Yuriël & Yardèn de Jong

Benefiet Musical to fight cancer Join Us

Benefiet Musical to fight cancer

Wij zijn Yuriël en Yardèn de Jong en zijn negen en zeven jaar oud. Onze oom heeft binnen een jaar voor de tweede keer kanker gekregen. Dat vonden wij niet heel leuk en daarom willen wij graag iets moois doen en helpen met geld in te zamelen voor fight for cancer.

Sinds september 2019 speelt ons nicht Tzippy de Wolff, die 12 jaar is, de rol van Foeksia de miniheks in de musicaltour van “Dolfje weerwolfje en Foeksia de miniheks” van REP - producties. Haar tegenspeler Giando Lauwerens (rol van Dolfje) heeft een moeder die, net zoals mijn oom op dit moment, zware chemo therapieën krijgt. Dat vinden wij heel erg. 

Daarom willen wij ons inzetten om voor Fight Cancer geld op te halen. Fight Cancer financiert door middel van fondsenwerving onderzoek van talentvolle artsen waarmee ze willen zorgen dat minder mensen kanker krijgen en meer mensen genezen.

Daarnaast willen wij alle kinderen die net als wij met kanker te maken hebben een super leuke middag geven bij “Dolfje weerwolfje en Foeksia de miniheks” .Wij hopen dat de zaal vol gaat zitten met kinderen die het goed kunnen gebruiken om even iets heel leuks te doen! Wij vonden de voorstelling heel leuk en hoop dat andere kinderen net zo gaan genieten als wij hebben gedaan.

Yardèn: "Wkawakaboe!"

Groetjes, 

Yuriël en Yardèn

Event Information

Sunday 19th January

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Foto's toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Thank you to my Sponsors

322

Pizza Restaurant De Jong

300

Neven En Nichten De Jong (yye)

Van je neefjes en nicht

50

Raymond De Wolff

Goed bezig Lieve Neef... ben super trots op je... wat ben jij een kanjer...Liefs Oom Ray

20

Opa Salco En Oma Yvvy

Trots op dit initiatief Yuriėl, succes!

Show more