Romy Andrieu

Swim to Fight Cancer | Stichtse Vecht 2022

Ik kom in actie tegen kanker...

The Big C, zoals ze dat in het Engels zeggen. Kanker. We hebben er allemaal wel mee te maken gekregen. Persoonlijk of iemand die je lief hebt. Zo ook ik.


Ruim 6 jaar geleden overleed mijn stiefvader, na een korte maar heftige periode aan alvleesklierkanker. Maar ook mijn oma en een aantal vrienden werden de ziekte niet de baas. Heel verdrietig voor de patiënt, want willen we niet allemaal zo lang en gezond mogelijk leven?


Maar heb je wel eens stil gestaan bij hun supportsysteem? Ook voor hun is het zwaar. Veel mensen staan vaak niet stil bij deze heftige indirecte impact.


Want kanker raakt ons allemaal. Ik zie jullie, lieve familie, vrienden, mantelzorgers. Het is heftig, maar het is de liefde voor de persoon dat ons op de been houdt. Voor degene die dit even nodig hebben: You got this, je mag trots op jezelf zijn!


Daarom zwem ik zondag 28 Augustus samen met het team van DeFabrique & Co om zo veel mogelijk geld in te zamelen om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen. Niet alleen voor de patiënten, maar ook juist voor iedereen betrokken.


Help je mij mee? Mijn doel is om minimaal €1000 te kunnen doneren. Via de link kun je mij sponsoren. Ik zwem 2km, jij hoeft alleen maar een paar klikjes te doen. Goede deal toch?

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

21

Sindy Leimann-chan

21

Carolina Maassen

Trots op jou wijfie

101

Van Eck Holding

Zet hem op! Gr. Jan!

31

Jessica Mills

Dankjewel en zet m op!

51

Ananda T.

🤍

31

Anonymous

11

Pieter-bas Broeckx

Zet ‘m op Ro!!

21

Anonymous

21

Karina

Doe je best meid!

11

Janine Brinkman

Zet m op!! ❤️

21

Janneke Stalman

Show more