Georgi Tsurev & Vasiliki Kadoglu

Swim to Fight Cancer | Dordrecht

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Foto's toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

My Updates

Bulgaren zwemmen in de strijd tegen kanker als onderdeel van de zwemuitwisseling tussen Dordrecht en Varna

Op zondag 4 augustus 2019 vindt in Varna de jaarlijkse Varna-Galata zwemmarathonplaats, en op zaterdag 31 augustus 2019 in Dordrecht de jaarlijkse City Swim to Fight Cancer.

In het kader van de stedenband tussen Dordrecht en Varna, en mede gestimuleerd door het feit dat Varna dit jaar ‘European City of Sport’ is, verbinden we deze twee zwemevenementen met elkaar: zwemmers uit Dordrecht nemen deel in Varna en zwemmers uit Varna in Dordrecht.

De zwemmers uit Dordrecht zwemmen tijdens de Varna-Galata zwemmarathon voor een goed doel: Topoli, huis voor kinderen met een beperking in de buurt van Varna (zie ook de Facebook-pagina). Dit is niet het officiële doel van de zwemmarathon, want de zwemmarathon is geen sponsor-evenement. Er hebben echter al een aantal Bulgaarse zwemmers die deelnemen aan de marathon laten weten dat ze, net als de Dordtse zwemmers, ook voor Topoli gaan zwemmen. Zo is er een begin gemaakt aan de realisatie van de door de Bulgaarse zwemkampioen en voormalig Minister van Sport Petar Stoychev Petar Stoychev vorig jaar uitgesproken wens dat er ook in Bulgarije met de City Swim vergelijkbare zwemevenementen komen.

De Dordtse zwemmers halen voorafgaand aan de zwemmarathon geld op door zich te laten sponsoren door vrienden, familie, collega’s en kennissen. Deze sponsoring kan door geld over te maken op de rekening van de Stichting Stedenband Dordrecht Varna (NL87 INGB 0007 413037) onder de vermelding ‘zwemactie Topoli’. Na afloop van de zwemmarathon zal in Varna en Dordrecht bekend worden gemaakt hoeveel geld is opgehaald voor het goede doel.

De zwemmers uit Varna die in Dordrecht mee gaan doen, halen uiteraard geld op voor de strijd tegen kanker. Het zijn de winnaars van de Varna-Galata zwemmarathon in Varna die mee gaan doen, en dus worden pas op 4 augustus hun namen bekend.

Maar u kunt op deze pagina nu al geld overmaken voor deze Bulgaarse helden die met hun deelname de strijd tegen kanker in Dordrecht steunen!

Thank you to my Sponsors

100

Winner M Cityswim Varna - Bulgaria

Show more