Gemeenteraad Purmerend

Sportief Festival 2 Fight Cancer Purmerend-Beemster

De gemeenteraad van Purmerend wordt uitgedaagd...

... om als één team gezamenlijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en wij zijn jou heel erg dankbaar!

De uitdaging is om alle 37 raadsleden van Purmerend voorafgaand aan de raadsvergadering van 30 juni in een T-shirt van Fight cancer op een gezamenlijke foto te krijgen. 

Is dat een eitje? Niet echt. Het zou uniek zijn als dit lukt. Natuurlijk ondersteunt de gehele gemeenteraad zo'n goed doel als Fight cancer van harte. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer goede doelen en de raad kan niet elke week of elke maand aan een actie meedoen. Waarom het nu wel kan lukken? Juist omdat dit de uitzondering is die de regel bevestigt. Fight cancer is een lokaal festival in Purmerend en Beemster dat een groot succes verdient. Alle beetjes aandacht helpen hierbij!

Wil je ons sponsoren? Dat zou heel gaaf zijn! Dat kan hier aan de rechterkant van de pagina. Dank je wel!

Thank you to our Sponsors

251

Peter T

Lekker bezig! Ga je zelf ook nog lopen/wandelen/zwemmen?

201

Pvv Purmerend

35

Frank Schaaij Management Bv

26

H. Schouwenburg

26

Patrick Zeilemaker

Mooie actie en nig mooier doel. Succes Manja

26

Inge Bagchus

Ga er voor!

26

Café De Bar

Vanzelfsprekend steunen wij dit mooie initiatief. Al veel te vaak geconfronteerd met deze rot ziekte op en om de werkvloer en in privésfeer. Alle beetjes helpen om dit ooit tot het verleden te laten behoren.

25

Paul Van Meekeren

16

Anke

Goed dat je dit weer doet, Manja! Beiden lopen we om de strijd tegen kanker!

11

Manja Weit

11

Nicole Moinat

Voor een goed doel!

Show more