Mirjam van Asch

Swim to Fight Cancer | Amersfoort 2022

Ik kom in actie tegen kanker, door Swim to Fight Cancer in Amersfoort te organiseren.

Mijn naam is Mirjam en ben 18 jaar. Op 11 september zal ik niet in de Eem springen. Ik zit in het bestuur van Swim to Fight Cancer Amersfoort. Ik zal er dus voor zorgen dat iedereen in de Eem kan springen en daarna nog blijft en er samen nog een leuk feestje van maken. Voor dit event focus ik mij vooral op alle Marketing en Communicatie. 

Mijn doel is natuurlijk om met z'n alle zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Dit is hard nodig, want nog steeds krijgen 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Verder wil ik een dag organiseren die niemand zal vergeten. Een dag die voor iedereen een andere betekenis heeft. 

Sponsor jij mij? Of iemand (uit je omgeving) die mee zwemt? Jij helpt daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

Hopelijk zien we elkaar op 11 september!

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

11

Iris Paters

51

Maarten

Succes!

151

Roeszwembaden

Hallo Mirjam, wat super dat jij je, op zo'n jonge leeftijd, al volop inzet voor dit mooie doel! Als zwembadbouwer juich ik alles wat zwemt van harte toe. En met zo'n goed doel wat er achter zit, doe ik graag een bijdrage. Succes met jouw aktie! RoesZwembaden Steef en Marjan Roes

51

Anonymous

Succes!

Show more