Samen tegen kanker!

By Five Star Events

Samen tegen kanker!

Wij zijn evenementenbureau Five Star Events, opgericht door zes enthousiaste Hotel Management studenten uit Apeldoorn. Ons team bestaat uit Boëlle Konink, Merel Schoonderwoerd, Marit Peppelman, Rick Lam, Janne de Vries en Danique Schaeffer.

Het doel van ons online evenement is het inzamelen van geld, zodat Fight Cancer belangrijk onderzoek naar kanker kan financieren. Daarnaast willen wij graag meer bewustwording creëren onder de mensen, omdat kanker een verschrikkelijke ziekte is.

Wij zouden het fantastisch vinden als u Fight Cancer steunt met een donatie. Fight Cancer en Five Star Events zullen u erg dankbaar zijn!

Er volgt snel meer informatie over het evenement! Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar het evenement, dan kunt u ons volgen op de Instagram pagina @fivestarevents2021 of even een mailtje sturen naar fivestarevents2021@hotmail.com. Hier posten wij informatie en de laatste updates over het evenement of sturen u even een mailtje terug met informatie.

Samen tegen kanker!

Liefs,

Five Star Events

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Wie zijn wij...

Dit is Janne de Vries, zij is de nieuwe finance manager. Ze is verantwoordelijk voor de financiële zaken rondom het evenement, bijvoorbeeld de donaties. Ze kijkt er naar uit samen met het team een mooi evenement neer te zetten!

Wie zijn wij...

Dit is Rick Lam en hij is de allround manager van Five Star Events. Hij helpt iedereen uit het team die een extra handje kan gebruiken. Hij vindt het leuk om zijn creativiteit kwijt te kunnen in het evenement en kijkt er ontzettend naar uit!

Wie zijn wij...

Dit is Danique Schaeffer en zij is de marketing manager van Five Star Events. Ze is eindverantwoordelijke voor alle posts op het social media platform. Van het realiseren van evenementen wordt ze erg enthousiast en ze kijkt er onwijs naar uit om samen met haar team goede evenementen neer te zetten!

Wie zijn wij...

Dit is Merel Schoonderwoerd, zij is de assistent project manager van Five Star Events en zal Boëlle ondersteunen met haar taken. Ze gaat er samen met haar team voor dat de evenementen altijd met veel passie en zorg worden georganiseerd. Ze kijkt er naar uit om samen met jullie het streefbedrag te gaan bereiken!

Wie zijn wij...

Dit is Marit Peppelman, facilitair manager bij Five Star Events. Marit houdt zich bezig met allerlei zaken die achter de schermen plaatsvinden voor, tijdens en na een evenement. Samen met het team van Five Star Events heeft Marit enorm veel zin om evenementen een tikkeltje sprankeling te geven. 

Wie zijn wij...

Dit is Boëlle Konink en zij is de project manager van Five Star Events. Ze is de eindverantwoordelijke voor alle projecten van Five Star Events en zorgt ervoor dat alle medewerkers zich van hun beste kant laten zien. Van het organiseren van evenementen wordt ze erg enthousiast en ze kijkt er dan ook naar uit om geweldige events neer te zetten samen met haar team! Voor Fight Cancer gaat ze dan ook alles op alles zetten om er een pracht event van te maken met als doel een mooi eindbedrag!

Thank you to my Sponsors

152

Johan Van Vulpen

151

Desire Kemerink

51

Hansie

Zet hem op Toppers!! 💪🏻💪🏻

51

Jet

Zet hem op kanjers!

50

Anonymous

35

Meija De Vries

💛

31

Robbert Hoogeveen

31

Noortje

31

Bjorn

26

R. Van Der Heide

26

Mies

Succes met jullie event

21

Anonymous

21

Desiree De Boer

Suc6 met jullie actie💪💪

21

Anonymous

21

Dick

Goed bezig!

21

Jesper Sanders

21

Jelle

16

Marjo Haaring

12

Anonymous

11

Marion

Goed doel, succes!!

11

Ilone

Succes. Mooi streven.

11

Anonymous

11

Mirthe Banning

11

Anonymous

11

Anonymous

11

Anonymous

11

Matthijs Verbaas

11

Anne Bijsterbosch

10

Anonymous

10

Anonymous

8

Anonymous

7

Iris

Succes! :)

6

Anonymous

6

Anonymous

6

E.p

6

Café Maatman

Succes toppers

6

Anonymous

6

Jochem Raadgever

Succes!

6

Willy Banning

6

Lynn Jolij

Succes

5

Anonymous

5

Tom Elias

Succes toppers!

5

Anonymous

5

Alex Sepulveda

4

Allisha Karssenberg

3

Nienke Lamers

2

Anonymous

Jullie zijn goed bezig met jullie schoolproject, ga zo door!!

2

Anonymous

Show more