"Kanjer" fiets toertocht door Nederland

By Corina Roelands Join Me

Ik organiseer een evenement...

Een fiets-event om geld op te halen voor kankeronderzoek en extra aandacht te geven en een statement te maken voor de na-zorg na de behandelingen van kanker.

Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgen 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.
Ikzelf heb de ziekte ook ondervonden evenals mensen in mijn directe omgeving. 

Werk nu als nazorg-coach om ex-patienten te helpen het leven na kanker weer op te kunnen pakken. Met deze tocht wil ik aandacht vragen voor deze na-zorg en tevens om geld op te halen voor kanker-onderzoek om deze ziekte naar een chronische ziekte te brengen.

Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer, alle kanjers en ik zijn jou heel erg dankbaar.  

Liefs, Corina 

Event Information

Saturday 09th April

Saturday 09th April

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

De start van een avontuur.....De Kanjertocht......

Friday 16th Apr
Vandaag heb ik besloten de "Kanjertocht" aan te gaan en deze te gaan fietsen. Een fietstocht en een avontuur door Nederland met tussenstops bij diverse Nederlandse ziekenhuizen om aandacht te verkrijgen en een statement te maken voor de na-zorg na kanker.  Ik vind het heel spannend, maar heb er tevens ook ongelofelijk veel zin in om aan dit avontuur, de trainingen en de voorbereidingen hiervan te beginnen.  Corina 

Thank you to my Sponsors

26

Corina Roelands

21

Zakelijk Verleiden

Beste Corina, Wat een super initiatief. Na genezing van kanker is er nog een hele weg te bewandelen. Mooi dat je hier aandacht voor hebt met impact. Marjolein Brocatus

Show more