Sandra Hamers-Wouters

Swim to Fight Cancer | Tilburg

Let your faith be bigger than your fear!

Oktober 2022 kreeg ik zelf kanker. Als jonge moeder op 36 jarige leeftijd was dit een heel heftig proces. Na 20 weken chemotherapie en een heftige ingreep ben ik schoon verklaard. Het leven wordt nooit meer hetzelfde, maar is nog steeds mooi! Ik ga 1km zwemmen om geld op te halen. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Nog 1 maandje

Sunday 19th May
Nog ongeveer 1 maandje te gaan! Ik was heel druk aan het trainen, 2x in de week zwemmen, 2x in de week bodypump. Tot eind april... Toen schoot mn knie ineens weer op slot. 3 jaar geleden heb ik dit ook gehad en toen bleek het een grote scheur in mn meniscus. Deze is toen gehecht waarna een lang traject volgde van herstel. Ik hoop heel erg dat dit nu niet weer het geval is, want dan bestaat er een kans dat ik 23 juni niet kan starten. Ik ben nog een beetje in de ontkenning en ga er nu gewoon van uit dat ik mee doe 😁. Let's go 💪🏼💪🏼❤️ Hopelijk geeft de orthopeed dinsdag fiat. Duimen jullie mee 🙏🏻🤞🏼

Kerst 2023

Monday 25th Dec
Vorig jaar gingen we de kerst in niet wetende of de chemo aan zou slaan. Was zo bang dat het mijn laatste kerst en oud&nieuw zou zijn. Bizarre gedachte eigenlijk op je 36ste. Deze kerst ga ik dubbel genieten, want het kan weer. Eten smaakt weer, energie is goed, ik kan weer vooruit kijken. Natuurlijk is de angst er altijd, maar die gaat deze kerst even de boom in 😁🎄 Non stop genieten, op naar een positief 2024. Streefbedrag is al behaald, super dank allemaal!!

Belang van onderzoek

Monday 4th Dec
Allereerst super veel dank voor alle donaties tot nu toe!! Wauw! Doet me goed dat zoveel mensen dit steunen!

Bij het uitslaggesprek op 26 oktober vorig jaar werd verteld dat het 99% zeker ging om de variant Triple negatief. Dit houdt in dat de tumor op alle receptoren negatief is. Dus niet gevoelig voor beide vrouwelijke hormonen en ook niet eiwitgevoelig. Hierdoor vallen ook veel behandelopties meteen af. Enige wat kan werken is chemotherapie, opereren en bestralen. Ook wat betreft onderzoek, moet hier nog veel aan gebeuren. Daarom is het zo belangrijk dat er veel geld opgehaald wordt! Als ik zie hoeveel er ontwikkeld is m.b.t. immunotherapie bijv. Hier worden echt grote sprongen in gemaakt en dit biedt veel hoop voor velen. Echter voor mijn type kanker is dit er nog niet. Triple negatief is een agressieve vorm, groeit snel en zaait ook vaak snel uit en ook grote kans op terugkeer de 1e 2 jaar na behandeling. Dus ook in die zin, Triple negatief of 3x k*t zeg maar. Anderzijds als chemo aanslaat is het hiermee goed te behandelen. Mijn tumor was geheel weg na de chemotherapie. Dus daar houden we maar aan vast. Maar onderzoek is heel hard nodig, dus ik hoop dat er door alle deelnemers veel geld opgehaald wordt voor onderzoek!

September 2022

Saturday 2nd Dec
September 2022 voelde ik onder de douche een knobbeltje in mijn borst. Ik was dat jaar 15kg afgevallen (bewust en gecontroleerd) en hierdoor is het knobbeltje voelbaar geworden. Ik moest 1 menstruatiecyclus afwachten om te kijken of het bijv. een opgezette melkklier o.i.d. zou zijn. Een maand later zat de plek er nog steeds. Ik was soms onzeker of ik wel echt iets voelde, maar mijn man voelde het ook. Dus half oktober ging ik naar de huisarts, zij voelde "gelukkig" ook wat. Het kon van alles zijn, maar voor de zekerheid toch een verwijzing voor een mammografie. Diezelfde week kon ik nog terecht. Op de mammografie was niets te zien, goed nieuws zei de radioloog. Maar ik voelde toch echt wat zitten, dus werd er ook nog gekeken met een echo apparaat. En toen werd het ineens een heel ander verhaal. Er was inderdaad een massa te zien, bovenin mijn borst. Er werden 2 biopten uit mijn borst genomen en 1 uit mijn oksel. Nog steeds kon het van alles zijn maar het zag er onrustig uit zei de arts. 5 lange dagen moesten we afwachten. Nog steeds was ik vrij nuchter. Ik had nog niemand iets verteld, behalve mijn man. Ik wou niemand onnodig ongerust maken. Echter vlak voor de dag van de uitslag heb ik het toch mijn ouders verteld. 
Na 5 dagen was de afspraak op de mammopoli. 2 uur voor mijn afspraak werd er gebeld. Hallo mevrouw Wouters, ik bel even om te zeggen dat we niet alle uitslagen hebben, maar het is toch belangrijk dat u komt want dan kan het e.e.a. alvast in gang gezet worden. UHM WAT? Is het dan slecht vroeg ik? Heb ik kanker? Ga ik dood? Ik was helemaal in paniek. Dit kunnen we niet bespreken aan de telefoon zei ze, tot straks mevrouw Wouters. Verslagen drukte ik mijn telefoon uit. Ik was in paniek, het was slecht. Ik heb kanker. 2 uur later hoorden we inderdaad het slechte nieuws. Ik had kanker, en nog de meest agressieve variant ook. Triple negatieve borstkanker. Hierover in een volgende blog meer.

Thank you to my Sponsors

5,89

Marielle Dielemans

Hey meid, Je bent een kanjer, zet hem op!!!

15,89

Harry Buijvoets

Indrukwekkend om te lezen, succes Sandra!

20,89

Ellen Smits

Je bent een kanjer!

10,89

Leonie Van Zijl

Succes Sandra!

15,89

Anonymous

5,89

Anonymous

10,00

Peter Ineke Wouters

Succes lieve Sandra jij kan dat, zet hem op..

10,89

Kevin Cox

Zet hem op!

20,89

Leny Frijters

10,89

Juanita De Lepper

Trots op jou!

10,89

Anoek

Zet hem op lieverd 😘

20,89

Chantal Van Hengstum

Zet hem op! Ik ben en blijf je grootste supporter! Trots op jou!

15,89

Lonneke Berens

Heel veel succes💪

10,89

Renske Van Kempen

16,70

Klinieken Cure

25,89

Monique Hoosemans

Zet hem op Sandra dat er maar veel onderzoek gedaan mag worden.

10,89

Evy Van Der Meijs

Succes Sandra!

10,00

W.p.

25,89

Linda W.

Love you!! En ik zwem mee!

10,89

Cindy

Super trots op jou lieve San! Wat mooi dat je dit gaat doen.

10,89

Anonymous

50,89

Anonymous

We zijn trots op jou.😍

10,00

Marijn En Ruud Daantje En Mees

Topper!!!!!

20,89

Anonymous

Goed bezig! ik heb veel bewondering voor je doorzettingsvermogen en zie ook dat dit en de warmte die je uitstraalt anderen raakt

20,89

Stefanie Schalk

Veel succes, zet 'm op!

46,89

Erica Mol

Goed bezig topper!

25,89

Sandra Hamers-wouters

50,89

Willeke & Menno

Trots en veel succes 😘

20,89

Anonymous

5,89

Marion Van Gorp

Succes meid, je bent een topper

25,89

Brigitte Van Dijk

Toppertje !! X

25,00

Monique B

Trots op jou x

Show more