Anita Godschalk

LoveLife run 2021

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Als hemato-oncologieverpleegkundige binnen het Amphia Ziekenhuis zie ik dagelijks wat voor impact kanker heeft op het leven van onze patiënten. Helaas worden ook steeds meer jonge mensen getroffen door deze ziekte. Zo ook één van mijn beste vriendinnen: Daniëlle, moeder van twee kleine kinderen. In juni 2020 kreeg zij, op 34-jarige leeftijd, de diagnose borstkanker en startte zij met een intensief behandeltraject. Nu, bijna een jaar later, begint zij met haar revalidatietraject. En loopt zij ook mee met de LoveLife Run, precies een jaar (plus één dag) na haar diagnose! Wat ben ik ontzettend trots op haar! 

Sponsor mij en mijn collega's en help daarmee Fight Cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight Cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Tijd voor een update...

Saturday 15th May
Het is inmiddels twee maanden geleden dat ik thuis op de bank zat en een bericht ontving van mijn vriendin Daniëlle, waarin zij mij vroeg of ik haar wilde sponsoren voor de LoveLife Run. Ik heb geen moment getwijfeld en meteen een mooi bedrag gedoneerd, omdat ik (nog steeds) ontzettend trots op haar ben, dat ze na een intensieve behandeling tegen kanker de moed heeft om, tijdens haar revalidatie, te gaan trainen voor een 5 kilometer run. Daarnaast heeft Daniëlle me met haar bericht gemotiveerd om zelf ook in actie te komen. Al een hele tijd riep ik dat ik weer moest gaan sporten; ik had namelijk al veel te lang niets meer gedaan. Maar het bleef maar bij roepen, ik deed het vervolgens nog steeds niet. Tot dat bericht twee maanden geleden. Ik dacht: als Daniëlle en al die andere (ex-)kankerpatiënten dat kunnen, dan moet mij dat toch zeker ook lukken? Dus hup, van die bank af! 

De voorbereidingen konden beginnen. Op zoek naar mijn hardloopschoenen, sportkleding en boeken over hardlopen. En online op jacht naar wat gadgets om het mezelf wat gemakkelijker te maken tijdens het hardlopen. Hardlooplessen en een app op mijn telefoon installeren, waarmee ik mijn vorderingen bij kon gaan houden. En, niet te vergeten, mezelf inschrijven voor de LoveLife Run! Mijn streefbedrag zette ik op €500 en vervolgens heb ik dit bedrag al vrij snel verhoogd naar €800, toen bleek dat de mensen in mijn omgeving graag een bijdrage wilden leveren voor kankeronderzoek. 

Eind maart was daar dan het moment om daadwerkelijk te gaan beginnen met trainen: drie trainingen per week. Aanvankelijk rustig aan beginnen met één of twee minuten hardlopen gevolgd door één of twee minuten wandelen. In het begin was het vooral mijn slechte conditie, waar ik tijdens het trainen tegenaan liep. En toen ik merkte dat mijn conditie langzaam aan het verbeteren was, begon ik hier en daar wat pijntjes te voelen. Gelukkig verdwenen deze pijntjes vrij snel weer en kon ik rustig verder met mijn opbouwschema. Inmiddels ben ik zeven weken (21 trainingen) verder en ik loop nu tien minuten aan één stuk! Nog drie weken te gaan en dan zou ik, volgens het schema, 5 kilometer aan één stuk moeten kunnen lopen. En zoals het er nu voor staat, heb ik daar het volste vertrouwen in. 

Thank you to my Sponsors

13

Anonymous

11

Linda Van Schoonhoven

13

Tim, Mies En Teun

26

Teske

13

Mandy Buijs

Je kunt het!! Succes!

26

Mart Anne-marie Verdaas

Heel veel succes, zet hem op.

10

Anonymous

13

Eric Van Der Laan

Goed bezig Anita, veel succes bij de actie!

6

Anonymous

26

Jolanda Martinez

Zet hem op topper!! Antonio, Jolanda, Fabián en Rafa

13

Paul En Elly Van Zundert

Hup Anita, succes met de actie.

11

Kristel

Go go go! 🏃‍♀️ Veel succes xxx

11

Anne Van Der Palen

Zet hem op Anita! Liefs, Michael, Anne en Nora

18

Alex Buiks

Succes!!!

13

Ad En Marisa

13

Dennis En Denise Oomen

Goed bezig Antarctica. Zet hem op!!

13

Wilma

13

Anonymous

13

Niamh

Goed bezig Anita, zet m op!!

21

Maarten En Maartje

Succes! Super goed initiatief!

21

Bart En Mariëlle

13

Jacinta Heskens

Prachtig gebaar

13

Marianne Beishuizen

Toppertje

11

Stijn En Suzan

26

Anke Swinkels

Succes Anita, namens fam Swinkels 🏃🏼‍♀️

13

Thijs

Break a leg 😉 Veel succes ook namens Femke

11

Fkannekens

6

Anonymous

13

Anita Van Zitteren

13

Marianne Van Helvert

Super Anita!! Heel veel succes, groetjes Marianne (vriendin van Rian)

26

Brenda

Zet 'm op! goed bezig voor dit doel. gr Joris en Brenda

26

Lilian Koens Godschalk

Succes!! Je kan het! 💪🏻 Grtjs Lilian & ronnie

50

Koen Verdaas

Voor elke trainingsdag €1 en de rest voor de LoveLife Run zelf. 😃🏃

26

Rian Visser

Heel veel succes toppertje! Dikke kroeliekussss! Rian

26

Joyce Middelkoop

Super goed van je! Recent precies hetzelfde meegemaakt bij een vriendin.

76

Anonymous

26

Anita Godschalk

Show more