Verhuisservice Voorschoten

Walk&Dance to Fight Cancer | Voorschoten

Wij komen in actie voor Fight cancer

8 oktober 2023 doen wij mee aan de wandeltocht: Walk & Dance to Fight Cancer in Voorschoten. Iedereen heeft helaas wel iemand in z'n omgeving die vecht of gevochten heeft tegen deze vreselijke ziekte! 

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

De opbrengsten van Walk & Dance to Fight Cancer Voorschoten worden besteed aan het onderzoek van Prof. Edwin Cuppen (Hartwig Medical Foundation i.s.m. diverse ziekenhuizen door heel het land). Dit onderzoek richt zich op het compleet in kaart brengen van het DNA van 1000 jongvolwassen om zo behandeling op maat voor deze én toekomstige patiënten mogelijk te maken. 

Daarnaast gaat een deel van de opbrengsten van Walk & Dance to Fight Cancer Voorschoten naar een lokaal doel: 

Villa Joep. Villa Joep heeft als doel dat alle kinderen moeten kunnen genezen van Neuroblastroom. Alles wat Villa Joep doet draagt bij aan deze doelstelling. 

Help je mee? 

Bedankt voor jullie bijdrage!

51

Vandenheuvel It (dennis)

Succes Tinus!

21

Job Bootsma

Zet hem op!

21

Eric Van Tol

Succes Tinus!

Show more