor jouw eigen actie. Joint the Fight!

LOVE life celebration

Chantal organiseerde op vrijdag 13 maart 2015 de LOVE life celebration in Club ABE in Amsterdam. Fight ambassadeur Dennis van der Geest draaide op dit feest naast andere bekende DJ's zoals Mason, DJ Jurgen en opkomende talenten zoals Onno Ober en Chantal (DJ Sugertune) zelf. Chantal (38) kwam vorig jaar tot de conclusie dat ze altijd al DJ had willen worden. Zij zet haar passie voor muziek nu in om zoveel mogelijk positieve energie op de dansvloer te ontketenen! Naast de opbrengst uit de kaartverkoop werd ook geld ingezameld door de LOVE life loterij, in totaal ruim €4.100,-!


"Ik heb helaas te veel mensen in mijn omgeving die de strijd tegen kanker moeten aangaan of een geliefde in deze strijd steunen of hebben verloren. Ik vind het fantastisch om op deze avond met iedereen die van dance muziek houdt en Fight wil steunen in een positieve vibe een mooi bedrag voor Fight bij elkaar te feesten!" 

LOVE life celebration

€5000,- opgehaald in yoga houding

Alison Melvin is een geclassificeerde yogalerares en geeft lessen yoga en mindfulness aan jonge vrouwen die herstellende zijn van kanker bij Stichting Belle&Balance. Hiertoe is zijn geïnspireerd door haar vader, die in 2009 overleed aan botkanker, en door haar man, die na 25 jaar huwelijk overleed aan een kwaadaardige melanoom. Zij heeft moeten toekijken hoe kanker de belangrijkste man in haar leven en de vader van haar drie kinderen van haar weg nam. Ze besloot haar ervaring te gebruiken om anderen te helpen in hun gevecht tegen kanker. Daarom is ze een specialisatie cursus gaan doen bij Stichting Yoga & Kanker en is ze lessen gaan geven om geld op te halen. In november is ze begonnen met the Healing Circle bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Dit zijn eenvoudige yogalessen, die helpen bij het herstellen van kanker en andere ziektes of verwondingen en stress. Al het geld dat zij hiermee ophaalt, doneert zij aan Fight cancer.

Haagse Hogeschool haalt €20.000 op

De opleiding Sportmanagement gaf deze studenten de opdracht een succesvol sportevenement te organiseren voor Fight cancer. Daarom organiseerden zij een fietsevenement bij Cafe Cheers: Voorhout fietst tegen Kanker. Hiermee haalden zij een bedrag op van meer dan €17.000, wat door de eigenaar van het cafe is verhoogd tot €20.000! Het evenement was dus zeker succesvol te noemen, een geweldige actie tegen kanker! 

SV Den Hoorn zet zich in

De hele A en B selectie hult zich (dankzij sponsoring van Jacq Poot Holding B.V en Van der Helm groep) tot 2017 van top tot teen in Fight blue met shirts, tassen en trainingspakken. Ook het veld is omgeven met Fight blauwe vlaggen en billboards.
Ze kiezen voor Fight cancer om persoonlijke redenen: het overlijden van Jacq Poot, de hoofdsponsor, aan alvleesklierkanker. Tevens is een oud speler, Marnix van Vondelen, in 2013 overleden aan darmkanker. Voor Marnix is er dit keer een benefiet wedstrijd georganiseerd. Een actie organiseren helpt bij de verwerking van het verlies en geeft een goed en voldaan gevoel, ook door de vele positieve reacties die ze krijgen op het initiatief! Hun doel? De komende jaren heel veel mooie acties op de club organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor belangrijk kankeronderzoek. Met eerdere acties (zoals We Fight) hebben ze al een superbedrag van €88.350,00 opgehaald en gedoneerd aan Fight. 

Maria Tailor geinspireerd door haar vader

Het is een verschrikkelijke ziekte, die iedereen kan treffen, dus het was voor mij vanzelfsprekend mezelf aan Fight cancer te koppelen. Mijn vader verloor de strijd tegen kanker en ik pak hem weer op’, aldus Maria, ambassadrice van Fight cancer, zij verloor in 2005 haar vader aan kanker.
Maria Tailor, bekend van Modemeisjes met een missie, ontwierp samen met sieradenmerk Club Manhattan een bijzondere ketting voor Fight cancer. De ketting is te koop in de webshop: de gehele opbrengst gaat naar kankeronderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning.

Fight cancer lanceert ode aan het leven

Samen met Chef’Special heeft Fight cancer de single ‘Thank life for...’  gelanceerd, een heuse ode aan het leven. De single is het bijzondere product van de ‘Thank life for…’ campagne waarbij iedereen een dierbaar woord of beeld kon ‘doneren’ aan deze single en de bijbehorende videoclip. Er werd massaal gereageerd.
De woorden en beelden die werden gedoneerd staan voor ‘leven’. Daarnaast zijn zoveel mogelijk ingezonden beelden verwerkt in de videoclip, die kunstzinnig tot een geheel zijn gebracht door de bekende regisseur Tim Oliehoek. 
Ook vele BN’ers als Don Diablo, Johnny de Mol, Waylon en Birgit Schuurman verleenden hun medewerking aan het project.
Joshua Nolet, frontman van Chef’Special vertelt: 

“Het was een hele toffe ervaring en een eer om met alle ingestuurde quotes aan de slag te gaan. De track is een oprechte ode aan het leven geworden waarbij we zo trouw mogelijk zijn gebleven aan alle mooie, grappige en ontroerende inzendingen. Maar dat merk je wel als je de track download”.

Bekijk de video