Neeltje van de Laar

Walk&Dance to Fight Cancer | ’s-Hertogenbosch 2022

My Activity Tracking

595
kms

My target 0kms

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

My Updates

Mama, waarom ben jij zo dik?

Monday 17th Feb

Dat vroeg mijn oudste zoon mij laatst. Hij vond het niet zo erg, maar wil gewoon graag dat ik gezond ben. En dat wil ik ook! Hardlopen is geen optie, bij elke poging bedenkt mijn lijf een nieuwe blessure. De 5km Vestingloop, mijn eigenlijke doel, kon ik dan ook voor dit jaar op mijn (nu nog flinke) buik schrijven. Dus, naast een gezonder eetpatroon, ben ik meer gaan bewegen op een manier waar mijn lijf wel blij van wordt, onder andere door middel van wandelen. En deze loop wordt een mooi doel! Want ik kan er voor kiezen weer gezond te zijn. Niet iedereen heeft die keuze en is afhankelijk van behandeling, onderzoek etc. Help je me helpen?

Thank you to my Sponsors

26

Margriet De Rooij

Ook dit gaat je lukken!😘

21

Daan

Succes zusje!!!

21

Dre De Laat

Goeie actie schat voor een heel goed doel! Succes namens Miek en mij!

13

Tante....

Veel succes en geniet van de mooie wandelingen. Toen ik de roparun fietste dacht ik vaak genoeg "pff ik heb het zwaar, maar diegene die vechten tegen deze kl.... ziekten hebben het vele malen zwaarder. Nog een kilometer extra XXX

13

Annette & Bart

You go girl! 😘

13

Anonymous

13

Janneke

Zet hem op topper!

5

Sophie Marcolina

Lekker bezig 👍🏻

5

Aukje

Succes topper!!!!

Show more