Walk4Life

By Goes Bruist Join Me

Skills4Life organiseert in samenwerking met Goes Bruist wederom een Walk voor Stichting Fight cancer op 23 juni 2023

Vorig jaar hebben we tijdens Goes Bruist een mooie eerste editie van Walk & Dance neergezet. Daarom zijn we dit jaar terug met een tweede editie. De Walk wordt in een nieuw jasje gestoken én het heeft een nieuwe naam: Walk4Life, onderdeel van Skills4Life en Goes Bruist. Samen létterlijk wandelend voor het leven om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. 

 

Ook dit jaar steunen wij Stichting Fight cancer. Een mooi initiatief die zich inzet voor onderzoek naar o.a. kanker bij kinderen en jongeren. We streven naar een geweldige opbrengst, want hoe mooi zou het zijn als er een moment komt dat deze vreselijke ziekte niet meer zoveel slachtoffers maakt? 

 

Walk4Life blijft ook dit jaar onderdeel van Goes Bruist, het evenement in Goes waarbij het draait om beweging en verbinding. Walk4Life is hierop de perfecte aanvulling, want bewegen doen we zeker. Je hebt de keuze uit de afstand 6 of 15 km. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-.

De route brengt je langs de mooiste plekjes van Goes. En na de finish kun je onder het genot van een hapje en een drankje lekker met de voetjes omhoog, terwijl de DJ voor de relaxte muziek zorgt. 

 

Klinkt goed? Trommel je partner, vrienden, familie of collega’s op en schrijf je snel in!

Walk4Life  - 23 juni - Goes - 13.30 uur tot +/- 17.00 uur

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

50

Reguillo Vandepitte

11

Marjolijn Nijssen

Succes!

20

Esther Van Belzen

21

Anonymous

10

Wendy Verswijveren

31

Marnix

Zet ‘m op!

26

Anonymous

51

Mariella Suurmond

Show more