Sabine Udo

Swim to Fight Cancer | Muiden 2022

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Swim to fight - open water training

Thursday 30th Jun
Zwemtraining in Muiden, onder begeleiding van de Otters. Dreigende lucht, maar toch een halfuur kunnen zwemmen. Ruim op tijd voor het onweer uit het water. Op naar volgende week 💪🏊🏻‍♀️

Eerste training open water

Wednesday 22nd Jun
Vandaag was het dan zover: voor het eerst in buitenwater zwemmen. Vooral ook om te wennen aan onze wetsuits. En ja, het was mooi weer, maar toch wilden we graag even met complete outfit het water in: opvallende badmuts, zwembril, drijfboei, wetsuit ✅💪. Die horloges…die werkten niet echt mee, de 1 wilde niet registreren, de ander gaf na afloop 3,3 kilometer aan. Maar dat hebben we natuurlijk niet gezwommen, al voelen we de beentjes wel. Op naar de volgende training!

Weer op zwemles!

Saturday 21st May
Vanavond (19 mei) was het dan zover, onze eerste zwemles. En dan niet zoals vroeger met een haak om je nek, maar met supertips van de instructeurs van de Otters om onze schoolslag en borstcrawl te verbeteren. De eerste zwemtraining van de Swim to fight cancer Muiden is een feit! Morgen hebben we vast en zeker spierpijn. Maar het was een sportief feestje!

Training nummer 2

Thursday 5th May
Afgelopen dinsdag lagen Angelique en ik weer in het water. Het was de eerste keer met zwembrilletje (lees: even wennen) en badmuts (dat knelt lekker af 🙃), maar we hebben onze zwemmeters weer gemaakt. Flinke spierpijn, maar de 2 kilometer komt in zicht. En we hebben ons opgegeven voor de 1e twee trainingen van de organisatie. We zijn goed bezig, al zeg ik het zelf!

We zijn begonnen!

Tuesday 19th Apr
Vanavond was het zover; onze eerste zwemsessie 🏊🏻‍♀️!Nog wel binnen, in het zwembad, maar het begin is er 💪. Op naar nog vele trainingskilometers, allemaal voor het goede doel. #trots

Waarom doen we mee?

Tuesday 29th Mar
Een gezond mens heeft wel duizend wensen,
een ziek mens maar één…
beter worden 

Teveel verhalen om ons heen, familie, vrienden, collega’s en ook zelf kreeg Sabine in december 2019 de diagnose baarmoederhalskanker. Gelukkig een vroege diagnose en volledig herstel, maar het doet wat met je geest en het vertrouwen in je lichaam.

De hoogste tijd om in actie te komen. Deze ziekte moet de wereld uit! En daarom duiken wij op 3 september het water in. Niet onze grootste hobby, liever trekken wij onze hardloopschoenen aan, maar als we geld willen ophalen voor dit goede doel, dan moeten we zelf natuurlijk ook wel echt afzien: 2 kilometer bij de Swim to Fight Cancer in Muiden. Steun jij ons en het goede doel? 

We beloven je dat we als vanouds zullen “Knalle als een malle” 💪🏊🏻‍♀️❤️

Angelique & Sabine

Thank you to my Sponsors

31

Marlies

Succes Sabine! Fantastisch dat je dit doet, bewondering voor je! Zet hem op, groet Marlies, moeder Petran

5

Maria

Zet ‘m op toppers!

100

Myrna Geerlings

Zet hem op topper!!!!

10

Jeanette Van Riggelen

Succes!

5

Ilse & Richard

Succes dames!

5

Sandra

succes

5

Cora

Zet ‘m op samen met Angelique!

6

Anoniem

SUCCES

11

Anonymous

6

Nanda Slokker

6

Peter Van Klaveren

Geweldig initiatief!😘

10

Janine Warmerdam

Zet ‘m op kanjers!

10

Jeanette Gompelman

Bootcamp mattie heel veel succes x

151

Stef Riggelen

6

Danielle Galenkamp

Heel veel succes zussie!!

21

Chantal O

Meiden heel veel succes!

10

Karen Honing-bakker

Lieve Sabine en Angelique Heel veel succes! Zet 'm op!

Show more