Daniëlle Haverkamp - van Meer

LoveLife run 2021

'There is a CAN in CANcer! Sponsor jij mij?

Ik ben Daniëlle, 35 jaar, getrouwd met Jeroen en moeder van Lars (4 jaar) en Amy (2 jaar).
Op 19 juni 2020 kreeg ik zelf de diagnose borstkanker, in een klap veranderd je hele leven en is het letterlijk overleven en jezelf staande houden. Na een intensief en pittig behandeltraject van bijna 9 maanden start ik medio maart 2021 met revalideren. Van overleven terug naar leven.. Hoe gaaf zou het zijn om exact 1 jaar (en 1 dag) na de diagnose mee te doen aan de love life run?

 
Onderzoek naar de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen, namelijk borstkanker, is en blijft hard nodig. 
Het onderzoek van Olga Husson & Winnette van de Graaf spreekt mij zeer aan (zie https://www.fightcancer.nl/maak-kennis-met-winette-en-olga). Borstkanker komt helaas ook geregeld voor op jonge leeftijd, ook in mijn directe omgeving heb ik dit meegemaakt.   
Samen kunnen we meer! 'There is a CAN in CANcer! Sponsor jij mij?

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

De eindsprint... maak me los!!

Tuesday 15th Jun

Hoi hoi allemaal,

Daar ben ik weer! Ik las zojuist mijn laatste blog van eind april door, nu bijna 8 weken later… weer tijd voor een update!
Recent kregen we te horen dat de love life run verplaatst is naar 4 juli (ipv as. zondag 20-6) Die verdomde corona gooit wederom roet in het eten...
Maar hey, omdenken! We kunnen een paar weken langer trainen en donaties werven! Ik tik bijna de 5000 euro aan en daarmee ook bijna de 5 km achtereen hardlopen….wie maakt me los? We zijn er bijna, we zijn er bijna…maar nog niet helemaal!
Voor mij is het maar goed dat het n aantal weken opschuift, ik denk dat ik daardoor de 5 km net ga redden. Inmiddels lukt het namelijk om 4 km achtereen te rennen, niet op een bijster snel tempo maar de conditie gaat duidelijk vooruit. In mijn vorige blog kon ik ‘slechts’ vijf minuten, nu bijna een half uurtje! Achterom kijken moet je niet teveel, maar soms is het goed te zien wat voor weg er afgelegd is en wat overwonnen is.

Dit weekend is het gewoon een jaar geleden, een jaar alweer, dat ik de verschrikkelijke diagnose borstkanker kreeg. Een jaar vol behandelingen, moe en kaal zijn, spanning en angst, ongeloof en zoeken naar houvast in een bizarre periode. En daarbij ook nog eens de pandemie… waardoor we vrijwel in sociale isolatie hebben geleefd. Maar we hebben het maar mooi gerooid samen!
Deze maand waren de eerste controles in Antoni van Leeuwenhoek en Amphia Breda, positieve berichten en goede kansen gehoord.
Veel mensen merken op; ‘ah dan ben je nu klaar dan?’, maar na de diagnose kanker is het nooit echt klaar, althans niet bij deze soort. Enerzijds blijft angst voor terugkeer en anderzijds slik ik nog 10 jaar anti-hormonen en worden er implantaten (zoladex) onderhuids iedere drie maanden gezet, die elk oestrogeen-sprankje in m’n lijf plat gooien. Gisteren belde de oncologe dat mijn bloedhormoonwaarden onmeetbaar laag zijn (zoals het moet nu) en de medicijn spiegel van tamoxifen hoog (dus effectief). Stel dat er toch nog ergens een verdwaald kankercelletje zit, dan heeft ‘ie het verdomd lastig daardoor!

We slaan dit weekend symbolisch de zwarte bladzijde om en daarmee is het tijd voor Daan 2.0.
22-6 begin ik langzaam ook weer met de draad oppakken op de praktijk, na een jaar afwezigheid voelt dat wat onwennig en spannend maar dankzij lieve collega’s gaat dat vast goed komen.
Voor de patiënten-volgers; in eerste instantie zal ik wellicht nog geen volledig breed spreekuur hebben. Een goede start is het halve werk, dus stap voor stap…

 Wie gaan er met mij over de finish 4 juli ? Nou een hele hoop lieve mensen; mijn lieve buurvrouw Marieke Verbogt, schone zus Marjolein Haverkamp, vriendinnen Anita Godschalk en Sanne Borremans, een hele hoop oncologie verpleegkundigen van het Amphia, mijn oncologe Joan Heijns, mijn revalidatie arts Emmy Hoefmann … en symbolisch iedereen die op een of andere manier bijgedragen heeft en letterlijk (of  figuurlijk) aan de zijlijn staat van dit hele gebeuren.

Met een krappe 3 weken te gaan, op naar de 5000 euro en 5 km. Heb jij de love life link al in jouw netwerk/kring/bedrijf gedeeld? Tijd voor de eindsprint, iedere bijdrage is broodnodig en zeer welkom!

De link; 
https://www.fightcancer.nl/fundraisers/danillehaverkamp-vanmeer/love-life-run

Lieve groetjes en tot aan de finish, 

Daan 

tijd voor een update!

Thursday 22nd Apr

Lieve Mensen,

Mijn vorige blogje is weer enige tijd geleden maar intussen heb ik niet stilgezeten!
Het revalidatieprogramma van Revant is nu zo’n beetje op de helft en komt op stoom. De worsteling met de vermoeidheid en verwerking is een uitdaging, we zijn op weg naar een balans.
Nog 8 weken tot de love life run, op 20-6 in Breda! Zal ik 5 km kunnen hardlopen? Ik weet het niet, mijn lijf protesteert afgelopen twee weken met een peesontsteking onder mijn knieschijf waardoor ik verplicht werd om even niet te trainen. Mede denk ik ook door de tamoxifen en zoladex (anti hormonen) die ik nu moet gebruiken, althans ik hoor meer vrouwen die in het zelfde schuitje zitten over gewrichtsklachten.
’s Ochtends lijk ik net Sméagol, die met haar postmenopauzale lijf uit bed kruipt. De veelgehoorde ochtendstijfheid en opstartproblemen die ik soms bij patiënten hoor ondervind ik nu zelf. Ach, als het dieseltje eenmaal op gang is…

Vandaag heb ik weer een rondje (hard)lopen geprobeerd…  ibuprofen erin gemikt en een patellabrace bandje aan…(dit zeg ik als Daan, niet als Physician Assistant) Tja de eigenwijze doordouwer in mij krijg je toch niet helemaal veranderd hoor.
Ik kan nu ‘al’ vijf minuten hardlopen achtereen, vijf hele minuten mensen! Voor jou peanuts wellicht, maar als je weet wat mijn lijf het afgelopen jaar te verduren heeft gekregen is dat op zich al een prestatie.
We gaan door en we zien wel waar we uitkomen, desnoods kruip ik die 5 km uit. De vele hartverwarmende reacties en persoonlijke berichten bij de donaties motiveren mij enorm. Onlangs schreef ik ook een stukje voor onze patiënten op de facebook pagina van huisartsenpraktijk Vingerhoets, ook daar volgde het ene na het andere lieve bericht … Dit doet mij enorm goed.


Echter de donaties staan al een tijdje stil… daarbij kan ik wel wat hulp gebruiken!
Ik heb contact gehad met de onderzoekster uit het Antoni van Leeuwenhoek (COMPRAYA studie) en ben hierover enthousiast! Elke euro telt! Wist je dat de overlevingskans bij borstkanker ieder jaar circa 1% verbeterd ? Dat komt door gedegen wetenschappelijk onderzoek, onderzoek waarvoor (veel) geld nodig is dat grotendeels afhankelijk is van donaties/crowdfunding. Door de coronacrisis is wetenschappelijk onderzoek naar kanker afgenomen of stil komen te liggen.
Ik ben het levende voorbeeld dat kanker iedereen kan overkomen, dus ook jou.
Dus een oproep aan jullie; wees creatief en denk out of the box! Het streefbedrag staat op 7500 euro, samen komen we verder!

Liefs,

Daan


 

In 1 dag 1500 euro!

Saturday 13th Mar

Overweldigd ben ik, gisteren is er 1500 euro binnen gekomen nadat ik mijn profiel en verhaal ging delen! In eerste instantie in de nabije omgeving, want het openbaar delen van zo’n onwerkelijke en verdrietige diagnose is mentaal wel ‘een dingetje’ merkte ik bij mezelf.
Het bericht op de site ging al snel ‘viral’, een gevaarlijk woord in deze tijd maar in dit geval mag het viral gaan! De lieve berichten, gulle donaties en de reacties zijn hartverwarmend en geven mij energie en kracht. Door de openheid denk en hoop ik straks makkelijker de draad op te pakken. Het hoort nu eenmaal bij mij en hopelijk inspireert het andere (jonge) vrouwen.
Borstkanker, alleen al in mijn nabije omgeving heeft het drie mensen getroffen. Ook in mijn praktijk kan ik zo al een paar jonge vrouwen opnoemen. Hier MOET verbetering in komen, op gebied van preventie, diagnostiek, behandeling (op maat) , kwaliteit van leven en overleving.
De meeste van jullie weten ook wat mijn beroep is en het gevoel ‘ik hoor niet aan deze kant van de tafel in de spreekkamer’, blijft een moeilijke dubbelrol.  Dus bij enige twijfel of klacht, ga naar je huisarts! ‘Dat kan niet bij mij’, dat dacht ik ook. Maar toch is het zo, hoe bizar en onwerkelijk het nog steeds voelt.


20-3 start de eerste looptraining onder begeleiding van een oncologisch fysiotherapeute, het zal een pittige uitdaging worden. Fysiek heeft het behandeltraject z’n tol geëist, door de 20 zakken chemotherapie gedurende bijna een half jaar ben ik o.a. zo kaal als een biljartbal geweest.
De foto op mijn pagina is gemaakt bij de haarwerkenzaak, gemaakt op 5 augustus waar mijn haar afgeschoren is omdat het met bossen uit viel na de 2e chemokuur.  Vandaag, 7 maanden later, was ik weer terug bij de lieve kapster / haarwerkenspecialiste en is er een vorm geknipt in mijn ‘kokosmat’.
Ik kan nu door voor een 'kort-pittige-Gerda', alleen de sambalkleur haarverf ontbreekt nog. (sorry voor alle Gerda's). Laten we zeggen dat het sportief staat, want sporten en die 5 km gaan rennen... dat dat moet ik nu echt wel met inmiddels 1800 euro supportgeld...
De cavia (zo noemen we ‘m) welke ik op de foto in mijn hand heb, hang ik aan de wilgen. Hardlopen en een pruik leek me namelijk geen beste combi.
Als ik zo naar de foto kijk dan zijn de sporen van het afgelopen jaar nog duidelijk zichtbaar in m’n gezicht. Slechts een krappe 3 maanden na de huid besparende borstamputatie met directe reconstructie en 2 weken na de vele borst(kas) en okselbestralingen zit ik dus weer in diezelfde stoel.
 Maar nu de start van een nieuwe fase, revalidatie, zoeken van balans, re-integratie.. want door dit alles heb ik nu al bijna 9 maanden m’n lieve collega’s, patiënten en werk moeten missen.
En dat alles in ‘Corona-tijd’, vooral ook moeilijk voor onze directe omgeving.
Maar met klagen is nog geen mens beter geworden, dus ‘borst vooruit’! Eigenlijk wel een mooie team-naam he? Dat team maak ik binnenkort bekend… er staan al verschillende mensen in de startblokken dus houdt de pagina in de gaten. *tromgeroffel*
Veel vrienden en familie hebben gevraagd tijdens het behandelproces ‘kunnen wij wat doen’?
Vaak niet veel, maar nu wellicht wel! Wees creatief, bedenk hoe kan jij geld kan ophalen voor de Love Life Run. Ik ben benieuwd naar jullie vindingrijkheid en initiatieven…
Tot snel,

Liefs,

Daan 

Startsein!

Friday 12th Mar
Lieve mensen, 
Het is weer tijd voor een update. Met de bestralingen twee weken geleden achter de rug, tijd voor opbouwen en herstel. Opnieuw zoeken naar balans. 
Ook met 'het laatste' stukje vd intensieve behandeling, namelijk dubbele anti-hormoontherapie, ben ik recent gestart. De bijwerkingen zijn er zeker, maar er is mee te leven. En dat is ook exact wat we weer gaan doen; van overleven terug naar leven. 
Deze vrouw kreeg dan wel kanker, de kanker kreeg ook deze vrouw. En zij bleek een geduchte tegenstander...!

Volgende week het startsein voor de revalidatie, twee keer per week zal ik te vinden zijn in Revant Breda waar ik een 10-12 weken durend revalidatietraject zal volgen. 
Bij de intake met de revalidatie arts kreeg ik de folder van Love Life Run. Even heb ik getwijfeld of dit geen utopisch plan was, maar diegene die mij kennen weten dat ik wel van een beetje uitdaging hou! 
Samen met cq. parallel aan de revalidatie zal deze training starten, mede om sponsors te werven voor wetenschappelijk onderzoek (zie stukje/website, spreekt voor zich...) 
Aan jou de vraag mij te steunen en daarmee ook wetenschappelijk onderzoek. 
Door dit (via whatsapp/social media etc) te delen werven we meer sponsors en misschien heb je zelf nog creatieve ideeën om sponsors te werven hiervoor! 
Samen komen we verder!

Thank you to my Sponsors

13

Anonymous

13

Ashley Van Winterswijk

Succes! En sterkte!

13

Alicia

Beste Daniëlle, Je kent mij niet maar ik heb ooit met Juanita in een vriendinnengroepje gezeten op de middelbare school. Via haar Facebook las ik je verhaal. Het is een kleine bijdrage voor onderzoek die hard nodig is. Ik wens je nog heel veel sterkte met het revalideren. Groetjes, Alicia

4

Judith Noort

Succes Daniëlle 😊

13

Anonymous

26

Linsy En Maikel Braspenning

KANJER! Zet ‘m op! Veel liefs! X

51

Anouk En Erik

Ren Daan Ren 🤣🤣 zet m op kanjer! 💪

13

?

Veel succes

13

Charlotte Lemmens

6

Anonymous

16

Anonymous

Tuurlijk, dit is een goed doel. Maar wat mij (hard) raakt is de oproep van Anouk. Ik zou haar altijd sponsoren, al liep ze voor bedreigde kikkers. Nu zij zelf niet kan lopen en ze oproept jou te sponsoren, moet ik daar wel gehoor aan geven.

26

Anonymous

26

Alphons En Marjon Van Aert

Zet 'm op Daan! Heel veel succes

16

Sandy

Daan! Je bent een topper! Samen gaan we die 5km redden! Desnoods draag ik je. Xx

13

Anonymous

Beste Danielle, Succes met je herstel!!! Groetjes de buren van de pa en ma

51

Anita Hamerslag

Lieve Daan, Vol bewondering voor jouw vechtlust en het feit dat je nooit jouw gevoel voor humor verloren hebt, weet ik dat je die 5 km ook met glans gaat verslaan !! Ga ervoor met passie, je kunt het, grote lieve kanjer van me !! 💋 Suc6 🍀

13

Danielle Smulders

Hey Danielle; Je mag super trots op jezelf zijn en heel veel succes straks.. Gaat helemaal goed komen. Stay strong.. Gr Danielle

26

Dakopbouw Totaal

13

Karin Bom

13

Carlijn Dams

Lieve Danielle, heel veel succes met de revalidatie, jouw kennende gaat dat zeker lukken!

11

Sarah Wennmacker

Zet ‘m op!

13

Ton Raaijmakers

Een inspiratie voor velen! Ik hoop dat je snel weer aan de slag kunt en Kirsten een beetje aan het werk houdt. Topper!

51

Mariana Wiers

Lieve Daan, Veel succes met revalidatie, met de 5k en met jouw actie om geld voor onderzoek te verzamelen. We geloven in je! You go girl! Groetjes, Mariana en Joris.

26

Chantal Van Der Meijden

Hoi Danielle, Wat een super initiatief. Je zou toch ook eens te lang stil zitten en "niets" doen...:). Go for it..

26

Adrie Heijmans

Hoop dat u nog vele jaren gezond mag blijven

13

Annemarie Beuzenberg

Je bent een kanjer!!

34

Tante Femke Bakt

Koekjesactie Pasen

26

Marloes Broeders

Succes jij /jullie kunnen dit!

101

Van Wensen Makelaars Bv

16

Frans En Corina Van Laarhoven

Wat een goed initiatief en goed doel! Wij wensen jou heel veel succes! Lieve groet Frans en Corina

11

Jostine Paauwe

Succes met de trainingen en de marathon! Toppers!!

51

Michiel En Nicole Hulshof

51

Janny Broos

16

Marika Van Hirtum

Zet hem op Daniëlle , je kunt dit want je bent een kanjer!

51

Huisartsenpraktijk Vijverberg

Wat een mooi en dapper initiatief, Danielle! We hopen dat je snel weer meedraait in het vak. Succes!! Namens ons hele team, Liesbeth Bultman

13

Anonymous

51

Linda En Pieter

Heel veel succes!

51

Stephan & Karin

Topper je kan het! We zijn trots op je. Mooi initiatief waaraan we graag bijdragen. Stephan & Karin

4

Anonymous

Lieve Daantje, wat ben je toch een sterk "wijf". Een kleine bijdrage. Veel sterkte in de komende tijd, En samen met je gezin sla je je er doorheen👍🏻💪🏻😘

26

Anita Feijns

Veel plezier en sterkte.

13

Gertrude

Ik wens jou heel veel succes met de revalidatie en een hele gezellige 5 km run.

51

Susanne Kurvers

Lieve Danielle Wat ben je toch een powervrouw Natuurlijk steunen wij jouw actie . Ook dit ga jij rocken girll. Zet m op ! Liefs Toos Bert Susanne Ronald

13

Jos Elenbaas

13

Roland, Hannalie, Axel En Demi

Wat moedig van je om dit aan te gaan, naast de strijd die je al hebt gevoerd. Veel bewondering. Heel veel succes Daan! Zet m op!

26

Leon En Marjan Haas

Daniëlle en Jeroen, Veel sterkte in deze tijd.

26

Madeleine & Jeroen De Bekker

You can do this! Take care

5

Suzanne De Nijs

Wat een kanjer ben jij! veel succes met de run en je herstel.

26

Kitty Dankaart

6

Dick Van Kaam

26

Stefan En Tamara Bol

Lieve familie haverkamp, Vanuit bol bouwt sponseren we jou zeker. Wat sterk en moedig! Gr stefan,tamara, livai june en lewis bol

13

Patricia Bol

Super knap dat je dit doet. Na deze moeilijke tijd te hebben overwonnen gaat dit je ook lukken. Heel veel succes. Liefs Patricia Bol (het Zwammeke)

51

Han Bonenkamp

Hey Danielle, wat een strijd! Maar we beleven het van dichtbij. En helemaal mooi dat je het onderzoek van Okga steunt, fantastisch! Het ga je heel goed!

13

Janneke Goris

Heel veel sterkte en succes met je revalidatie!! Super mooi initiatief.

26

Marja Huijskens

Wat geweldig dat je doet, wat een instelling ! Go for it❤️

26

Anonymous

6

Simon Van Groningen

Veel succes met de run!

56

Ruud & Aniet

Heel veel succes Daan, groetjes en liefs van ons!

11

Jacqueline Breure

26

Kees Anneke

Succes

26

Claudia Zuiderwijk

Heel veel succes en sterkte met je revalidatie en tijdens de loop. Zet hem op!

8

D Houtepen

Succes Danielle

11

Isabella Luteijn

Heel veel succes met de voorbereidingen! En uiteindelijk met de love life run! Erg dapper en stoer van je!

16

Lindsay De Kok - Beek

Ik steun je! Dikke knuffel voor jou en je gezin. You can beat this battle

26

Leon Van Norel

26

R V Os

Zet hem op Danielle

26

Mieke Mooren-frederix

11

Arjan Grootswagers

13

Miranda Bakx

26

Marco Nab

Diep respect, veel succes!

11

Cynthia Van Der Meijs

Geweldig mooi doel om naar toe te werken, heel veel succes!

13

Miranda Bleumink

Danielle ik ben heel trots op je en je gezin. Je kan het je bent heel sterk. Veel liefs Miranda

21

Anonymous

26

Fitnesscentrum Halsteren

Hallo Daniëlle, Jeroen heeft ons vroeger geadviseerd samen met jouw schoonvader Ton. Ik heb via Ton over jou gehoord en wil je heel veel sterkte en kracht wensen. 🍀💐

31

Anonymous

Jeetje Daniëlle wat een heftig nieuws! Ik wens je veel sterkte en kracht toe, Ik vind het heel sterk dat je op deze manier bezig bent met het verbeteren van de zorg voor Borstkankervereniging. Zet hem op!

15

Simone Jansen

11

Jules Somers

26

José

Heel veel succes !!

2

Anonymous

13

Anonymous

13

Jeroen Van Rosmalen

En natuurlijk ook veel steun en sterkte voor je jeroen!

26

Claricia Boons

13

Stephanie De Man

26

Ad Heijnen

Danielle Ontzettend veel respect voor jou in deze moeilijke periode en veel sterkte in de komende tijd ook voor Jeroen en de kids

26

Nicolien Linkels

25

Anonymous

11

Mirjam Van Der Heijden

Je bent een topper, en ben erg trots op je, zo als je trots bent op mijn...ik heb je bericht gedeeld, mis je erg, maar ben blij je ervoor gaat je bent een geweldig vrouw...ik heb je bericht gedeeld en gedoneerd , ga zo door KANJER 😘

26

J.p.snikkers

51

Schulz Financiele Diensten

11

Anonymous

26

Stewart Verstift

13

Kim Verbunt

3

Anita

Heel veel succes. Je bent nu al een kanjer

6

Jos Schouw

Succes!

13

Martijn Hoedelmans

4

Anonymous

13

Lies Hermans

11

Surayda Verstraaten

51

Jaap Smolders

26

Kayleigh Messer-ruijten

Je bent een topper!

26

Leon Bogers

Heel veel respect!

26

Yolanda Stoop

13

Ruud Brouwers

Echt geweldig dat je dit weer kan en wil gaan doen! Mag (moet) je echt heel trots op zijn, wat een voorbeeld ben je!

11

Fam F Van Laarhoven

51

Jeroen Dockx

Hallo Danielle, super mooi initiatief. Op naar een gezond herstel en natuurlijk verdere leven voor jou en je familie, groet Jeroen (Fysioboz)

13

Rian Van Der Vorm

Danielle We schrokken vorig jaar erg van dit nieuws. Ik ken je niet persoonlijk. Maar ik ben een oude collega van je schoonmoeder corrie. Heel veel sterkte toegewenst met de revalidatie. Lieve groet rian

13

Jos Mulder

26

Nicky En Ben (fijnaart)

Lieve Daniëlle, Wat een verdrietig nieuws lazen wij via Facebook. Maar wat een kracht straal je uit om dit gevecht aan te gaan! Wij vinden je nu al een kanjer en willen jou, Jeroen en jullie kinderen alle kracht toewensen en veel liefde van de mensen om jullie heen. Liefs, Ben en Nicky

5

L Traats

34

Judith Van Dael

13

Jannita Rijgersberg

Heel veel sterkte en succes!

13

Femke Becking-verhaar

Heel veel sterkte en succes Danielle!!!

26

Sanne Vijfhuize

Step by step, dit gaat je lukken!

6

Anonymous

6

Kerstens

6

Anonymous

21

Leo & Jolanda Dex & Jet ?

Wat goed te lezen dat je aan de revalidatie gaat beginnen! Zet 'm op!

11

Maaike Smit

Lieve Danielle en Jeroen. Wat een heftig verhaal. Heel dapper, dat ben je sowieso. Zet hem op! Alle kleine beetjes helpen, hoop ik. X

6

Tirza

Respect voor je actie! En succes 🤞 bij je herstel.

6

Pamela Van Sprundel

💪😘

6

Francis Melissen

13

Marije Bruinsma

26

Jolanda Van Van Waterschoot

26

Erwin, Suzanne, Nova & Tijn

Je bent een kanjer!

10

Brenda Poppe Poppe

51

Anonymous

Hoi Daan, wij zijn heel trots op je en bewonderen je inzet en doorzettingsvermogen. Hou vol! Veel liefs Jan & Angelique

10

Sietske Poppe

Via Femke ben ik enigszins op de hoogte gebleven van hoe het met je ging en gaat. Zelfde leeftijd, aardig confronterend merkte ik al meteen toch ik het hoorde. Maar als ik dan hoor met de nuchterheid en humor je je gevecht aangegaan bent.. wauw! Ik heb er veel bewondering voor. Veel succes met alles nog en als ik dan een bijdrage kan leveren op deze manier doe ik dit met liefde en plezier. Lieve groet, Sietske

26

Anja Stoutjesdijk

Go girl!

51

Pascal Jonk

Daan, je bent en blijft een bikkel! Dikke Kus, Ingrid&Pascal.

6

Anonymous

Veel sterkte met je herstel!

101

Robbert De Pijper

Hey lieverds, Wat zijn we ongelofelijk trots op jullie! We love you! Dikke kus Robbert, Marjolein, Luna en Sem

26

Arjan En Floortje

Lieve Daan, wat ben je toch een krachtig topwijf! Geen kanker die jou eronder krijgt! Heel veel succes met je revalidatie en natuurlijk blijven we je steunen, ook met deze toffe actie! Veel liefs Arjan en Floortje

26

Peter Baan

Hoi Danielle ontzettend goed te lezen dat je aan revalidatie kan gaan beginnen. Ook knap hoe je alles beschrijft en deelt. Heel veel suc6 met de verdere voorbereidingen en wordt snel weer 100% beter

13

Joke Van Woesik

Een kleine bijdrage aan jouw dappere strijd. Zet ‘m op kanjer! 👊🏻💪🏻👍🏼😘

13

Ingrid Gommers

YES, YOU CAN DO THIS!!💪

26

Jeroen En Karin Goverde

Lieve Daniëlle , zeker steunen we graag dit initiatief ! We hebben veel bewondering voor jou en hoe je je hierin doorheen slaat! Topvrouw!!!

26

Christian, Femke, Duuk En Jill Machielse

Lieve Daan en Jeroen, Lars en Amy, Wauw! Zoveel bewondering voor hoe jullie dit laatste jaar zijn doorgekomen. Die 5 kilometer gaat zeker lukken! Dikke knuffel

51

Anita Godschalk

Lieve Daan! Kick some ass! Jij kan dit! Hele dikke kus!

13

Diana Schats

Lieve Daan, trots op je dat je deze uitdaging ook weer aangaat. Succes👍🍀😘

13

Wendy

Heel veel succes, Jullie kunnen dit!

26

Dirk-bart Prinsen

13

Ad Raats

Succes Daniël, top

26

Mark En Shanna

Lieve Daniëlle, wat een dapper initiatief! Wij wensen je veel succes met de revalidatie. Zet hem op!! Liefs, Mark en Shanna

11

Colinda De Peuter

He Topper! Dit gaat jou lukken! 💪🏻🏃🏼‍♀️😘

13

Arno Kroeee

Succes!!

26

Marion En Richard Dingley

Lieve Danielle, wat een mooie uitdaging. Wij hebben bewondering voor de manier waarop je de strijd bent aangegaan. Heel veel succes met de training. Het gaat je lukken. Liefs van ons voor jou, Jeroen en de kinderen.

20

Anonymous

51

Coen En Kim

Hey Danielle, Wat een vechtkracht heb je laten zien! Succes met je ronde en we spreken jullie hopelijk snel weer. Succes Groetjes Kim en Coen

51

Marien Van Dis

Heel veel succes met revalideren en deze sponsorloop.

6

Anonymous

13

Renske

Lieve Danielle, Veel succes en zet hem op! Ontzettend knap hoe jij het samen met je familie doet. Liefs Renske Waanders

26

Colin Touw

Respect!

13

Aukje Verbraak

Beste Daniëlle, Ik heb ooit (lang lang geleden ;) ) met Jeroen op de mavo gezeten. Jouw verhaal (en de wetenschap dat vele andere vrouwen een soort gelijk verhaal delen) raakt mij. Zodoende mijn bijdrage. Ik wens je heel veel sterkte, kracht en jullie als gezin veel liefde! Liefs, Aukje Verbraak

13

Sharon Stumpel

Respect voor jou Danielle!! Hopelijk tot snel

10

Inez Van De Sande

13

Glenda Megens

13

Jacqueline Stoop

Ik doe mee en wens je veel succes voor de toekomst!

13

Renske Braat

Zet m op kanjer!!!

13

Mark En Gerina Meeuwisse

Hallo Danielle Een mooi initiatief. Dapper dat je dit doet en succes met de run. Groetjes Mark en Gerina

51

Tineke Haverkamp En Gilbert Stoop

Alle liefs voor jou, sterke vrouw ♡!

25

Manon

Lieve Daan, Je bent een geweldige vrouw, jij gaat jouw doelen halen, dat weet ik zeker. Nóg belangrijker dan dat streefbedrag (waar je vast en zeker bovenuit gaat komen) zullen de doelen tijdens je revalidatie zijn. Jij kan dit! Je bent al zo ver gekomen. Ik vind het fijn dat ik zo een concrete bijdrage kan geven aan een onderzoek waar jij je met hart en ziel voor in wil zetten en zo óók jou een steuntje in de rug kan geven. Liefs Manon

13

Kirsten Smit

Lieve Danielle, You can do this! Wat ben je toch een bikkel he. Ik ben zo trots op je. Liefs, Kirsten

76

Esmee En Mirko

Wat een mooi initiatief Daniëlle, heel veel succes! En een voorspoedige revalidatie toegewenst. Groetjes Esmee en Mirko

13

Janske Brands

Dikke knuffels en veel liefs 😘

26

Angela En Sjoerd

Zet m op daan!! Trots op jou/jullie. Succes met de revalidatie. Xx angela en sjoerd, Esmée en noa

50

Daniëlle

51

John-piërre En Nancy

De aanhouder wint!

13

Zetta Advies

26

Joke Huijskens

Hoi Daniëlle en Jeroen , een heel goed idee om hier aan bij te dragen, het blijkt toch nog hard nodig te zijn. Heel knap hoe jullie met de ziekte omgaan. Groetjes tante Joke

51

Adrienne Van Meer

Groetjes van Leny en Wil

26

Peter Uitterhoeve

11

John Van Den Berg

20

Esther En Alex Voogt

Heel veel succes Danielle! Je bent nu al een topper, zoals je je overal doorheen slaat! Liefs Alex en Esther

77

Jef Raats

Zer hem op

51

Juanita Van Meer

Als iemand het kan is het mijn zus, zoals we zetten juni 2020! Ik hou van jou ! Liefs sister goa en Thomas

251

Commercial Xl Bv

Hoi Danielle en Jeroen, graag steunen wij jullie in de strijd. Met bewondering zien we hoe dapper jullie zijn. Uit ervaring weten we hoe moeilijk het is om te doen wat jullie doen. Daarom zijn jullie de winnaar!! Hans, Sylvia en Anne.

26

Anonymous

Lieve Daniëlle, wat top dat je dit gaat doen! Allereerst een goed herstel gewenst en veel succes in juni💪🏻💪🏻💪🏻. Liefs Brigit (bij Sanne uit t orkest)

13

Jeffrey En Carolien

Super knap van je Daniëlle!! Heel veel succes met je revalidatie en je voorbereiding op Love Life Run! Liefs van Jeffrey en Carolien

13

Nicole

Wat een ontiegelijke kracht! Ongelofelijk diep respect hiervoor!

51

Frank En Sanneke De Lint

Lieve Daan, Wat een bikkel ben jij! Inspirerend om te zien. Wat een kracht! Op naar de volgende overwinning! 💪😘

26

Sanne Borremans

Omdat ik zo supertrots op jou ben! Topper 😘

6

Nena Raats

Trots op je!

25

Alexander Dekkers

Hoi Daniëlle, mooi initiatief. Succes met de revalidatie! Groetjes aan Jeroen en de kids :)

26

Nicole Zomer

Topper! Veel succes!

103

Johan En.adrienne Van Meer

Lieve Daniëlle wij zijn super trots op jou en hoe je hebt gestreden, zoals we altijd zeiden: we gaan ervoor. En ook deze run ga je weer halen. Heel veel succes en zet hem op liefs pa en ma xxx

13

Geert Van Oers

Mooi en sterk initiatief Daniëlle. Je openheid en kwetsbare opstelling zullen voor velen, niet in de laatste plaats voor jezelf, een goede steun in de rug en hart onder de riem zijn. Ik lever hieraan met alle liefde en plezier een bijdrage!

13

Carla Stouthart

KANKER DE WERELD UIT! SUPORT UIT LIEFDE VOOR DEZE KANJER😘🌻

51

Paul En Angela

We zijn trots op wat je bereikt hebt Daan. We houden van jullie en leven met jullie mee. Succes met de Love Life Run!

101

Ton En Corry Haverkamp

Hij Daniëlle, ontzettend knap en dapper dat je dit gaat doen. De eerste uitdaging heb je overwonnen en ook deze overwin jij. Wij zijn super trots op jou. Sterkte en liefs, Pa en Ma

26

Marion En Bram

Wat een kanjer ben je toch! Wij weten zeker dat jij de eindstreep met enthousiasme gaat bereiken. Kom maar op met die 5km! Wij zijn onwijs trots op jou!

51

Jan Vingerhoets

Wat een kracht, wat een veerkracht, wat een drive. Je gaat een voorbeeld zijn voor velen. Kan niet wachten tot je terug bent!

20

Suzanne Roks

Jij gaat je doel halen 💪🏻

50

Jeroen

Trots op je 😘

11

Joyce Bax

Super stoer en een heel mooi! Zet hem op!!

Show more