Karin van Etten

LoveLife run | Breda

Ik kom in actie voor Fight cancer

Tegenwoordig lijkt kanker een onderdeel van het leven. Iets waarmee je gewoon te dealen hebt toch?

Dat klopt.. helaas. Maar hoe je met die kanker kan dealen, beleven en bevechten maakt een verschil.

Onderzoek naar nieuwe therapieën, medicatie en kunnen zorgen voor goede begeleiding en ondersteuning maakt ook echt wel verschil.

Mijn actie als beginnend loper is om die 5 km te halen. 

Sponsor jij mij daarbij? Alle beetjes helpen. Doe ook mee!

Fight cancer, alle lotgenoten en ik zijn jou dan heel erg dankbaar voor jouw  deelname aan deze actie. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

De LoveLife Run in Breda: Een Buitengewoon Avontuur in Zicht!

Sunday 28th May

Na diverse hardlooptrainingen onder bezielde begeleiding van team Vanessa Roest en co, kan ik vol trots zeggen dat ik mijn doel heb gehaald van het rennen van 5 kilometer. Elke training bracht me dichter bij dit doel en het was mooi om steeds enige vooruitgang te zien.


De laatste groepstraining is achter de rug, en ik kan het gevoel van verbondenheid en enthousiasme dat ik tijdens deze sessies heb ervaren, niet genoeg benadrukken. Samen hebben we elkaar aangemoedigd, onze verhalen gedeeld en elkaar geïnspireerd om door te blijven gaan, zelfs op de uitdagende momenten.


Terwijl ik me voorbereid op de grote dag, ben ik verheugd om te delen dat ik bijna mijn streefbedrag van 500 euro heb bereikt. Het is echt fantastisch om te zien hoeveel steun ik heb ontvangen van vrienden, familie, collega's en kennissen die hebben bijgedragen aan dit belangrijke doel. Heel veel dank daarvoor! Er is nog steeds tijd om te sponsoren en een bijdrage te leveren aan dit geweldige initiatief. Laten we samen blijven strijden tegen kanker, degenen die het hebben overwonnen eren en het leven liefhebben.


De LoveLife Run in Breda op 4 juni nadert snel, en ik kan niet wachten om deel uit te maken van dit onvergetelijke evenement. Het rennen van 5 kilometer is een persoonlijke triomf geworden, en de groepstrainingen hebben me geïnspireerd en brachten me nieuwe contacten en levenswijsheden. 

LoveLife Run is méér dan een renwedstrijd

Sunday 26th Mar

Nu we er al een aantal trainingen op hebben zitten, leer ik de mensen waarmee ik train steeds beter kennen. Het zijn niet alleen maar vrienden of familieleden van kankerpatiënten die meedoen, maar ook ex-kankerpatiënten. Het is erg inspirerend en indrukwekkend om hun verhalen te horen en dat ze ook deelnemen aan de LoveLife Run in Breda. 


Het evenement is veel meer dan alleen hardlooptrainingen en 5 km rennen; ze zijn een uitdrukking van hoop en doorzettingsvermogen. Kanker is een van de grootste gezondheidsuitdagingen van onze tijd. Het heeft invloed op mensen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. De behandeling van kanker is vaak langdurig en slopend, en kan zowel fysiek als emotioneel uitputtend zijn. Maar ondanks de uitdagingen die gepaard gaan met kanker, is er ook veel hoop en inspiratie te vinden in hun verhalen. 


 De LoveLife Run in Breda vind ik een mooi voorbeeld van hoe mensen hun kracht en veerkracht kunnen tonen na een strijd tegen kanker. We hebben als deelnemers een gemeenschappelijk doel om te werken aan onze fysieke en mentale gezondheid, en om donaties te werven voor kankeronderzoek en -behandeling.


Voor veel deelnemers aan de LoveLife Run is deelname aan dit evenement een manier om te laten zien dat kanker hun leven niet zal beheersen of definiëren. Het is een kans om te bewijzen dat ze sterker zijn dan de ziekte, en dat ze hun leven weer in eigen handen hebben genomen. En daar heb ik ontzettend veel respect en bewondering voor.


Kortom, de LoveLife Run in Breda is niet alleen een evenement dat hardlopen combineert met het inzamelen van geld voor kankeronderzoek, maar het is ook een uitdrukking van menselijke veerkracht, hoop en doorzettingsvermogen. Het is een kans om te laten zien dat kanker een obstakel is op je levenspad dat kan worden overwonnen met de juiste motivatie en de juiste gemeenschap. Daar zet ik me graag voor in.

De eerste training zit erop!

Sunday 12th Mar

Beste donateurs,


Als eerste wil ik jullie hartstikke bedanken voor de steun en donaties die ik al heb ontvangen. Ik ben enthousiast om jullie op de hoogte te houden van mijn voortgang tijdens mijn trainingsproces.


Afgelopen zaterdag, ben ik begonnen met mijn trainingen in groepsverband en ik moet zeggen dat het goed te doen was voor een beginnend hardloper. Onder begeleiding van verschillende trainers gingen we aan de slag in de polder. Het opbouwen van mijn conditie en uithoudingsvermogen is een uitdaging, maar ik ben vastberaden om mijn doel te bereiken. Ik ben begonnen met wandelen, huppelen en korte afstanden hardlopen. Langzaam opbouwen dus 😉


Ik heb ‘huiswerk’ meegekregen en probeer minimaal drie keer per week te trainen en mijn lichaam de rust te geven die het nodig heeft. 

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen in de komende weken en maanden. Jullie donaties hebben me al een geweldige start gegeven en ik ben vastbesloten om deze uitdaging te overwinnen.


Bedankt voor jullie steun en blijf op de hoogte voor meer updates!

Thank you to my Sponsors

30,89

Janiek Van Etten

Succes mam!

10,89

Severin Ferdinandus

Goed bezig.

54,89

The Traveling Hubby

Heb begrepen dat je hier speciaal voor bent gaan trainen. Mijn respect heeft u!! Ps: u heeft een geweldige dochter

5,89

Stijn

Veel succes! 💪

10,00

Roos Vergeldt

10,00

Anonymous

10,89

Wouter Van Hoof

Heel veel succes en plezier met de LoveLife Run. De 5 km gaat zeker lukken zondag.

10,89

Bianca Brood

Zet 'm op Karin!! Maar vooral ook genieten

25,89

Anonymous

Mooi initiatief, Karin! Goed bezig!

5,89

Jasper Van De Wiel

Succes!

5,89

Samantha De Bruijn

Super initiatief en heel veel succes!

10,89

Anne Hermsans

26,78

Anonymous

Bijdrage van Ingrid is gedoneerd

10,89

Suzanna Tjoa

Wat super dat je hieraan meedoet! Heel veel succes met het trainen en uiteraard met de run zelf op 4 juni - zet hem op! :-)

20,89

Frank Eerland

10,89

Simone Van Sambeek

Veel succes met dit mooie doel

20,00

Hans En Irma Van Der Aalst

Veel succes! Groetjes van Hans en Irma

15,89

Janneke De Vulder

Zet 'm op!!!

5,89

Martijn Van Grootel

15,89

Cora Buiks

Heel veel succes!!

5,89

Anonymous

Zet hem op Karin!

10,89

Marcel Philipse

Succes Karin!

30,89

Janien Van Etten

Trots. Zet hem op!

5,89

Anonymous

8,39

Marit

20,89

Mirjam

Zet hem op Karin!

10,00

Anonymous

20,89

Elly-ann

Succes Karin!!

30,89

Marloes Van Etten

Super goed, je kan het! 👏🏼👏🏼👏🏼

20,89

Andy Van Etten

Succes Karin, goed bezig!

20,89

Janny Van Riel

Succes Karin zet hem op 💪

20,89

Lau Van Den Bos

Heel veel succes Karin 💪

20,89

Mario Van Etten

Succes!💪🏻

Show more