Marieke Verbogt

LoveLife run 2021

We kunnen wat doen, doe jij mee?

Ik ben Marieke, vriendin van Frans en mama van Willem (3 jaar) en Fien (bijna 1). In 2019 zijn we verhuisd naar de Oesterzwam. We maakten al snel kennis met onze nieuwe buren: Jeroen, Daan, Lars (4 jaar) en Amy (2 jaar) en kwamen er achter dat we hele leuke buren troffen! Nog geen jaar na de eerste kennismaking kwam dat ene bericht: er was borstkanker gediagnosticeerd bij Daan. De kanker ineens heel erg dichtbij. Letterlijk 1 deur verder. In een gezinssituatie die exact hetzelfde is als die van ons. Confronterend. Buiten het doen van een boodschap om, konden we als buren weinig doen in de maanden behandeling, operatie en bestralingen die daarop volgde. Bizar om elkaar wat beter te leren kennen in zo'n heftige periode. Ik ben onwijs trots op de kracht, het doorzettingsvermogen en positiviteit waarmee Daan samen met haar mooie gezin deze strijd aan is gegaan en nog steeds gaat. Deze week start Daan met revalideren, de eerste stappen richting opbouwen. En natuurlijk is revalideren nog niet voldoende voor Daan, die stelt meteen de volgende uitdaging: LoveLifeRun. Op het moment dat ik het las, dacht ik: ik wil meelopen! Samen richting finish, grenzen opzoeken en verleggen voor onszelf en het goede doel dat eraan verbonden is.

Helaas komt de rotziekte om ons heen meer voor. Door geld in te zamelen met deze actie wordt extra onderzoek mogelijk gemaakt waardoor kanker uiteindelijk beter te behandelen is.

We kunnen iets doen! Doe jij mee?

Alvast bedankt voor je donatie!

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Klaar voor de start..

Monday 29th Mar
Yes, eindelijk een foto met z'n tweeën! We kwamen erachter dat we in de 1,5 jaar dat we elkaar kennen gewoon nog geen één keer samen op de foto staan, daar was het dus tijd voor! Die foto konden we mooi maken na de eerste training die werd begeleid vanuit de LoveLifeRun. 

Zaterdag 20 maart stond de eerste training op de planning. We werden om 10.00u verwacht in Oosterhout. Een gemêleerde groep, met allemaal hetzelfde doel: hardlopen opbouwen voor het goede doel. Na de eerste training stond er een kop thee met een vers stukje bananenbrood klaar, we werden verwend! We kregen huiswerk mee voor 2 hardlooptrainingen en oefeningen voor de krachttraining. Serieuze bedoeling dus :) De eerste ochtend was geslaagd en het lijken vooral ook gezellige zaterdagochtenden te worden. Zaterdag 27 maart zaten we dan ook, na een flinke hagelbui, weer braaf in de auto richting Oosterhout. Gelukkig bleef het droog en konden we de training van de week erna weer verder uitbouwen. De begeleiding is fijn: we kregen tips voor de warming up, rek- en strekoefeningen en er werd gekeken naar de manier van lopen. Die is goed, dus we kunnen er alleen maar op vooruit gaan ;)

Morgen gaan we op pad voor nieuwe hardloopschoenen, we laten niets aan het toeval over om die 5 kilometer te gaan halen. 

Nogmaals dank voor alle lieve berichtjes en donaties die we hebben ontvangen! Mocht je nog niet gedoneerd hebben, iedere euro is er één en is meer dan welkom!

Tot de volgende update :)

Eerste training zit erop!

Thursday 18th Mar
Lieve allemaal, 

Wat een ontzettend lieve berichtjes en donaties heb ik al gehad na het plaatsen van het eerste bericht. Het eerste doel was 500 euro, op naar de 1000! Inmiddels hebben we met ons team 'Borst Vooruit' al 4500 euro op mogen halen. Allemaal euro's die goed gebruikt kunnen worden door de stichting Fight Cancer. De donaties geven een enorme boost, ook om fysiek de grens weer op te gaan zoeken. In 2018 liep ik voor het laatst 5 km, dat moet dus weer worden opgefrist. Vanochtend heb ik dan ook de eerste les van Evy weer opgepakt, het begin is er weer! 

Aanstaande zaterdag ga ik samen met Daan naar Oosterhout voor de eerste officiële training van de Love Life run. 

Wordt vervolgd :-)

Donaties zijn nog steeds van harte welkom! Help jij ons naar een mooi bedrag? 


Thank you to my Sponsors

13

Liesbeth De Waal

Succes lieve Marieke!

26

Maurice Pijnen

13

Suzanne

Heel veel succes!!

26

Wouter

Zet em op topper!

13

Suzanne Roks

Wat super goed van je! Dit gaat jou lukken!💪🏻

14

Tamara Huijsmans

11

Robin De Bie

Heel veel succes XxX

26

Carolien

Heel mooi doel, zet hem op!

11

Ronald, Sharon, Sef En Zoë Mol

Bij Danielle al gedoneerd, maar ook via jou nog een steuntje in de rug! Wat een ontzettend heftig verhaal.. Heel goed en respect dat je dit doet! Succes!

13

Jenny Geers

Heel veel succes meid !

26

Erik En Ilona Van Wunnik

Mooie actie Marieke! Veel succes!

6

Jose Goosens

Zet em 👊💪💜

51

Sjaan En Mary Verbogt

Lieve Marieke, Super trots zijn we dat je deze uitdaging aangaat met je buuf Daan. Zet 'm op! Dit gaat helemaal lukken 🍀🥰😘

11

Annette Stoop

👍🏻

26

Ramon Verhulst

6

Michael Van De Klundert

13

Miranda Nagtzaam

Hoi Marieke en Team, Zag de link via Frans zn fb. Beterschap voor je buurvrouw en mooi om dit te doen. Kanker is een hele vervelende ziekte waar nog veel onderzoek naar gedaan moet worden. Succes ermee ❤

13

Inge Baijens

Zet hem op,

13

Marieke En Emiel Van Kempen

You go girls!! Super mooi doel en mooi dat je dit samen gaat doen met je buurvrouw Mariek.

26

Marloes Welschot

Super dat jullie dit gaan doen dames!💪👍Heel veel succes!😘

126

Frans Vermunt

Trots op je schatje!

126

Sander Sciarone

Heel veel succes!

13

Ger

Goed zo Marieke en alle anderen die zich inzetten voor deze sportieve aktie

13

Anonymous

Toppers!!! X

26

Familie Nipius

Super initiatief! Heel veel succes!

26

Kristel Wessels

51

Wim Vermunt

13

Anonymous

Fantastisch! Jij kan dit.

13

Wesley Rommens

Heel goed initiatief Marieke, heel veel succes!

26

W. Kommers

26

Evelien Frijters

Zet m op! X

13

Marieke Van Viegen

13

Brigit Verkijk

Zet em op!

13

Edwin En Annemieke Van Kaam

Natuurlijk steunen wij jullie!! Zet ‘em op kanjers!

11

Nicole Snijders

Heel veel succes met jullie actie. 😊

26

Mijke Van Boesschoten

You go girl!!! Apetrots op jou!!!

11

Claudia Van Dijk

Mooi doel en een mooie vriendschap. Succes jullie kunnen het!!!

51

Marieke Verbogt

Show more