Istry Rietman

Swim to Fight Cancer | Achterhoek 2021

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

4 km!

Monday 1st Feb
Na een aantal swims met 1,5 en 2 km ga ik nu voor de 4 km. Dit wordt echt een uitdaging, want ik heb nog niet kunnen trainen vanwege een slijmbeurs ontsteking in de schouder. Maar als deze oude stoomboot op gang is, dan komt dat vast goed! 🚢👍🏽😄

Thank you to my Sponsors

26

Robert Ruesink

Succes X

16

Stef Schoot

51

Hetty Straalman

Topper!

76

Anonymous

Lieve Istry, de vader van een goede vriendin is overleden. Helaas ook kanker. Hij wil geen bloemen maar wij mogen een goed doel kiezen. Dat goede doel is dus voor het kanker onderzoek. Wij zijn: de family Feekes uit den Haag en Walter, Derk Jan en Emily. Ik had al voordat ik dit zo juist vernam een donatie gedaan. ‘ Go girl’.

21

Anonymous

Zet hem op. Fijn dat je dit doet. Kanker heeft zo veel impact op mensen en onderzoek is essentieel. Steun ook vrienden die de Alpe d’huez fietsen. Belangrijk.

50

Reinard Van Baak Marion Legtenberg

👍💋

11

Somin Moer

51

Jouw Grootste Supporter ?

Succes meid! 🤣😉

Show more