Rick Mettes

Rollercoaster Run to Fight Cancer

Ik kom in actie voor Fight cancer

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 2 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Profiel geüpdate

Team gevormd

€500,- gepasseerd

Doel vergroot

Eerste donatie gehaald

My Updates

De Snelle Slakken halen €350 op voor de Rollercoaster Run

Sunday 28th Jan

Op 8 juni 2024 zal de Rollercoaster Run plaatsvinden in Walibi Holland. Dit evenement wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het team “De Snelle Slakken” heeft zich ingezet om een bedrag van €350 in te zamelen voor dit goede doel. En met succes! Het doelbedrag is bereikt en het team is klaar om te rennen.

Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor dit goede doel. Het is belangrijk om te blijven vechten tegen kanker en evenementen zoals de Rollercoaster Run helpen daarbij. Het is geweldig om te zien dat jullie team “De Snelle Slakken” zich heeft ingezet om een bijdrage te leveren aan dit doel.

Let’s GO!!

Sunday 28th Jan

Hallo allemaal,

Wij zijn de Snelle Slakken, een team van enthousiaste hardlopers die op 8 juni de uitdaging aangaan om de Rollercoaster Run to Fight Cancer te voltooien. We gaan 5 kilometer rennen door Walibi Holland en onderweg drie spannende attracties trotseren. Dat doen we niet alleen voor de lol, maar vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Fight Cancer. Want wij geloven dat we samen een verschil kunnen maken in de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

We hebben er ontzettend veel zin in om samen deze unieke ervaring te beleven en ons in te zetten voor een goed doel. We hopen dat jullie ons willen steunen met een donatie, hoe klein of groot ook. Elke euro telt! Je kunt ons sponsoren via onze persoonlijke pagina op rollercoasterrun.nl. Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

Groetjes,

De Snelle Slakken

Thank you to my Sponsors

15,00

Anonymous

5,89

Rick Mettes

Show more