Team Quattro

Swim to Fight Cancer | Dordrecht

Mijn naam is Quattro en dit is mijn verhaal...

Op Kerstavond 2017 ben ik als enige puppy geboren. En dit was tot ieders verbazing! Mijn mamma was 6 weken voor mijn geboorte gered uit een asiel en was zwaar ondervoed en verwaarloosd.

En net geboren bracht ik 800 km door op de achterbank door van een Audi: En zo kreeg ik mijn naam.

Ik ben waarschijnlijk de jongste team captain ooit! Ik ben nu 18 maanden oud! 

Samen met mijn baasje en teamlid Jeroen Wats zwem ik elke dag in de zee en zwemmen vind ik het allerleukste wat er is!

Ik woon onder de Valenciaanse zon in Spanje en reis straks 2.000 km naar Dordrecht en 2.000 km terug om met dierbare vrienden te zwemmen voor een goed doel! 

Steun ons! Het geld wordt goed besteed! En ik stel je niet teleur!

Groeten uit Valencia

Quattro Wats

 

 

 

Onze updates

The boys are back in town!

Friday 12th

Het neefje van mijn baasje en zijn maat zijn hier op vakantie! Dus ben niet de enige jonge hond hier in het huis!

Dus als de zon onder gaat, de hitte van de dag verdwijnt... dan is het een wedstrijdje wie de meest fitte is en het snelst kan zwemmen!

En.... de winnaar... je vanzelfsprekend: Dat ben ik! 

Qua inhalen... Mijn team maat Anne-Marie van den Bos heeft me ingehaald. EUR 528,00 voor haar en ik op EUR 505,00! 

Ons team totaal vandaag: EUR 3.159,00!

Het is bijna weekend! 

Groet uit Valencia!

Quattro

 

Proost op het team!

Monday 8th

Wat gaan we goed! EUR 2.581,00 tot nu toe. Maar als het om fundraising gaat is het nooit genoeg! We hebben als team als doel gesteld dit bedrag te verdubbelen! 

Ik als teamleider ben 24 euro verwijdert van het verdubbelen van mijn doel www.fightcancer.nl/fundraisers/quattrowats

Een proost op het team! 

Een groet uit een regenactig Valencia,

Quattro

De stand van vandaag!

Wednesday 3rd

Jeetje ik ben niet meer achter de computer weg te trekken! Waar de stand afgelopen zaterdag nog op EUR 763,00 stond, hebben we vandaag de EUR 2.409 gehaald. En ik, als teamleider, ben dichtbij het verdubbelen van mijn doel!

Je kunt me emailen op quattro@tync.eu! Als ik niet in het water lig, dan reageer ik met de snelheid waarop ik kan rennen en zwemmen!

Dank jullie allemaal!

Quattro

Think big!

Tuesday 2nd

Ons team gaat als een speer! Ons doel van EUR 2.000,00 hebben we nu al ingehaald. Ons team is een prachtig verhaal van een hond die een team verbind. Bestaande vriendschappen worden sterker dan ooit, nieuwe vriendschappen bloeien op!

De "Team Quattro whatsapp groep" staat de hele dag rood gloeiend en de sfeer binnen het team is een groot feest!

Iedereen bedankt voor alle berichten, wensen en sponsorbijdragen! 

Het aftellen naar de start is begonnen! Iets minder dan een twee maanden te gaan!

Team Quattro! 

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is mijn baasje Jeroen!

Sunday 30th

Ik weet zeker dat wat ik met water heb, ik dit van mijn baasje heb. Jeroen is vaak op, in en onder water. Alleen op het water is hij sneller want zeilen kan hij en snel. Of het nu op de Reeuwijkse Plassen is of het zeilen van een oceanrace: Winnen zal hij!

Hier een foto van ons samen. Mijn eerste roadttrip van Marseille (waar we toen woonden) naar Nederland. Ik was toen net 4 maanden oud.

Jeroen wind ik met een oogopslag volledig om mijn poot. Alleen als ik niet luister of ontdeugend ben.... dan weet ik dat ik beter even braaf kan blijven.

Jeroen is erg beschermend en zoals hij mij beschermd, zo bescherm ik hem ook. Mijn vriend, mijn maat en mijn trainingscoach.

De bedenker, oprichter drijvende kracht achter G-Force Yachts en zijn nieuwe slimme idee TYNC www.tync.eu

En Jeroen: Aangezien ik teamleider ben moet jij nu naar mij luisteren capiche?

Quattro

 

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Gabriela!

Sunday 30th

En nog een dame in ons team! Gabriela, de echtgenote van teamlid Steve! Mijn baasje noemt Steven en Gabriela vaak "the adorable couple". 

Gaby is iemand om in de gaten te houden. Ze kenmerkt zich door een sterk karakter en wat ze wilt gebeurd ook! Dus een waardevolle kracht in ons dreamteam!

Gaby is daarnast fashion consultant en dat is op haar lijf geschreven. Haar Instagram account en website www.gabrielaconstantine.com geven slechts idee wat Gaby in petto heeft!

En samen met Steve hebben ze twee honden! Oscar en Pomm! Dus hondenliefhebbers welkom in Team Quattro!

Gaby, ik heb je nog nooit ontmoet maar ala, je kent mijn baasje goed en die heeft je hoog staan! 

Sportief, gedreven en gaat voor het doel. Dat is Gaby! En ze zou mij zomaar in kunnen halen qua fundraising! 

Fijn dat je meedoet Gaby! Ik vind je man heel leuk dus jij bent vast net zo leuk!

Een poot van Quattro

 

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Annebeth!

Sunday 30th

Gelukkig! Nog een dame in ons team! Deed mee met de nieuwjaarsduik in Marseille en heb haar toen voor het eerst ontmoet. Ik was toen net een week oud!

Ook al was het waer 12 graden toen: Annebeth dook zonder aarzeling de zee in! 

Moeder van Dries (en Guusje) en teerbeminde van Martijn wordt dit sterke trio een team binnen ons team! Superleuk! 

Annebeth, ik heb je ontmoet in Marseille en Valencia, straks weer in Dordrecht. Je deelname wordt enorm gewaardeerd en ben echt heel blij dat je meedoet!

Lieve groet van je medezwemster!

Quattro

 

 

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Dries!

Saturday 29th

Dit is Dries! En wat een toffe gast is dat! Ik heb Dries onmoet hier in Valencia rond Koningsdag, De zee was nog best fris maar Dries was de enige die met mjj de zee in ging!

Dries is nu 10 jaar oud, en de jongste van ons team. Een soort van leeftijdsgenoot van mij.

Net als Martijn houden we Dries goed in de gaten, Niet omdat hij de 1,5 km niet aan zou kunnen maar hij zou zomaar heel snel kan zijn!

Dries en ik zijn dus eigenlijk de jonge honden van ons team!

Super leuk dat je met ons team meezwemt en hoop je snel weer te zien hier in Valencia. Salt vind dat ook super leuk! Samen met Guusje, je moeder en Martijn zijn jullie altijd welkom!

Tot snel en groeten thuis!

Quattro

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Martijn!

Saturday 29th

En dit is Martijn! Al meer dan 36 jaar een geweldige vriend van mijn baasje! En ze hebben elkaar als jonge honden ontmoet bij het uitlaten van hun honden: Martijn zijn Jimmy, mijn baasje toen Goldie! En vrienden zijn ze altijd gebeleven.

En overal waar mijn baasje woonde kwam Martijn, Kaapstad, Marseille en hier in Valencia. En... overal werd gezwommen! 

Martijn was ook de eerste van het team die mij heeft ontmoet! Ik was net een week oud en Martijn kwam met Annebeth (ook in ons dreamteam) voor de tradionele nieuwjaarsduik naar Marseille. Ik was toen amper 100 gram dus het was even schrikken voor Martijn  toen hij me weer zag, afgelopen Koningsdag in Valencia want nu ben ik 18 maanden oud en 32 kg.

Vrienden voor het leven! Een zeiler in hart en nieren en reist de hele wereld af en de knip van een vinger. Van Utrecht naar Zuid Korea, van Engeland naar Brazilie, en is de drijvende kracht achter TI Geosciences in de UK. 

Loyaal, groothartig, sportief, een groot gevoel voor humor en een zeer dierbare vriend. Martijn, bedankt vooor je trouwe vriendschap aan mijn baasje. En dank dat je meedoet in ons team! Tot snel!

Quattro

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Anne-Marie!

Thursday 27th

Ik ben zo blij dat ik niet de enige dame ben in het team! En ik stel je met trots voor aan Anne Marie! Ik ken Anne-Marie toch wel redelijk goed! Dikke vrienden met mijn mamma (zoals op de foto, thuis in Valencia)!

Anne-Marie is een enorme workaholic, een van de drijvende krachten achter 0entropy en 0to9 ( www.0enropy.nl en www.0-to-9.nl ), en kan ze best een zwem break gebruiken.

Anne-Marie is begaan met dieren en het milieu. En ik spreek als dier uit ervaring: We hebben meer Anne-Marie's nodig op deze planeet.

Deelneemster aan de marathon van Rotterdam en Valencia met Marjan (de zus van mijn baasje) staat ze nu voor de volgende uitdaging: Zwemmen!

Anne-Marie, ik zal niet wild springen en blaffen. Daar heb je een hekel aan :-). Ik zal me keurig gedragen! Ik ben erg blij dat je meedoet! 

Bier en frietjes bij de finish!

Quattro

 

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Gerard!

Wednesday 26th

Dit is Gerard! Ook al jaren een trouwe maat van mijn baasje! Toen mijn baasje nog in Dordrecht woonde was Gerard bijna zijn buurman. En Gerard vond het maar wat vreemd dat mijn baasje 3x in de week zo vroeg vertrok met een rugzakje. Nou... Mijn baasje ging 3x in de week zwemmen! En Gerard sloot zich aan! 

Gerard is ons geheime wapen. De drijvende kracht achter Mampaey Offshore is hij de meest innovatie van ons allemaal. En dat in de offshore tak van sport kan Gerard zich nog wel ontpoppen als de inspector Gadget van het team! En verder: onderschat zijn borstcrawl niet!

Goedlachs, en met een hart van goud was Gerard ook met mijn baasje en Steve in het 2015 team! 

De lat ligt hoog. Gerard, we hebben elkaar eens kort ontmoet toen ik bijna 4 maanden oud was. Ik ben groter nu maar ik hou je in de gaten!

Dank je dat je er weer bij bent! Je bent een fijne vent!

Quatttro

 

Graag stel ik je voor aan mijn team: Dit is Steven!

Tuesday 25th

Steven is wellicht de meest charmante man van ons team. En ik persoonlijk vind Steven heel leuk want hij is dol op honden. Deze foto is gemaakt door mijn baasje bij een traditioneel paella restaurant in het centrum van Valencia! (ik was erbij met en heb me echt keurig gedragen... Steven heeft een positieve invloed op mijn gedrag). 

Steven en mijn baasje kennen elkaar al erg lang. Vrienden door dik en dun. En Steven zwom ook mee toen mijn baasje zwom in de Swim to Fight Cancer 2015.

Steve: Je bent een prima vent en goede vriend. Dank je wel dat je met me meezwemt voor vriendschap en het goede doel! Tot snel!

Quattro

Mijn bijnaam!

Tuesday 25th

OK, ik heet Quattro maar ik ben een meisje. Mijn bijnaam? Pippi Langkous! Lief, sterk en ken geen angst (alleen bij de dierenarts... ssstttt)

Bedankt voor jullie bijdrage!

300

Mampaey Offshore Industries Bv

Gerard, succes!!

100

Antoon De Kamper

100

Paul Severijn

100

Dimco B.v.

100

Remko

Zet m op Gerard!

75

Anneke Wats

Succes voor jullie team!

75

Ad Roos

Hoi Steven, succes met het werven van geld. Het is mooi dat je je hier voor inzet! Groet Ad.

60

Ellie Hoogenboom-mampaey

Succes !

50

Liesbeth Van Leeuwen

Bam! Streefbedrag binnen! Mooi initiatief Bos!

50

Marijke En Geert Blaak

Succes Jeroen en Quatro. You can do it ja!!! And have fun ja.

50

Anonymous

Veel succes Jeroen! Super dat je dit doet! 😘

50

Harjan Dekkers

50

Pap En Mam

we komen ook nog kijken

50

Maarten Van Der Linden

Go Quattro!

50

Ebbe Mr Larsen

50

Ruud En Marja Schouten

Veel succes!

50

Ruud En Marja Schouten

Stoere kleine man!

50

Ruud En Marja

Succes!

50

Derk Hartman

50

Ebbe Mr Larsen

50

Mark & Anna

Ik ben heel trots op je, mam!! De inzet die je laat zien bij de training toont wel aan dat je dit gewoon met twee tenen in je neus kan zwemmen. Veel liefs van mij en Mark xxx

50

Beauties And The Brains

Veel succes papa!!!

50

Corrine Holdinga

Succes Anne-Marie! X

50

Christa Wiertz

Veel plezier en succes!!

50

Ben Wats

Jeroen !, en natuurlijk Quattro, succes namens Nel en onze hond Beau, hoop je snel eens een keer te zien

50

Annemieke Eikelhof

Heel veel succes en ook heel veel plezier tijdens jullie zwem prestatie. Ik zie de foto’s wel op FB verschijnen😃.

50

Flowant

Gogogog!

50

Ingrid Borsje

Buena suerte Quattro, puedes hacerlo!

25

Emilie Goris

Succes!!

25

Dennis, Denise, Stijn En Sam

Heel veel succes en we komen je aanmoedigen!!

25

Dennis, Denise, Stijn En Sam

Heel veel succes en we komen je aanmoedigen!!

25

Gerard

succes met dit mooie initiatief

25

Anonymous

25

Anonymous

Succes!!!

25

Maud Vinks Managementondersteuning

Voor mama Klont

25

Anonymous

Succes👍🏼😘

25

Ajj Verbunt

25

Jan En Ella Wats

Succes!

25

Jan En Ella Wats

Succes!

25

Charles Palmer

Because you are the coolest dog I have ever met. You make my partner Jeroen fit and smile on daily bases. So Miss Q: You rock. See you soon at the BBQ in Valencia. Cheers from London

25

André Stoop

Alvast succes vanuit Dordrecht gewenst. Met plezier jullie teamcast gelezen. Tot ziens op 31 augustus .

25

Peter Wilbrink

Goed bezig buurman

25

Antoinet

Succes Quattro en de groetjes aan Jeroen

25

Sjors Hartman

Mooi initiatief, succes Martijn!

25

De Graaf

25

Thierry Dijkstra

25

Anonymous

Je bent nog droog!

25

Audrey Verfüürt

Veel succes en plezier🏊‍♂️🐶!! Respect!

25

Anonymous

Heel veel succes , ik vind jullie geweldig

25

Alexander Roodfeld Herenmode Bv

Heel veel succes voor het hele team!

25

Pauline Feilzer

Zet m op Steve you can do this, proud Of you.

25

Annemarie En Marius Kuijt

Jeroen en Quattrro, heel veel succes met deze tocht

25

Thomas Houdijk

25

Marja Van Gelder

25

Mariska Schrijver

25

Menke Hopma

Nat gaan voor het goede doel. Succes gewenst in het Dordtse water.

25

Marjan Bax-wats

Bon change Quattro!!

25

Marjan Bax-wats

Succes bro, supertrots op je! Bier bij de finish X

25

Mees Konijnendijk

Lieve lieve moe, wat ben jij een ontzettende powervrouw; Eten, zwem training, werken en slapen, dat is een dag uit het leven van mijn moeder. Ik doe het je niet na. Ontzettend veel succes en kusjes Mees

25

Michiel Drijvers

Respect!!!

25

Anonymous

Veel succes met deze uitdaging !

25

Marjan Bax

Dit keer maar 1,5 km ;-) Top dat je meezwemt!

25

Sam Van Houten En The Rest Of The Family

Jeroen en Quattro, zet m op!!!

23

Steven Constantine

And that’s the 1000!!!!!!

23

Stephanie Cloris

Well done, Team Quattro. To the next €2500! Cheers to all :-)

20

Cacahuète

Bravo Quattro et câlin de Cacahuète !

20

Casper Barendse

Go for it, toppers!

15

Patries

Go for it Quattro!!

15

Jeroen Wats

Quattro, mijn superhond. Je bent geweldig!

15

Thomas Bax

KWEETROOOOO

13

Irene Staat

Gogogo!

13

Keimpe Tjeerd Van Der Wal

succes jeroen met je zwem tocht, je vader leeft voort in jou zwemactiviteit. mazzeltof en natuurlijk ook succes voor vierwiel aangedreven (quattro)

13

Anonymous

Zet hem op Quattro.

13

Anonymous

13

Marjolein Smidt

13

Annemiek

Puppy power

13

Sam Houten

13

Floortje Wijma

Lieve Quattro, Wat goed dat je mee doet. Wat ben jij een stoere, maar vooral lieve hond. Ik wens je heel veel succes. Houd je me op de hoogte?

13

Anonymous

van een trouwe supporter uit het hoge noorden

13

Puck Barendregt

Succes!!!

13

Ron En Marisa Van Zweeden

Gogogo team Quattro 🐶💦... héél véél succes... zwemmen als een malle en hoop dat jullie het streefbedrag halen 💪🏽

13

Jeroen Wats

Omdat je de leukste, liefste en beste hond bent die een baasje zich kan wensen!

13

Anonymous

13

Melissa Mulders

May speed be with you Quattro! Doe je naam eer aan!! 💦🐶

13

Melissa Mulders

Succes Meneertje Wats!! 🏊🏻‍♂️🐶💪xx

13

Babet

Joehoe AM duik er maar in!

13

Anonymous

13

Wim Barendse

Succes Gerard

13

Irene Staat

13

Mark-jan Senneker

Go Go Go Steven!!

13

Minky Smaal

Hi Q, Wat goed dat je mee doet! Ben zelf niet zo van het zwemmen, maar heb gehoord dat 1,5 km best ver is. Veel succes!!

13

Super Bart

Success!

13

Michiel Drijvers

Geniet er van!!! Respect!

13

Gloria Aravena

Fijn en goed dat je dit doet voor het goede doel. Veel plezier en succes, ook voor je hond Quattro. ♡

13

Jolien

Geweldig Quattro!

13

Esther Smaal

Van je vrienden moet je het maar hebben ;-) Succes!!

13

Michiel Drijvers

Heel veel succes Dries!!! Niet drinken van het water hoor.

13

Hondje Woef

10

Nic Dols

Mooie aktie

10

Danielle Natte

🍖🥩🍗💪🏻❤️

10

Danielle Natte

💪🏻❤️🍻🍗

10

Anonymous

Heel veel succes team Quattro!!

10

Anne-marie Van Den Bos

10 Euro's for all my teammembers because I reached 250,-! Thank you for all the big :-)) you bring on my face

10

Nathalie Hamans

Respect to all of you🙏🏻

10

Anne-marie Van Den Bos

10 Euro's for all my teammembers because I reached 250,-! Gabriela, behind every great man, there has to be ... You bring style in our team!

10

Wessel Romijn

Heel veel succes Quattro........groetjes Wessel

10

Jeff & Ilja Romijn

Zet hem op Jeroen, samen met Quattro veel succes!!!

10

Anne-marie Van Den Bos

10 E for all my teammembers because I reached my goal of 250 E. Happy to sponsor you Gerard, because changing your profile pic was a bold action! Yo do what it takes ..

10

Anne-marie Van Den Bos

10 E for all Team Quattro members because I reached my goal. Happy to sponsor you Martijn, because your drive both in work as well as this Swim, is inspiring!

10

Anne-marie

Martin! 10 for you because I reached my goal, but moreover for the fact that you simply said YES when a friend asked you to swim along in the Fight against cancer :-)

10

Anne-marie Van Den Bos

10 E for all our teammembers because I reached my goal, and especially for you Annebeth because probably more than anyone in our team, you fight the battle against cancer as a professional every day.

10

Anne-marie

Dries! Superstoer dat je meezwemt in Team Quattro!! 10E voor jou. PS wil je mij een duwtje geven bij de start? Ik hou nml niet van koud water :-))

10

Anne-marie

10 E for all our team Quattro members! For you Marcel, because you joined the fight when a friend asked you to. I admire your focus!!

10

Anne-marie Van Den Bos

10 E for all our Team Quattro members, and especially for you Quattro! You are the one and only MIss Fearless! and sweet too X

10

Anonymous

10

Anne-marie Van Den Bos

10 E for you and all our teammembers, because I reached my goal of 250,-. Thank you for bringing team Quattro together, your enthusiasm and for being someone who cares :-)

10

Steven Constantine

Good job Gabriela

5

Jerry Kamman

Succes fucker

5

Sitah Sampat

5

Quattro The Teamcoach

Cheers to a Piton beer!

5

Anonymous

Succes !!

5

Carlijn Dijkstra

5

Steven Constantine

Challenge 1

5

Anonymous

5

Anonymous

5

Anonymous

5

Anonymous

3

Gamy & Salt

Go, Quattro, Go! Swim like a fish!

2

Annemiek Straver

Met kle5 bedrag doe ik jullie helpen PSV mijn dochter Jamie Helsemans zwem ook mee sity swim (Meisje is beperkt en zwemmen de 500 m) Ik wens jullie succes

Show more