Front- en backoffice medewerker

Met als extra’s Projectassistentie en functioneel beheer  (32 – 36 uur per week)

 
Stichting Fight cancer

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ willen wij mensen inspireren om mee te doen aan onze strijd tegen kanker. Fight wil mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding en ze vooral aansporen tot actie. Daartoe organiseren wij landelijk evenementen waarmee we geld ophalen voor kankeronderzoek.

Waarom meedoen aan onze strijd?

 • Eén op de twee mensen krijgt kanker
 • In totaal krijgen in Nederland meer dan 128.000 mensen per jaar kanker
 • Dit zijn 14 mensen per uur

De functie

Wij zoeken iemand die ICT werkzaamheden kan verrichten, met daarnaast extra inzet op het gebied van projecten en Office management. Een veelzijdige functie dus. Leuk, leerzaam en afwisselend met veel contactmomenten met je collega’s en vrijwilligers in het land. Je werkt nauw samen met het team op kantoor en ook met talloze vrijwilligers in het land die namens ons de evenementen organiseren.

 Taken en verantwoordelijkheden:  

 • Office management (zorgen dat op kantoor alles soepel loopt)
 • ICT (functionele beheer en Saas toepasingen)
 • Project assistentie (helpen van de Project managers met de evenementen)  

Wat wij vragen

 • Je bent handig met IT zaken (werken met meerdere SaaS systemen)
 • Je hebt ervaring met de Microsoft 365 beheer omgeving
 • Je bent een positief en energiek persoon
 • Je werkt precies en gestructureerd
 • Je houdt ervan om dingen uit te zoeken en je bent oplossingsgericht
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
 • Je bent een ambitieuze multitasker die eigenlijk alles leuk vindt om te doen
 • Je draagt het werk van Fight cancer een warm hart toe en je voelt je betrokken bij het onderwerp kanker
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring

Wat wij bieden

Fight cancer is een organisatie met een enthousiaste en ambitieuze werksfeer.  Deze rol biedt volop mogelijkheden om zelfstandig te opereren en jouw stempel te drukken op bepaalde taken, terwijl je toch nauw verbonden blijft met het team. Flexibiliteit is hierbij cruciaal, zodat je jouw werk kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Afhankelijk van ervaring en kwalificaties, bieden wij een competitief salaris en voorwaarden in lijn met de marktstandaard voor vergelijkbare functies in non-profitorganisaties. Indicatie ligt tussen de € 2.995,00 en € 3.300,00 op basis van 40 uur.  Daarnaast krijg je een pensioenregeling, laptop, onkostenvergoeding en 8% vakantietoeslag.

Hoe ziet een dag eruit voor jou als Medewerker ICT?

Op maandagochtend kom je aan op ons kantoor in Hilversum en begin je met een praatje bij het koffiezetapparaat met je 6 collega's. Daarna bereid je je voor op de teammeeting, waarin je de prioriteiten van de week bespreekt en hoort over een nieuwe actie waarvoor je een website gaat inrichten met een projectmanager. Er is ook een storing met iDeal die snel opgelost moet worden om donaties veilig te stellen. Je roept de hulp in van onze externe freelance IT-expert.

Tijd voor een lunchpauze in de tuin met je hechte team. Na de lunch werk je de algemene mailboxen van de stichting bij en help je deelnemers en vrijwilligers met hun vragen, zoals het toevoegen van een deelnemer aan een team op de site of technische verbeteringen voor vrijwilligers. Daarna neem je een korte wandeling met de kantoorhond.

In de middag test je nieuwe functies van ons actieplatform Funraisin en deel je je bevindingen met de projectmanagers. Je sluit de dag af met een belangrijke vergadering met een externe partner over de ontwikkeling van een trackingssysteem voor deelnemers van Swim to Fight Cancer, waar jij projectleider van bent.

Join onze Fight

Ben je er klaar voor en kun je zo spoedig mogelijk beginnen, stuur dan je cv en motivatiebrief naar Joost Reijns, directeur Fight cancer, via joost@fightcancer.nl