Martijn van Boom

Swim to Fight Cancer | Venlo

Ik kom in actie voor Fight cancer

Ik doe aan dit event mee om mijn vader te ondersteunen in de strijd tegen kanker. Zie hier zijn verhaal:

Hoi, mijn naam is Harm van Boom

Medio 2023 werd bij mij onverwacht  prostaatkanker geconstateerd met uitzaaiingen door mijn gehele lijf.  De boodschap die ik toen kreeg was duidelijk.  We krijgen dit nooit meer weg en alles wat we nu doen is levensverlengend. BOEM ! Dat kwam even binnen, bij mijzelf en uiteraard ook bij mijn gezin, familie en vrienden.  Mijn toestand ging achteruit en ik kwam zelfs in het ziekenhuis terecht. Daar mocht ik na een week uitstekend te zijn verzorgd weer weg en kon aan de chemo beginnen.

Mijn nieuwe leven was begonnen. Schouders eronder, niet zielig in de hoek gaan zitten maar er wat van maken, voor je zelf  en je omgeving. Hormoon therapie en tegelijkertijd chemo en per keer ging dit beter. Tussendoor veel beweging en sporten onder begeleiding van een oncologische therapeute bij Fysiocentrum Tegelen.

Onder begeleiding van Dr Werner en haar team ben ik uitstekend door de chemo gekomen en ook de behandeling erna was top.

Inmiddels ga ik verder met hormoon therapie, oncologische fitnes en word ik met mijn voeding uitgebreid ondersteund door Dr Borgerd van Panta Rhei  in Venlo.  Al met al voel ik mij nu best goed.  Positief blijven en dankbaar zijn voor alles wat je wordt aangereikt .

Ik heb mezelf in deze periode steeds nieuwe doelen gesteld om verder te komen.

Weer een stuk wandelen, ( Venloop 20km) , weer op de fiets, een berg beklimmen in Oostenrijk  en nu werd ik uitgedaagd door mijn Oncoloog Dr Werner om mee te doen aan dit evenement in Augustus.  Ik vond dat ik dit met twee handen moet aanpakken. Er gaat vooraf nog wel veel water door de Maas voor we zover zijn maar ik  heb weer een nieuw doel.

Ik vind het belangrijk dat we geld binnenhalen voor deze rotziekte, maar (helaas) zullen nog  veel mannen mij  moeten volgen met deze kwaal en zij  zullen er dan hopelijk ook profijt van hebben dat ze middels sponsoring hebben bijgedragen aan hun eigen kans op herstel.

Tot slot sponsor deze actie, het is een goed doel voor ons aller belang en  ‘t geeft weer een nieuwe boost aan de toekomst.


My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

20,89

Jordy En Susanne

Succes 🙏🏼🍀

20,89

Tom Weijland

Het gaat julle goed jong. Go get 'em

20,89

Robin Koch

Succes strijder! 💪

30,00

Cait

Succes!

20,89

Peggy En Bart

Succes met zwemmen! Go for it!

15,00

Jim Juin

Goed bezig bink❤️

50,89

Wendy

Er is geen vis die in een boom klimt, maar deze Boom is als een vis in het water...!!

20,00

Eni

🫶🏼🫶🏼🫶🏼

20,89

Dio Van Gils

Succes 🙌

15,89

Luuk Sanders

Succes🍀

20,89

Sem Dingemans

Lekker Thien!

25,89

Bart Van Tuijl

Succes zemmertje :)

50,89

Richard Cevat

Show more