Gertjan van Heertum

Swim to Fight Cancer | Venlo

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Zwemmen voor een wereld zonder kanker

Wednesday 15th May
Het begon als een wild idee na een uitnodiging van een collega: "Even een stukje zwemmen voor het goede doel". Zwemmen kunnen we allemaal, toch? En indoor een paar baantje trekken, lukt ook nog wel. Maar een KILOMETER in een RIVIER, dat is andere koek. Dus de beslissing werd steeds naar voren geschoven.

Maar toch, tijdens een gezellige bedrijfsborrel (waarbij sommige collega's al lekker hadden geborreld) kwam het nog een keertje naar voren omdat de betreffende collega het toch heel jammer vond dat er geen animo was...

Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het inderdaad wel even pittig zal zijn, maar weet je wat nog zwaarder is? Lijden aan deze ziekte of mensen meemaken die er aan lijden. Als je in goede gezondheid een kilometer MAG zwemmen, wat zeur je dan? Uiteindelijk krijgen teveel mensen te maken hiermee en ik heb het ook meegemaakt bij mensen die mij erg dierbaar zijn, dus elke Euro helpt en is hard nodig om deze ziekte de wereld uit te helpen.

Van het een kwam het ander en zo is de Eurocom AquaElite ontstaan, een groep (niet al te extreem sportieve) collega's die voor het goede doel "eventjes een stukje gaan zwemmen in Venlo"! Uiteraard is na de borrel toen iedereen nuchter was nog even gechekt of we allemaal wel echt mee wilde doen en iedereen bleef bij zijn toezegging!

Ik moet bekennen ook wel erg trots te zijn om met zulke collega's te mogen samenwerken :)

PS. Bedankt he Martijn ;)

Thank you to my Sponsors

10,89

Wouter Heessen

50,89

Sandra Pot

Top dat je hier aan mee doet. Succes met je kilometer! Succes ook voor alle andere deelnemers die hier aan meedoen voor het goede doel!

10,00

Rob Vermeulen

Succes met de prestatie en top dat je je hiervoor inzet!

20,00

Anonymous

Zet hem op! Goed doel🤛💪🏻

20,89

Sabrina Cornelisse

Mooi initiatief! Veel succes met zijn allen!

30,89

Jorn Wolfs

Stoer man, veel succes!!!

50,00

Anonymous

Hey Gertjan heel veel succes 💪🏼

10,89

Birgitte Van Den Berk

Succes 💪zet hem op!!

Show more