Greet van de Woord

Swim to Fight Cancer | Haarlem

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

Zoals velen ken ik ook mensen die (over)leven of overleden zijn aan kanker. Mijn extra stimulans om nu mee te doen is Henny. Zij kon niet zwemmen en heeft er heel hard voor gewerkt om dit te leren en zelfs aan wedstrijden mee te doen. Zo zou zij ook hieraan meedoen totdat zij nu zelf superslechte bericht kreeg, waardoor zij niet kan meedoen. Zij heeft leren zwemmen en gaat nu werken aan overleven dan kan ik in die tijd zeker keren om te zwemmen. En hierbij mijn bijdrage te leveren.

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

De Domper

Monday 19th Sep
Enorm gemotiveerd waren we, we hadden alles klaar van pakken aangeschaft tot gehuurd, fikse trainingen zowel in het zwembad als in het open water, elkaar steeds berichtjes gestuurd om elkaar op te peppen. Wat ratten in het Spaarne? Nou echt niet hooguit een verdwaalde goudvis. (was het maar waar, maar goed je wil een ander niet banger maken dan dat die al is.) Donderdagavond een ieder nog tot op zijn toppen gemotiveerd. Wel een domper dat mij linker schouder absoluut niet wilde wat ik wilde, Maar goed lieve Bart van Fysio Leidsevaart kon hem nog wat los maken. Pijnstillers er in en het moet goed komen. 
STFC bericht zie ik ineens, Nee toch, klopt toch niet wat ik lees. Ja, helaas wel blauw alg en geen SWIM. Iedereen i de dip, maar we verliezen niet ons doel uit het oog en gaan toch zondag naar de zeer natte medaille uitreiking. Met daar een heel mooi interview met ons altijd super krachtige Henny. Na alles toch met elkaar lekker naar Jet om de daar door een ieder gemaakte hapjes te nuttigen en de mooie ingelijste fot aan Henny te overhandigen.
2022 geen STFC maar in 2023 staan we er weer met de zelfde steek en enthousiasme. Voor mij een jaar om ook de borstcrawl onder de knie te krijgen en de 2 km sneller te gaan doen dan de 5 kwartier die ik er nu voor heb staan.
Maaike en Margaret houd ik aan hun afspraak dat we geregeld in open water gaan zwemmen.

De laatste week

Tuesday 13th Sep
De laatste dagen zijn ingegaan voordat we aan de Swim To Fight Cancer dag gaan meedoen.
De dag komt nu wel erg dichjtbij, mijn startnummer en wave binnen gekregen. Hierbij een gelukje dat ik in wave 1 zit, volgens mij nog steeds met allemaal 4 km zwemmers. Op zich niet erg want dan kan ik Martijn nog een keer langs zien zwemmen die de 4 km doet wanneer ik er w.s. net 1 km op heb zitten en zie ik ook nog de andere 2 km zwemmers, Remco, Jet, Eveline, Margaret, Maaike, Jasper en Gerwin voorbij komen. Sorry Susan en Carolijn hoop jullie toch nog net voor te blijven. 
Is het nog wel leuk om mee te blijven doen, Ja het is geweldig. Met elkaar zijn we een goed team en hebben al heel veel lol op de app groep en in het open water bij de clinics. Deze week i.v.m. nachtdienst niet echt tijd om te zwemmen maar we gaan er zondag gewoon een mooie dag van maken. Bedankt een ieder voor alle steun. En we gaan ervoor. Mocht je mij nog willen steunen? Dit kan nog steeds.

Doelen bijstellen

Friday 29th Jul
Nu al een paar weken bezig om van niet zwemmer zijn naar zwemmer worden. De techniek laat nog aardig te wensen over maar de afstanden die ik kan afleggen werden al groter.
Helaas was er een kink in de kabel waardoor alles even weer bijna op 0 terug stond. Een dom gevalletje van pech met een val en een knie die dit niet op prijs stelde. Dus rust en geen meters kunnen maken.
Nadenken, nadenken en nadenken en tot het besluit gekomen dat de 4 geen 4 blijft maar een 2 wordt. Jammer maar helaas, nu wel weer iets om positief naar toe te kijken zonder te veel druk te hebben en er nu ook weer zin in om het zwemmen te gaan opbouwen. 

1e training

Monday 23rd May
Om 5.00 uur de wekker, net daarvoor gelukkig al wakker. Met de slaap in de ogen me in mijn badpak gehezen wat makkelijks erover aan en hup op de fiets naar het zwembad. 50 minuten in het water liggen spartelen, zwemmen kan je het nog echt niet noemen. Douchen, omkleden en op de fiets weer naar huis. Conclusie met een goed brilletje ga je niet beter zwemmen. Helaas

Op weg naar 4km zwemmen op 18 september

Sunday 22nd May
Qua prijs zou dat wel moeten

Op weg naar 4km zwemmen op 18 september

Sunday 22nd May
Vandaag dan maar een zwembrilletje aangeschaft, schijnt beter voor mijn ogen te zijn en kan ik ook kijken waar ik zwem. Tenminste dat vertel ik altijd zelf aan mijn zwemmers.
NU nog de vraag of er veel verschil zal zitten tussen de brilletjes en of het brilletje er ook voor zorgt dat mijn zwemkwaliteiten er op vooruit gaan.

Op weg naar 4km zwemmen op 18 september

Thursday 19th May
Vandaag begonnen met zwemmen en de eerste 800 meter zit er op. Wordt nog flink doortrainen

Thank you to my Sponsors

20,89

Anonymous

Succes!

15,89

Maaike

Toi toi toi vandaag buuf!

10,79

Marleen

Succes Greet

25,00

Marlies

Geweldig dat je dit gaat doen

25,79

Patricia Van Der Linden

Succes Greet dit gaat je lukken 👍

20,00

Radna Mulder

Heel veel succes Greet, super dat je meedoet!

10,79

M Versteeg

50,79

Bert Van De Woord

Zet hem op

25,79

K.b. Ipema

succes met jouw inzet , Greet

10,79

Helen Velthuizen

Heel veel succes en plezier, Greet!

15,79

Frieda

Kanjer

10,00

Jan En Karen Van De Woord

5,00

Wilma Schreurs

Heel veel succes Greet

10,79

Mirella Vries

Zet hem op!

10,79

Trudy Terra

20,79

Miranda Johannsen

Heel veel succes

10,79

Elisabeth Langeler

Greet lieve kanjer, jij zwemt t zwembad leeg! Heel veel succes gewenst van Elisabeth

50,79

Dini V.d. Woord

Zet hem op lieverd, uitdagingen ga je niet uit de weg. Denk aan Lia

20,00

Serge

Kan jij Greet...

10,00

Petra Jongkind -amand

Heel veel succes!

5,00

Vanessa Visser

Zet ‘m op Greet! Je kan het!

5,79

Anonymous

Succes!

5,00

Elly Bos

10,79

Kaylee

Schoonmams ik ben trots op je ! Heel goed dat je dit gaat doen. Je kan het !

Show more