Daniëlle Haverkamp - van Meer

LoveLife run 2021

'There is a CAN in CANcer! Sponsor jij mij?

Ik ben Daniëlle, 35 jaar, getrouwd met Jeroen en moeder van Lars (4 jaar) en Amy (2 jaar).
Op 19 juni 2020 kreeg ik zelf de diagnose borstkanker, in een klap veranderd je hele leven en is het letterlijk overleven en jezelf staande houden. Na een intensief en pittig behandeltraject van bijna 9 maanden start ik medio maart 2021 met revalideren. Van overleven terug naar leven.. Hoe gaaf zou het zijn om exact 1 jaar (en 1 dag) na de diagnose mee te doen aan de love life run?

 
Onderzoek naar de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen, namelijk borstkanker, is en blijft hard nodig. 
Het onderzoek van Olga Husson & Winnette van de Graaf spreekt mij zeer aan (zie https://www.fightcancer.nl/maak-kennis-met-winette-en-olga). Borstkanker komt helaas ook geregeld voor op jonge leeftijd, ook in mijn directe omgeving heb ik dit meegemaakt.   
Samen kunnen we meer! 'There is a CAN in CANcer! Sponsor jij mij?

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

In 1 dag 1500 euro!

Overweldigd ben ik, gisteren is er 1500 euro binnen gekomen nadat ik mijn profiel en verhaal ging delen! In eerste instantie in de nabije omgeving, want het openbaar delen van zo’n onwerkelijke en verdrietige diagnose is mentaal wel ‘een dingetje’ merkte ik bij mezelf.
Het bericht op de site ging al snel ‘viral’, een gevaarlijk woord in deze tijd maar in dit geval mag het viral gaan! De lieve berichten, gulle donaties en de reacties zijn hartverwarmend en geven mij energie en kracht. Door de openheid denk en hoop ik straks makkelijker de draad op te pakken. Het hoort nu eenmaal bij mij en hopelijk inspireert het andere (jonge) vrouwen.
Borstkanker, alleen al in mijn nabije omgeving heeft het drie mensen getroffen. Ook in mijn praktijk kan ik zo al een paar jonge vrouwen opnoemen. Hier MOET verbetering in komen, op gebied van preventie, diagnostiek, behandeling (op maat) , kwaliteit van leven en overleving.
De meeste van jullie weten ook wat mijn beroep is en het gevoel ‘ik hoor niet aan deze kant van de tafel in de spreekkamer’, blijft een moeilijke dubbelrol.  Dus bij enige twijfel of klacht, ga naar je huisarts! ‘Dat kan niet bij mij’, dat dacht ik ook. Maar toch is het zo, hoe bizar en onwerkelijk het nog steeds voelt.


20-3 start de eerste looptraining onder begeleiding van een oncologisch fysiotherapeute, het zal een pittige uitdaging worden. Fysiek heeft het behandeltraject z’n tol geëist, door de 20 zakken chemotherapie gedurende bijna een half jaar ben ik o.a. zo kaal als een biljartbal geweest.
De foto op mijn pagina is gemaakt bij de haarwerkenzaak, gemaakt op 5 augustus waar mijn haar afgeschoren is omdat het met bossen uit viel na de 2e chemokuur.  Vandaag, 7 maanden later, was ik weer terug bij de lieve kapster / haarwerkenspecialiste en is er een vorm geknipt in mijn ‘kokosmat’.
Ik kan nu door voor een 'kort-pittige-Gerda', alleen de sambalkleur haarverf ontbreekt nog. (sorry voor alle Gerda's). Laten we zeggen dat het sportief staat, want sporten en die 5 km gaan rennen... dat dat moet ik nu echt wel met inmiddels 1800 euro supportgeld...
De cavia (zo noemen we ‘m) welke ik op de foto in mijn hand heb, hang ik aan de wilgen. Hardlopen en een pruik leek me namelijk geen beste combi.
Als ik zo naar de foto kijk dan zijn de sporen van het afgelopen jaar nog duidelijk zichtbaar in m’n gezicht. Slechts een krappe 3 maanden na de huid besparende borstamputatie met directe reconstructie en 2 weken na de vele borst(kas) en okselbestralingen zit ik dus weer in diezelfde stoel.
 Maar nu de start van een nieuwe fase, revalidatie, zoeken van balans, re-integratie.. want door dit alles heb ik nu al bijna 9 maanden m’n lieve collega’s, patiënten en werk moeten missen.
En dat alles in ‘Corona-tijd’, vooral ook moeilijk voor onze directe omgeving.
Maar met klagen is nog geen mens beter geworden, dus ‘borst vooruit’! Eigenlijk wel een mooie team-naam he? Dat team maak ik binnenkort bekend… er staan al verschillende mensen in de startblokken dus houdt de pagina in de gaten. *tromgeroffel*
Veel vrienden en familie hebben gevraagd tijdens het behandelproces ‘kunnen wij wat doen’?
Vaak niet veel, maar nu wellicht wel! Wees creatief, bedenk hoe kan jij geld kan ophalen voor de Love Life Run. Ik ben benieuwd naar jullie vindingrijkheid en initiatieven…
Tot snel,

Liefs,

Daan 

Startsein!

Lieve mensen, 
Het is weer tijd voor een update. Met de bestralingen twee weken geleden achter de rug, tijd voor opbouwen en herstel. Opnieuw zoeken naar balans. 
Ook met 'het laatste' stukje vd intensieve behandeling, namelijk dubbele anti-hormoontherapie, ben ik recent gestart. De bijwerkingen zijn er zeker, maar er is mee te leven. En dat is ook exact wat we weer gaan doen; van overleven terug naar leven. 
Deze vrouw kreeg dan wel kanker, de kanker kreeg ook deze vrouw. En zij bleek een geduchte tegenstander...!

Volgende week het startsein voor de revalidatie, twee keer per week zal ik te vinden zijn in Revant Breda waar ik een 10-12 weken durend revalidatietraject zal volgen. 
Bij de intake met de revalidatie arts kreeg ik de folder van Love Life Run. Even heb ik getwijfeld of dit geen utopisch plan was, maar diegene die mij kennen weten dat ik wel van een beetje uitdaging hou! 
Samen met cq. parallel aan de revalidatie zal deze training starten, mede om sponsors te werven voor wetenschappelijk onderzoek (zie stukje/website, spreekt voor zich...) 
Aan jou de vraag mij te steunen en daarmee ook wetenschappelijk onderzoek. 
Door dit (via whatsapp/social media etc) te delen werven we meer sponsors en misschien heb je zelf nog creatieve ideeën om sponsors te werven hiervoor! 
Samen komen we verder!

Thank you to my Sponsors

251

Commercial Xl Bv

Hoi Danielle en Jeroen, graag steunen wij jullie in de strijd. Met bewondering zien we hoe dapper jullie zijn. Uit ervaring weten we hoe moeilijk het is om te doen wat jullie doen. Daarom zijn jullie de winnaar!! Hans, Sylvia en Anne.

103

Johan En.adrienne Van Meer

Lieve Daniëlle wij zijn super trots op jou en hoe je hebt gestreden, zoals we altijd zeiden: we gaan ervoor. En ook deze run ga je weer halen. Heel veel succes en zet hem op liefs pa en ma xxx

101

Van Wensen Makelaars Bv

101

Ton En Corry Haverkamp

Hij Daniëlle, ontzettend knap en dapper dat je dit gaat doen. De eerste uitdaging heb je overwonnen en ook deze overwin jij. Wij zijn super trots op jou. Sterkte en liefs, Pa en Ma

101

Robbert De Pijper

Hey lieverds, Wat zijn we ongelofelijk trots op jullie! We love you! Dikke kus Robbert, Marjolein, Luna en Sem

77

Jef Raats

Zer hem op

76

Esmee En Mirko

Wat een mooi initiatief Daniëlle, heel veel succes! En een voorspoedige revalidatie toegewenst. Groetjes Esmee en Mirko

56

Ruud & Aniet

Heel veel succes Daan, groetjes en liefs van ons!

51

Adrienne Van Meer

Groetjes van Leny en Wil

51

Jeroen Dockx

Hallo Danielle, super mooi initiatief. Op naar een gezond herstel en natuurlijk verdere leven voor jou en je familie, groet Jeroen (Fysioboz)

51

John-piërre En Nancy

De aanhouder wint!

51

Jaap Smolders

51

Linda En Pieter

Heel veel succes!

51

Schulz Financiele Diensten

51

Stephan & Karin

Topper je kan het! We zijn trots op je. Mooi initiatief waaraan we graag bijdragen. Stephan & Karin

51

Tineke Haverkamp En Gilbert Stoop

Alle liefs voor jou, sterke vrouw ♡!

51

Janny Broos

51

Huisartsenpraktijk Vijverberg

Wat een mooi en dapper initiatief, Danielle! We hopen dat je snel weer meedraait in het vak. Succes!! Namens ons hele team, Liesbeth Bultman

51

Michiel En Nicole Hulshof

51

Jan Vingerhoets

Wat een kracht, wat een veerkracht, wat een drive. Je gaat een voorbeeld zijn voor velen. Kan niet wachten tot je terug bent!

51

Marien Van Dis

Heel veel succes met revalideren en deze sponsorloop.

51

Paul En Angela

We zijn trots op wat je bereikt hebt Daan. We houden van jullie en leven met jullie mee. Succes met de Love Life Run!

51

Coen En Kim

Hey Danielle, Wat een vechtkracht heb je laten zien! Succes met je ronde en we spreken jullie hopelijk snel weer. Succes Groetjes Kim en Coen

51

Frank En Sanneke De Lint

Lieve Daan, Wat een bikkel ben jij! Inspirerend om te zien. Wat een kracht! Op naar de volgende overwinning! 💪😘

51

Susanne Kurvers

Lieve Danielle Wat ben je toch een powervrouw Natuurlijk steunen wij jouw actie . Ook dit ga jij rocken girll. Zet m op ! Liefs Toos Bert Susanne Ronald

51

Anita Godschalk

Lieve Daan! Kick some ass! Jij kan dit! Hele dikke kus!

51

Han Bonenkamp

Hey Danielle, wat een strijd! Maar we beleven het van dichtbij. En helemaal mooi dat je het onderzoek van Okga steunt, fantastisch! Het ga je heel goed!

51

Pascal Jonk

Daan, je bent en blijft een bikkel! Dikke Kus, Ingrid&Pascal.

51

Anonymous

Hoi Daan, wij zijn heel trots op je en bewonderen je inzet en doorzettingsvermogen. Hou vol! Veel liefs Jan & Angelique

51

Juanita Van Meer

Als iemand het kan is het mijn zus, zoals we zetten juni 2020! Ik hou van jou ! Liefs sister goa en Thomas

50

Jeroen

Trots op je 😘

50

Daniëlle

34

Judith Van Dael

34

Tante Femke Bakt

Koekjesactie Pasen

31

Anonymous

Jeetje Daniëlle wat een heftig nieuws! Ik wens je veel sterkte en kracht toe, Ik vind het heel sterk dat je op deze manier bezig bent met het verbeteren van de zorg voor Borstkankervereniging. Zet hem op!

26

Peter Uitterhoeve

26

Nicky En Ben (fijnaart)

Lieve Daniëlle, Wat een verdrietig nieuws lazen wij via Facebook. Maar wat een kracht straal je uit om dit gevecht aan te gaan! Wij vinden je nu al een kanjer en willen jou, Jeroen en jullie kinderen alle kracht toewensen en veel liefde van de mensen om jullie heen. Liefs, Ben en Nicky

26

Marloes Broeders

Succes jij /jullie kunnen dit!

26

Joke Huijskens

Hoi Daniëlle en Jeroen , een heel goed idee om hier aan bij te dragen, het blijkt toch nog hard nodig te zijn. Heel knap hoe jullie met de ziekte omgaan. Groetjes tante Joke

26

Yolanda Stoop

26

Leon Bogers

Heel veel respect!

26

Kayleigh Messer-ruijten

Je bent een topper!

26

Angela En Sjoerd

Zet m op daan!! Trots op jou/jullie. Succes met de revalidatie. Xx angela en sjoerd, Esmée en noa

26

Stewart Verstift

26

J.p.snikkers

26

Stefan En Tamara Bol

Lieve familie haverkamp, Vanuit bol bouwt sponseren we jou zeker. Wat sterk en moedig! Gr stefan,tamara, livai june en lewis bol

26

Anita Feijns

Veel plezier en sterkte.

26

Adrie Heijmans

Hoop dat u nog vele jaren gezond mag blijven

26

Nicolien Linkels

26

Ad Heijnen

Danielle Ontzettend veel respect voor jou in deze moeilijke periode en veel sterkte in de komende tijd ook voor Jeroen en de kids

26

Claricia Boons

26

José

Heel veel succes !!

26

Kitty Dankaart

26

Fitnesscentrum Halsteren

Hallo Daniëlle, Jeroen heeft ons vroeger geadviseerd samen met jouw schoonvader Ton. Ik heb via Ton over jou gehoord en wil je heel veel sterkte en kracht wensen. 🍀💐

26

Colin Touw

Respect!

26

Marco Nab

Diep respect, veel succes!

26

Mieke Mooren-frederix

26

R V Os

Zet hem op Danielle

26

Leon Van Norel

26

Claudia Zuiderwijk

Heel veel succes en sterkte met je revalidatie en tijdens de loop. Zet hem op!

26

Kees Anneke

Succes

26

Marion En Bram

Wat een kanjer ben je toch! Wij weten zeker dat jij de eindstreep met enthousiasme gaat bereiken. Kom maar op met die 5km! Wij zijn onwijs trots op jou!

26

Madeleine & Jeroen De Bekker

You can do this! Take care

26

Leon En Marjan Haas

Daniëlle en Jeroen, Veel sterkte in deze tijd.

26

Nicole Zomer

Topper! Veel succes!

26

Marion En Richard Dingley

Lieve Danielle, wat een mooie uitdaging. Wij hebben bewondering voor de manier waarop je de strijd bent aangegaan. Heel veel succes met de training. Het gaat je lukken. Liefs van ons voor jou, Jeroen en de kinderen.

26

Anonymous

26

Sanne Borremans

Omdat ik zo supertrots op jou ben! Topper 😘

26

Marja Huijskens

Wat geweldig dat je doet, wat een instelling ! Go for it❤️

26

Mark En Shanna

Lieve Daniëlle, wat een dapper initiatief! Wij wensen je veel succes met de revalidatie. Zet hem op!! Liefs, Mark en Shanna

26

Dirk-bart Prinsen

26

Christian, Femke, Duuk En Jill Machielse

Lieve Daan en Jeroen, Lars en Amy, Wauw! Zoveel bewondering voor hoe jullie dit laatste jaar zijn doorgekomen. Die 5 kilometer gaat zeker lukken! Dikke knuffel

26

Jeroen En Karin Goverde

Lieve Daniëlle , zeker steunen we graag dit initiatief ! We hebben veel bewondering voor jou en hoe je je hierin doorheen slaat! Topvrouw!!!

26

Peter Baan

Hoi Danielle ontzettend goed te lezen dat je aan revalidatie kan gaan beginnen. Ook knap hoe je alles beschrijft en deelt. Heel veel suc6 met de verdere voorbereidingen en wordt snel weer 100% beter

26

Arjan En Floortje

Lieve Daan, wat ben je toch een krachtig topwijf! Geen kanker die jou eronder krijgt! Heel veel succes met je revalidatie en natuurlijk blijven we je steunen, ook met deze toffe actie! Veel liefs Arjan en Floortje

26

Anonymous

Lieve Daniëlle, wat top dat je dit gaat doen! Allereerst een goed herstel gewenst en veel succes in juni💪🏻💪🏻💪🏻. Liefs Brigit (bij Sanne uit t orkest)

26

Anja Stoutjesdijk

Go girl!

26

Erwin, Suzanne, Nova & Tijn

Je bent een kanjer!

26

Jolanda Van Van Waterschoot

26

Sanne Vijfhuize

Step by step, dit gaat je lukken!

25

Anonymous

25

Alexander Dekkers

Hoi Daniëlle, mooi initiatief. Succes met de revalidatie! Groetjes aan Jeroen en de kids :)

25

Manon

Lieve Daan, Je bent een geweldige vrouw, jij gaat jouw doelen halen, dat weet ik zeker. Nóg belangrijker dan dat streefbedrag (waar je vast en zeker bovenuit gaat komen) zullen de doelen tijdens je revalidatie zijn. Jij kan dit! Je bent al zo ver gekomen. Ik vind het fijn dat ik zo een concrete bijdrage kan geven aan een onderzoek waar jij je met hart en ziel voor in wil zetten en zo óók jou een steuntje in de rug kan geven. Liefs Manon

21

Anonymous

21

Leo & Jolanda Dex & Jet ?

Wat goed te lezen dat je aan de revalidatie gaat beginnen! Zet 'm op!

20

Esther En Alex Voogt

Heel veel succes Danielle! Je bent nu al een topper, zoals je je overal doorheen slaat! Liefs Alex en Esther

20

Suzanne Roks

Jij gaat je doel halen 💪🏻

20

Anonymous

16

Frans En Corina Van Laarhoven

Wat een goed initiatief en goed doel! Wij wensen jou heel veel succes! Lieve groet Frans en Corina

16

Lindsay De Kok - Beek

Ik steun je! Dikke knuffel voor jou en je gezin. You can beat this battle

16

Marika Van Hirtum

Zet hem op Daniëlle , je kunt dit want je bent een kanjer!

15

Simone Jansen

13

Jannita Rijgersberg

Heel veel sterkte en succes!

13

Rian Van Der Vorm

Danielle We schrokken vorig jaar erg van dit nieuws. Ik ken je niet persoonlijk. Maar ik ben een oude collega van je schoonmoeder corrie. Heel veel sterkte toegewenst met de revalidatie. Lieve groet rian

13

Zetta Advies

13

Janske Brands

Dikke knuffels en veel liefs 😘

13

Lies Hermans

13

Martijn Hoedelmans

13

Kim Verbunt

13

Stephanie De Man

13

Anonymous

13

Mark En Gerina Meeuwisse

Hallo Danielle Een mooi initiatief. Dapper dat je dit doet en succes met de run. Groetjes Mark en Gerina

13

Renske Braat

Zet m op kanjer!!!

13

Jacqueline Stoop

Ik doe mee en wens je veel succes voor de toekomst!

13

Glenda Megens

13

Sharon Stumpel

Respect voor jou Danielle!! Hopelijk tot snel

13

Aukje Verbraak

Beste Daniëlle, Ik heb ooit (lang lang geleden ;) ) met Jeroen op de mavo gezeten. Jouw verhaal (en de wetenschap dat vele andere vrouwen een soort gelijk verhaal delen) raakt mij. Zodoende mijn bijdrage. Ik wens je heel veel sterkte, kracht en jullie als gezin veel liefde! Liefs, Aukje Verbraak

13

Miranda Bleumink

Danielle ik ben heel trots op je en je gezin. Je kan het je bent heel sterk. Veel liefs Miranda

13

Miranda Bakx

13

Renske

Lieve Danielle, Veel succes en zet hem op! Ontzettend knap hoe jij het samen met je familie doet. Liefs Renske Waanders

13

Carla Stouthart

KANKER DE WERELD UIT! SUPORT UIT LIEFDE VOOR DEZE KANJER😘🌻

13

Geert Van Oers

Mooi en sterk initiatief Daniëlle. Je openheid en kwetsbare opstelling zullen voor velen, niet in de laatste plaats voor jezelf, een goede steun in de rug en hart onder de riem zijn. Ik lever hieraan met alle liefde en plezier een bijdrage!

13

Roland, Hannalie, Axel En Demi

Wat moedig van je om dit aan te gaan, naast de strijd die je al hebt gevoerd. Veel bewondering. Heel veel succes Daan! Zet m op!

13

Jos Elenbaas

13

Arno Kroeee

Succes!!

13

Janneke Goris

Heel veel sterkte en succes met je revalidatie!! Super mooi initiatief.

13

Jeffrey En Carolien

Super knap van je Daniëlle!! Heel veel succes met je revalidatie en je voorbereiding op Love Life Run! Liefs van Jeffrey en Carolien

13

Ad Raats

Succes Daniël, top

13

Gertrude

Ik wens jou heel veel succes met de revalidatie en een hele gezellige 5 km run.

13

Wendy

Heel veel succes, Jullie kunnen dit!

13

Diana Schats

Lieve Daan, trots op je dat je deze uitdaging ook weer aangaat. Succes👍🍀😘

13

Ingrid Gommers

YES, YOU CAN DO THIS!!💪

13

Joke Van Woesik

Een kleine bijdrage aan jouw dappere strijd. Zet ‘m op kanjer! 👊🏻💪🏻👍🏼😘

13

Marije Bruinsma

13

Annemarie Beuzenberg

Je bent een kanjer!!

13

Patricia Bol

Super knap dat je dit doet. Na deze moeilijke tijd te hebben overwonnen gaat dit je ook lukken. Heel veel succes. Liefs Patricia Bol (het Zwammeke)

13

Femke Becking-verhaar

Heel veel sterkte en succes Danielle!!!

13

Jos Mulder

13

Ruud Brouwers

Echt geweldig dat je dit weer kan en wil gaan doen! Mag (moet) je echt heel trots op zijn, wat een voorbeeld ben je!

13

Kirsten Smit

Lieve Danielle, You can do this! Wat ben je toch een bikkel he. Ik ben zo trots op je. Liefs, Kirsten

13

Jeroen Van Rosmalen

En natuurlijk ook veel steun en sterkte voor je jeroen!

13

Anonymous

13

Nicole

Wat een ontiegelijke kracht! Ongelofelijk diep respect hiervoor!

11

John Van Den Berg

11

Joyce Bax

Super stoer en een heel mooi! Zet hem op!!

11

Fam F Van Laarhoven

11

Surayda Verstraaten

11

Anonymous

11

Mirjam Van Der Heijden

Je bent een topper, en ben erg trots op je, zo als je trots bent op mijn...ik heb je bericht gedeeld, mis je erg, maar ben blij je ervoor gaat je bent een geweldig vrouw...ik heb je bericht gedeeld en gedoneerd , ga zo door KANJER 😘

11

Jules Somers

11

Cynthia Van Der Meijs

Geweldig mooi doel om naar toe te werken, heel veel succes!

11

Arjan Grootswagers

11

Isabella Luteijn

Heel veel succes met de voorbereidingen! En uiteindelijk met de love life run! Erg dapper en stoer van je!

11

Jacqueline Breure

11

Colinda De Peuter

He Topper! Dit gaat jou lukken! 💪🏻🏃🏼‍♀️😘

11

Maaike Smit

Lieve Danielle en Jeroen. Wat een heftig verhaal. Heel dapper, dat ben je sowieso. Zet hem op! Alle kleine beetjes helpen, hoop ik. X

11

Jostine Paauwe

Succes met de trainingen en de marathon! Toppers!!

10

Inez Van De Sande

10

Sietske Poppe

Via Femke ben ik enigszins op de hoogte gebleven van hoe het met je ging en gaat. Zelfde leeftijd, aardig confronterend merkte ik al meteen toch ik het hoorde. Maar als ik dan hoor met de nuchterheid en humor je je gevecht aangegaan bent.. wauw! Ik heb er veel bewondering voor. Veel succes met alles nog en als ik dan een bijdrage kan leveren op deze manier doe ik dit met liefde en plezier. Lieve groet, Sietske

10

Brenda Poppe Poppe

8

D Houtepen

Succes Danielle

6

Jos Schouw

Succes!

6

Dick Van Kaam

6

Anonymous

6

Simon Van Groningen

Veel succes met de run!

6

Nena Raats

Trots op je!

6

Anonymous

Veel sterkte met je herstel!

6

Francis Melissen

6

Pamela Van Sprundel

💪😘

6

Tirza

Respect voor je actie! En succes 🤞 bij je herstel.

6

Anonymous

6

Kerstens

6

Anonymous

5

L Traats

5

Suzanne De Nijs

Wat een kanjer ben jij! veel succes met de run en je herstel.

4

Anonymous

4

Anonymous

Lieve Daantje, wat ben je toch een sterk "wijf". Een kleine bijdrage. Veel sterkte in de komende tijd, En samen met je gezin sla je je er doorheen👍🏻💪🏻😘

3

Anita

Heel veel succes. Je bent nu al een kanjer

2

Anonymous

Show more